Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miután online lett a teliholdass event, játékból egy ki- be lépés szükséges ahhoz hogy érvénybe lépjen az event, majd a teliholdas területre lépve ültethetőek a rémnövények.

Szeretném felhívni a figyelmedet hogy a főfarmon már nem lehet ültetni a rémnövényeket mióta van rá külön terület!

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. kicsibüszke

kicsibüszke Utánpótlás-írogató

Egy ki-be lépéssel megoldódott !

3. rohonczi

rohonczi Aktív író

Szép napot!
    A trópusi halas event maradékait, mikor váltják be??

4. |Tamás|

Szia!

Kimondott időpont erre nincs, az event zárását követő munkanapokban történik meg mindig a maradványok beváltása.

5. vekony1

vekony1 Haladó

Szeretném megkérdezni,hogy mióta farmozok?? Sajnos nem emlékszem. vekony1 ID 21026418 Köszönöm !!!!!

6. |Tamás|

Szia!

Az évre azért csak emlékszel hogy mikor kezdtél el farmozni, a hónap, nap pedig az eventben lényegtelen, főleg hogy a rendszer automatikusan jóváfogja írni azt a dísztárgyat, ami jogosan megillet Téged.. Amennyiben megvan még a regisztrációs email, akkor abból napra pontosan kitudod deríteni.

7. ilidan99

ilidan99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valdemár eventkor kiváltottam egy Pitomba XXL fát, sajnos nem tudom kitenni, hiába próbáltam. Már beszedtem a sima Pitomba fát, kitettem újra, amikor az XXL-t szeretném rátenni jelöli, hogy tehetem, de még sem sikerül. Nem értem, mert nem vagyok kezdő és nem ez lenne az első XXL fám :)
    köszi a segítséget
    ilidan99 ID: 3203823
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] · Ad

8. |Tamás|

Szia!

Mert alappal együtt került a menübe, tedd ki üres területre. Legközelebb mikor törlöd, akkor természetesen már külön fog válni az alap a fejlesztéstől.

9. vekony1

vekony1 Haladó

Sajnos azóta más lett az emailem. Bocsánat,de nem tudom. KÖSZÖNÖM a választ !!!

10. |Tamás|

A kérdéses dátum egyébként 2011-01-15 19:34:56. Az emlék hogy kb melyik év, az nem emailhez kötött ;)

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Valami nagyon belassult. Gépet takarítottam, 2 perc egyik területről a másikra menni. Több, mint 1 perc belépni.
    Kicsit visszafoghatnák magukat a háttérben a fejlesztők. Telihold, holnap másik event. Tudom, hogy sok a munka, de nem kellene összedönteni az egész rendszert.
    Más játékba belépni 5-6 másodperc (nem BP-s).

12. |Tamás|

Szia!

Amennyiben tényleg elvégeztél minden szükséges takarítást, feladatot, akkor érdemes a képernyő felbontásán állítani ( csunyítani), animációkat megszüntetni, felröppenők mutatását letiltani. Ezen kívül érdemes ellenőrizni az internet sebességed, illetve hogy hány program fut a gépeden, hisz lehet hardveres probléma is a lassú játékélmény.

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudom. Még a vírusvédelmet is kikapcsoltam az előbb. A felbontás , animáció ezek nálam alapból a legkisebb igénynek megfelelően vannak beállítva. Az áramszámla sem mindegy, és a gépet is jobb kímélni. A sebességgel nincs gond, a mibiltelo, mint a villám.

Most már kezd helyreállni a szokásos sebesség.

14. méhkirálynő

méhkirálynő Utánpótlás-írogató

méhkirálynő ID: 4000867 . Segítséget szeretnék kérni , eddig a felhősoron a trópusi fogócska felhősor megvolt a halat is meg kaptam, még délelőtt. De most az első a horgássz és kapcsolódj ki az nincs meg . Este fele a kerge kertem begazosodót kiléptem és vissza akkor már jó lett .Most meg a felhő soron nincs meg a trópusi fogócska .Kérlek segítsetek .Pedig megcsináltam . Előre is köszönöm. Tisztelettel : méhkirálynő : ID 4000867

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Nem biztos, hogy jól értem: a felhősort keresed, vagy egy adott dekorelemet a felhősorról?

16. katryoshka-doll

katryoshka-doll Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az előbb leadtam 20 db halat a gazdakörben a Hullámfürdő feladatra, de 1 db-ot még mindig jelez tartozásnak, holott 20 db volt a leadandó mennyiség.
    katryoshka-doll ID:7580922

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Megnéztük, az 5/3-as feladatba 19 db-ot szállítottál be, nem 20-at. Valamit elnézhettél.

18. méhkirálynő

méhkirálynő :ID4000867 Segítséget szeretnék kérni a felhősorról eltűnt a trópusi felhősorban a horgász és kapcsolódj ki , délelőtt még leszedtem , a halat is eddig megkaptam, de most este már nemvolt meg , igaz délután a kerge kertem begazosodót kiléptem és vissza utána az jó lett . Most meg a horgász és kapcsolódj ki az hiányzik , utána tudnátok nézni . Előre is köszönöm . Tisztelettel : méhkirálynő ID: 4000867

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Ezt a kérdésedet már feltetted másik topikban is, de nem válaszoltál a kérdésemre:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-28#post-428554

20. méhkirálynő

méhkirálynő : ID: 4000867 Egy adott dekorelemet keresek a felhősorról mégpedig a "horgász és kapcsolódj ki " eztűnt el, ez hiányzik és nem találom sehol . Előre is köszönöm ,ha utána néznél . Tisztelettel : méhkirálynő :ID : 4000867

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.