Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az előtte lévő feladatot teljesíteni kell, akkor fogja feloldani a lakatot. Csak szomszédosan lehet haladni, nem lehet 1-1 elemet kihagyni, és rendszertelenül teljesíteni a tortán a feladatokat.

Kérlek alaposan olvasd át az event részletes ismertetőjét

2. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem az a gondom,hogy el se tudtam kezdeni az első gyertyával,mert hiába kevertem ki és kész a piros habcsók,nem tudom beadni,nem jelzi,hogy pajtában lenne, az eventfelületen. pajta fünél viszont ott van.ilyenkor mi van?vártam is,ki-be is léptem:( nem zöldül be,csak szürkén van a díszítés gomb:(

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a piros és a narancs túlságosan hasonlít egymásra, nagyon oda kell figyelni rá, hová melyiket kéri:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-éves-a-farmerama-születésnapi-event.13586/

4. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A piacon mitől függ hogy mennyiért tudok eladni? Pl: Nincs benn termék és szeretnék eladni nekem a legmagasabb árat 60 ft-re adja ez a maximum, úgyan akkor a másiknak 80 ft-ért adja MIÉRT?.Néztem a piaci eligazitást, de nemtaláltam rá magyarázatott.
    Köszönöm: erzsi540430ID: 52549333

5. Csocsoovb

Szia!

Két oka van: dinamikus piac, tehát nem mindegy, milyen időpontban akarja kitenni valaki, illetve mikor tette ki más a termékét.
    Rúna: van a bölcs tölgynél egy rúna, aminek hatása van a maximális eladási árra, azt érdemes kiváltanod, ha még nincs:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

6. Csocsoovb

Hmmmm.
    Neked piros van készen, az elsőbe pedig narancs kell. Még szerencse, hogy kifejezetten erre hívtam fel a figyelmedet pár perce:)

7. -Anettt-

-Anettt- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Tegnap már jeleztem,hogy 13:15-kor rendeltem sms-be Farmaranyat a mai napig nem kaptam meg, a számlámról pedig levonták az árát.A Supportnak pedig nem tudok írni mert valami nem engedi.Szeretném megkapni az aranyakat,ráadásul nem tudtam tegnap akciós munkásokat venni.Köszönöm!
    ID:35696817

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Anettt-!

Ebben a fórumon nem tudunk neked segíteni, sajnálom.
    Ugyanis semmiféle információnk nincs a megrendelések folyamatáról.
    Direkt erre a célra létrehozott speciális supporttal kell felvenned a kapcsolatot : pénzügyi ( payment ) support.
    Az alábbi linken minden szükséges információ megtalálható a kapcsolatfelvétel menetéről :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

9. szlyák

szlyák Törekvő

üdv.
    Tisztelt cim!
    kérdésem lenne:

valamelyik gazdaköri leadó helyre beadtam kb. 300 db körül orchideát, most van kb 17 db-om,
    és nem emlékszem, hogy hová adtam le.

legyen már szíves segíteni, hogy hol varázsoltam el az orchidea növényeimet.

köszönettel: szlyák

ID 19234564

10. Nildia

Szia szlyák!

Utoljára orchideát az Akadályverseny feladatsorba szállítottál be.

11. szlyák

szlyák Törekvő

üdv.
    Tisztelt cim!
    kérdésem lenne:

valamelyik gazdaköri leadó helyre beadtam kb. 300 db körül orchideát, most van kb 17 db-om,
    és nem emlékszem, hogy hová adtam le.

legyen már szíves segíteni, hogy hol varázsoltam el az orchidea növényeimet.

köszönettel: szlyák

ID [​IMG]19234564
    Click to expand...​
    Szia szlyák!

Utoljára orchideát az Akadályverseny feladatsorba szállítottál be.

=======================================

és ez az akadályverseny feladatsor már nincs benne a gazdakörben?
    vagy mikor volt, mert nem találom sehol. üdv szlyák​

12. Nildia

Szia szlyák!

Ha ez volt az utolsó részfeladat, akkor a "Befejezett" feladatok kategóriában kellene keresned a feladatsort.
    Egészen pontosan ekkor szállítottál bele : 25.01.2016, 23:17:00

13. Anamaryka

Anamaryka Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Nem tudok keverni Csicseri borsó eszenciát,pedig a 395 van a pajtába és 350 kell hozzá. A keverés gomb szürke.Miért???

14. Nancsi

Nancsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem az a gondom hogy a fő farmon az egyik szántó területem(tanyaház alatt 2-vel) 1 napja töltődik. Mikor tegnap először vettetem be az event növénnyel és mind a 4 pluszt megkapta(trágya, szupertrágya, kacsakata trágya, víz)még jó volt. Ezután elkezdett fagyni, akadozni a játék és mikor pár perc múlva vissza mentem mindegyik szántó lassan ugyan de betöltött, csak 1 nem. Átmentem másik szántóra és vissza, semmi, kiléptem majd vissza semmi, még mindig tölt. Ma újra bejelentkezem és a szántóterületem még mindig nincs meg. Kérlek segítsetek mert 1 szántó ugyan de sok kicsi sokra megy. Előre is köszönöm!
    Gazda: Nancsi ID: 1632163

15. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia!
    És vized van elég? Valószínűleg az a baj

16. Xaveri

Xaveri Utánpótlás-írogató

Üdv! Nem tudom, szólt-e már valaki, de a feladatoknál "Fájd el a gyertyákat" van kiírva. Nem mintha belezavarna az eventbe, csak gondoltam szólok :)

Ramada kedveli ezt.
  17. Nildia

Szia Anamaryka!

És vized is van hozzá?

18. Nildia

Szia Nancsi!

A számítógépedet napi rendszerességgel karban kell tartani, takarítani, tisztítani :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

19. Nildia

Szia Xaveri!

Igen, már rég tudunk róla.
    Nem mi készítjük a feliratokat, hanem kint a német programozók.
    Annyit tehettünk, jeleztük, de azt is vedd figyelembe, hogy egy ideiglenes eventnél, ami pár nap, mire a javítási folyamat oda eljutna, már nem is lenne event.
    Úgy gondolom, mindenki számára világos, mit is kell tenni abban az ablakban betűtől függetlenül.

_Cygnus_ és ördög0 kedveli ezt.
  20. szlyák

szlyák Törekvő

================

üdv Kedves!
    nem találom a befejezett feladatokban sem a feladatsort.
    nincs ott az akadályverseny feladat.

hol lehet?
    üdv: szlyák

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.