Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Amit leírsz, az leginkább megjelenítési hibának tűnik. Próbáltál már előzményeket és sütiket törölni a gépeden? Itt találsz segítséget hozzá, remélem, megoldást hoz:

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

2. -bakerman-

-bakerman- Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok. Az event leírásában (többször is) olvastam, hogy a bahamás malomban is keverhetünk. Sajnos nem így van. Oka mi lehet? Köszönöm előre is a választ.

3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jó reggelt ! Lekevertem a malomban 2 rózsaszínű beadandód, ott is van a főtéren a tortánál, de nem engedi beadni, fölül látszik a beadandónál 0 van. ID:28744290 Bocsi, most néztem én vagyok a ludas, rossz színűt kevertem, hiába, korán van még.

Utoljára szerkesztett: 27.1.16
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jól olvastad az event ismertetőben, lehet a bahama malomban is tápot keverni. Egy ki, majd ismételt belépés után nézd meg. Engednie kell, feltéve ha van kellő mennyiségű alapanyagod hozzá.

5. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Helló, nekem az a problémám, hogy van egy Pitomba fám, és egy XXL es fejlesztése, de nem tudom rárakni az alap fára.:(

6. |Tamás|

Szia!

Amennyiben a Valdemár vidámparkban váltottad ki, akkor az XXl fejlesztés egybe van épülve egy alapfával, üres területre helyezd ki. Természetesen kihelyezés után ha törlöd, akkor külön fog már válni.

Ramada kedveli ezt.
  7. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Köszönöm, bevallom nem is próbáltam magába kitenni, mivel az alapfa szép sárgán világított mindig ezért oda próbáltam rakni :)

8. Kicsicsücsök

Kicsicsücsök Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ, de már a keverési ikonok sincsenek fent. Most egy másik farmomról írok, és itt sincs lehetőségem. A rózsaszín, kék és piros habcsókhoz minden a rendelkezésemre áll.
    Kicsicsücsök ID 43 825 205

9. |Tamás|

Ellenőriztük, a normál malomban kevered a csicseriborsó eszenciát. Ahhoz hogy habcsókot tudj indítani, szükséges az eszencia, ami nincs a raktáradban, tehát alapanyag hiányban vagy. Az "új" malom működése az, hogy nem egyesével adogatja hozzá a pajtához a lekevert dolgokat, hanem egyszerre a végén, tehát meg kell várnod míg végez a normál malomban az eszenciával.

Remélem tudtam segíteni a problémáddal kapcsolatban.

10. LKata

LKata Utánpótlás-írogató

Köszönöm, tisztában vagyok a malom működésével. A főfarmi malomban sincs alapanyag, de az ikon ott van. Ez a harmadik farmom (ezekkel dolgozom) itt van esszencia és ikont mégsem látok a bahamás malomban LKata a farmnév
    ID 1 315 160

11. |Tamás|

Teljesen mindegy hogy főfarmi malom, vagy bahama malom. Pajta készletből adja az alapanyagokat, és amíg nincs meg a csicseriborsó eszencia megfelelő mennyiségben, addig nem tudod elindítani a habcsók keverését, hisz nincs alapanyagod.

12. Willcsek

Willcsek Aktív író

95 ik szinten vagyok, és azt kérdi a játék, hogy szeretném e azonnal kivéltani a kerge kertemet ??

13. |Tamás|

Szia!

Alap esetben a kerge kertet úgy kell kiváltani CSP-ért. De prémium tagsággal rendelkezőknek ez jár, ha lejár a prémiumod, akkor az összes dísztárgy visszakerül a pajtába, és visszalakatolódik a kerge kert, ha előtte nem volt kiváltva.

Amennyiben nem ez van a háttérben, akkor kérlek lépj ki a játékból, és ismételt belépés után ellenőrizd a kerge kerted meglétét. Amennyiben még így is problémád van, akkor kérlek hozd az User ID számod és felhasználó neved, megnézzük neked.

14. klariszmama

klariszmama Aktív író

SZIASZTOK!
    Segítséget szeretnék kérni. A tortán meggyújtottam az 1-es és 4-es gyertyákat. Az 1-nél működik , a 4-nél viszont nem.Úgy néz ki mintha ott isn elaludna a gyertya, de a szuper táp db nem növekszik 1186-ról indulta egy fél órája Mit kell tennem, hogy megkapjam a darabszámokat??????
    ID sz.19703159
    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget,további sikeres szép napot mindenkinek
    Klariszmama

15. |Tamás|

Szia!

Miután elfújtad a gyertyát, akkor meg kell várnod míg letelik az az idő, mire újra gyullad a gyertya. Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy rá katt a gyertyára és a jobb oldali információknál kiírja.

Elképzelhető hogy egy játékból ki-be lépés szükséges ahhoz hogy a nyereményt jóváírja a rendszer.

16. klariszmama

klariszmama Aktív író

Köszönöm a gyors választ.KI - be lépés után sem működik A gyertya ugyanúgy mozog le-fel, elalszik- kigyúlad , a szupertáp kipipálva megjelenik rajta, a jobboldali információ is úgy működik mint az1-nél csak szupertáp db szám nem nő
    id.19703159
    Kérlek segíts ha tudsz köszi
    klariszmma

17. |Tamás|

Ellenőriztük, még a gyertyás az le van lakatolva, először teljesítened kell az előtte lévő feladatot, majd utána ha teljesíted a gyertyásat, akkor fogod kapni a szupertáp nyereményt, addig meggyulladni sem fog a gyertya.

Kérlek alaposan olvasd át az event részletes ismertetőjét.

18. klariszmama

klariszmama Aktív író

Változott a jobboldali információn az jelenik meg, hogy a gyertya elfújásával megszerezhető,de bárhova kattintok a lángra nem írja,hogy megszereztem volna.
    Bocsánat, hogy ennyit zavarlak
    klariszmama

19. Malacka55

Malacka55 Utánpótlás-írogató

Gazda: Malacka55ID: 5103879
    Szia))) Segíts kérlek)) Nem tudom a kék lakatot felnyitni, mi lehet az oka?
    Előre is köszönöm a tanácsod!
    Üdv.: Kata

20. |Tamás|

Az előtte lévő feladat nincs kész, így a gyertyásat nem tudod teljesíteni, hiába kattintasz rá.
    Kérlek olvasd el az event részletes ismertetőjét
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rmerama-születésnapi-event.13586/#post-427937

Láthatod, ha le van lakatolva akkor csak a jutalmat írja ki. Ha teljesíthető, de még nincs kész akkor szürke vagy zöld a díszítés gomb (attól függ van-e a pajtádban a teljesítéshez). Ha pedig kész a feladat akkor Fújd el a gyertyát zöld vagy szürke gomb jelenik meg ( épp ég-e, vagy sem)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.