Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ez az ID már rendben van, Ellenőriztük, nem adtál a lovaknak bájitalt, ezt szintén az áttekintés fül alatt megtekintheted. Jelen pillanatban 1 óra 4 perc van hátra a tenyésztésből.

2. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Modik,
    A felhön kivaltott teli sor nem müködik, az utolso kitehetö nem latszik, tehat az egesz le van zarva. Ez nem csak nalam problema, több szomszodim jelezte.

3. |Tamás|

Szia!

Egy képet tudnál hozni nekem a jelenségről?

4. ladytünde

ladytünde Utánpótlás-írogató

sajnos nem tudom hogyan kell feltölteni

5. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Bocsi ez a masik farmom.
    Az ID szamom -veronika011355 ID33969212 talan be tudnal kukkantani. Köszönöm

6. |Tamás|

Oda mész az adott részre amit fotózni szeretnél. Megnyomod a billentyűzeteden a Print Screen gombot. Megnyitsz egy paintot, beilleszted a képet (ctrl + v gomb). Ezt elmented. Majd egy képfeltöltő portálra (http://kepkezelo.com/) feltöltöd a képet, majd a direkt linkét bemásolod nekünk ide a hsz-be.

7. veronika011355

veronika011355 Aktív író

A problemam az, hogy en nemet billentyüzettel jatszom es ezek a kifejezesek nekem nem mondanak semmit. Talan be tudnal nezni hozzam. Köszönöm

8. |Tamás|

Egyelőre azért nem tekintettünk be hozzád, mert nem tudjuk kitalálni hogy pontosan mi is a probléma, illetve pontosan melyik felhősorral. Ezért próbáltam meg a képet is kérni, hisz amíg nem tudjuk mit keressünk, addig nem tudunk mit tenni.

9. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Jeghideg felhösor es ami hianyzik a jeges merüles. A teljes felhösort megvettem es mar egy parszor le is szedtem. A problema ma delutantol van.

10. |Tamás|

Így hogy már tudjuk mit keressünk, ellenőriztük neked.
    A kép nálad készült
    Egyelőre le van lakatolva a felhősor, mivel érik, lezártad. A kék felhőben a fehér kosár, pedig az jelzi hogy vásárolható ez a felhősor, jelenleg még tart az akció.Itt gyors meg is említeném, hogy csak 1X vásárolható meg a felhősor, de a rátehető dísztárgyakat megtudod vásárolni külön, ha szeretnél a farmod különböző pontjaira is. Amint véget ér az akció (2016.01.30 szombat 14:00) ez a kosár el fog róla tűnni.

A felhősor akciójáról itt tudsz bővebben olvasni

11. Karikaaa

Karikaaa Fórum-zöldfülű

Koszi a tippeket de ezt amugy is szoktam hasznalni a laptopomon.

12. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

ziasztok!
    Én már nagyon várom a csemete gőzöst!!!
    Másfél éve játszom a farmerama-val, nagyon szeretem, de megmondom őszintén, hogy ezt az eseményt már nagyon hiányolom.
    Lehet tudni, hogy körülbelül mikorra várható a csemete gőzös event?​

13. |Tamás|

Szia!

Ha jól látom, keddi eredeti problémádat, mint írta kollégám, azért nem jelent meg az egereknél a zöld pipa, mert még nem teljesítetted teljes mértékben a feladatot, és ami nincs teljesítve, arra nem is jár a zöld pipa. Ez nem megjelenítési probléma.
    Ez helyes, hogy használod a CC programot, hisz a farmhoz elengedhetetlen, főleg ha több farmon gazdálkodsz.

14. |Tamás|

Szia!

Sajnos az ilyen mini akciókat soha nem tudjuk előre, viszont ezt azért érdemes elolvasnod.

Amennyiben bármilyen mini akció kerül megrendezésre, azt mindig a fórum megfelelő topicjában jelezzük.

15. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Köszönöm, valahogy elneztem valamit, de nagyon.

16. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nem tudom mi van a farmommal kb fél óránként magától lép ki. Nem tapasztaltam azt, hogy feltörték volna a kódot, mert semmi változás nincs. Nem fejlesztettek valamit, mert akkor is ki szokott lépni, hogy frissüljön? Vagy az lehet az oka, hogy sokat fórumozok és ilyenkor magától kilép a játék?

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia barna030303!

Nincs információnk a jelenségről, ma én is tapasztaltam párszor.

18. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm.:)
    Ezzel megnyugtattál, akkor nincs fent az esélye hogy feltörték volna a kódot.:);)

19. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

A segítségedet kérném. 15órától folyamatosan próbálom megrendelni a kedvezményes farmarany csomagomat. Bankkártyás fizetéssel. Állandóan visszadobja, hogy jelenleg nem teljesíthető. Nem tudsz valamilyen infót ezzel kapcsolatban. Megpróbáltam, ha jól emlékszem, aranykosár megnevezésű csomagot is megvenni, azt se sikerült.
    Jól jönne a munkás kéz azért akartam vásárolni!
    A Supportnak több hibajelentést is küldtem. Mindig a türelmemet kérték. Az ami lassan elfogy!
    Gazda: nacis58ID: 18626924

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nacis58!

Próbáld meg a vásárlást első körben másik böngészőről belépve a játékba.

Ha így sem megy, akkor nincs véletlenül letiltva a kártyád, nem azért nem tudsz vásárolni?

Melyik supportra írtál? Payment support, vagy sima support?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.