Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Sziasztok

Ma reggel óta nem tudom learatni a paszulyomat, csak a most megvehető felhősor szerepel rajt, a többi eltűnt. :(

Segítenétek?
    ID: 34917108
    Köszönöm

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

3. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Időközben megoldódott a problémán:)
    Köszi

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. tuncsi19681

tuncsi19681 Fórum-zöldfülű

Sziasztok gazdaköri feladatokat csináltam és a farm aranyt nem kaptam meg akkor miért írja ha nem kapom meg . ID:53585375

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan meg kellene nevezni a feladatot és a szintet benne, amit teljesítettél. Illetve javaslom, hogy ellenőrizd, hogy valóban farmarany-e a jutalom.

7. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Remélem jó helyre írok :)
    Az egyik csibém jelezte, hogy hiába próbálkozik, nem tudja küldeni a csibepontot.
    Eddig remekül működött nála minden, de 2 napja frissítés, ki-be lépés, takarítás, stb. után sem tudja küldeni a pontokat.
    Rá tudna valamelyik kedves Moderátor nézni, hogy mi lehet a gond?
    (a csibe nevét szándékosan nem írtam itt le, de a kapott ajándékok listájában egyértelmű lesz, hogy kiről van szó)
    Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv, Coff66 ID: 11322023

8. -East17-

Szia!

Nem egyértelmű, az utóbbi napokban mindkét csibédtől érkezett pont. Elárulod melyiket ellenőrizzük?

dalmata10 és Coff66 kedveli ezt.
  9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Természetesen! :)
    Vilamgárfildtól 01.26-án érkezett utoljára az ajándéklista szerint és a kiscsibe üzenete alapján is :)

10. -East17-

Nos, pont ezért kérdeztem, mert ez nem 2 nap hanem már 4. Ellenőriztem, semmi akadálya, hogy elküldje számodra a pontokat.

11. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Lehet, hogy akadálya nincs, mégsem tudja küldeni. :) Ő jelezte a problémát felém, tehát gondolom ha tudná küldeni, akkor meg is tenné :)
    Esetleg van arra mód, hogy Te megpróbáld (akár az ő beleegyezésével), valóban lehet-e küldeni?
    Eddig flottul ment napi szinten a csibepont küldés és szegény "kétségbe esve" írta, hogy hiába próbálkozik, nem tudja elküldeni a pontokat :-(

12. -East17-

A küldés megtörtént. Azért jó lenne tudni, hogy milyen hibával találkozott, mert mint mondtam: mindent teljesen rendben találtam nála.

13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Igen, most meg is érkezett, nagyon szépen köszönöm, hogy kipróbáltad. Ezek szerint valamit ő ronthat el....
    Ahogy sikerül vele leleveleznem, hogy mit tapasztalt meg fogom Neked írni.
    Még 1-szer köszönöm a segítséged és további szép estét kívánok Neked!

dalmata10 kedveli ezt.
  14. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Szia. lehet butaság amit írok, de 6-k szülinapja van a Farmer-ama, azt írják, de mindenhol 16 van ki írva, most én nézek valamit rosszul?
    6 éves a Farmerama - Születésnapi event

15. *Masa*

*Masa* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az a gondom, hogy a szigeten 1x1 földön, ananászos sütivel aratva a csicseriborsó csak 2 magot ad! A zöld tea ugyanott 1x1 3 magot ad.

16. Willcsek

Willcsek Aktív író

az ananászos süti a TP-t növeli, nem a darabszámot. a db számot töklekvárral, vagy répásaémás cstnival növelheted!

17. torakapa

torakapa Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kb. 1 hete átléptem a 90. szintet, de semmi plusz ajándékot nem adott, egyszer sem. ID 20590024

18. *Masa*

*Masa* Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a választ, de rosszul tudod. Több betakarítás a trópusi növényeken és fákon 25%-l. Ami a fáknál 4+1 termést jelent!

19. Lujzimujzi34

Lujzimujzi34 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Már jó ideje a bahán az aranybanánjaim mínuszt mutatnak. Megkérdezhetem miért? A választ előre is köszönöm.
    Gazda: Lujzimujzi34 ID: 20123751 (nem tudom miért, az ID számom jó20123751, de nálam mégis "S" jellel jelenik meg és kék színben. )

Utoljára szerkesztett: 31.1.16
  20. -East17-

Szia!

Nincs "mindenhol" 16 kiírva, de a képen amit hoztál az az oka, hogy most 2016 van. Ennek a megszokott rövidítése a '16.

dalmata10 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.