Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. radóci

radóci Járnitanuló

A víz tartály tele mégsem tudok a malomban csicseriborsó esszenciát készíteni, ott folyamatosan csak 4 vizet mutat többszöri ki-be lépés és frissítés után is.

2. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Tegnapi a kérdésem tárgya,de még mindig foglalkoztat: belépéskor (azt hiszem,valamikor délután) több felbukkanó ablak is fogadott,miszerint csp-t, tp-t nyertem. Ha jól emlékszem, 4-szer kaptam ilyet, párban, különböző értékekben. Lehet erről tudni valamit,mi okból érkeztek ezek a jutalmak? Nem tudok mire gondolni, nem szokott ilyen lenni, szuperszomszéd sem ad ennyiszer. Előre is köszi!
    Gazda: Mag-Anya ID: 27460886

Szia! Nem én vagyok illetékes a válaszadásban, ezért elnézést, de azt vettem észre, ha a bahás malomban keverek csicseriborsó esszenciát, akkor is a farmos tartályból használ vizet. Lehet,h a bahán teli a tartály,de a farmos üres?

Utoljára szerkesztett: 28.1.16
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

4. radóci

radóci Járnitanuló

ID:6556496 Köszi a segítségedet.

5. klariszmama

klariszmama Aktív író

Igen erre gondoltam. Nagyon jó, hogy ilyen gondolatolvasó vagy. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
    További sikeres szép napot

6. |Tamás|

Szia!

A halak kerültek beváltásra, ahány ablak, annyi halfajta került beváltásra.

Mag-Anya kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Ellenőriztük, a farmos tartályodban 4 víz van. Kérlek töltsd fel, és próbálj meg úgy a bahama malomban habcsókot keverni.

8. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

mindkét malom a sima farmos víztartályt használja

Mag-Anya kedveli ezt.
  9. bencica

bencica Junior szaki

Szintén így jártam.

10. radóci

radóci Járnitanuló

Feltöltöttem,jelenleg 300 van a tartályban, nem tudok habcsókot gyártani,mert csicseriborsó esszencia kéne hozzá,azt meg ugye nem tudok a 4 vizemmel.Egyébként 12 esszenciát már gyártottam mielőtt a problémám keletkezett,és én is próbáltam habcsókot készíteni,jelen ese,tben narancssárgát,mondván hátha megoldódik a probléma,de a helyzet továbbra is ugyan az,próbáljatok valami okosat kitalálni.Előre is köszönöm.

11. |Tamás|

Alapanyag hiányban hogy szeretnél valamit is keverni? bármit megtehetsz ha minimum 1 alapanyag hiányzik. Addig nem a játékot kellene hibáztatni, míg nem teremted meg az összes feltételt hogy készíthess.
    Habcsókhoz eszencia is szükséges. Amennyiben minden a pajtádban van (farmos víz, eszencia, további szükséges alapanyagok) és ezek után nem tudsz a malomban keverni, akkor Kérlek jelezd számunkra.

12. radóci

radóci Járnitanuló

Heuréka,sikerült na erre nem gondoltam,hogy a farmos tartályt is fel kell tölteni ahhoz,hogy a bahama malomban készítsek esszenciát.
    Köszönöm még egyszer a segítséget.

13. |Tamás|

Szia!

Kicsit bővebben kifejtenéd?

14. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! a tenyésztelepem elakadt -ki-beléptem- gyorsított is használtam 20 perc után is még mégis ketyeg a malór ID 27761323 lovat tettem be meddig tenyészt még?

15. |Tamás|

Szia!

Tenyésztelepre belépsz, Áttekintés fül alatt láthatod az épp aktív tenyésztéseket.

16. niki0212

niki0212 Fórum-zöldfülű

Az hogy lehet hogy a tenyésztéskor 3 darab varacskos disznóból illetve egy mini malacból 1 darab varacskos disznó illetve egy darab szalontai sertés lett??????????

17. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Tamás rendben van amit Te mondasz de a számláló szinte nem megy még most is 1p23 mutat

18. |Tamás|

Szia!

Tenyésztés "törvényei" alapján ez így rendben van. Csak és kizárólagosan 4 egyforma állat betételénél garantált a következő szint, egyéb kevert esetekben a betett 4 állat közül a legkisebb szintű állat garantált. A szalontai sertés pedig ajándék, hisz baby boom van.

Tenyésztelep működését itt van lehetőséged elolvasni

19. |Tamás|

Az ellenőrzéshez Kérlek add meg felhasználó neved és User ID számod. Az imént általad megadott ID szám nem helyes.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

20. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

ID24761323

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.