Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a malom.

2. ratimoca

ratimoca Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ és a segitséget!!! Megnéztem és tényleg működik!!!

3. tidroit

tidroit Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Eltűntek a farmaranyaim! A 101-ből csak 21 maradt. Régóta játszom, ilyen még sosem történt.
    Farm neve: tidroit
    ID: 1710516
    Köszönöm

4. Laboviti

5. tidroit

tidroit Utánpótlás-írogató

6. Laboviti

7. florii-.-

florii-.- Törekvő

A karneválkirálynő eventnél hogy megynyiljon a karnevál a díszítésnél minden szintet meg kell csinálni végig?

8. artemis28

artemis28 Járnitanuló

Gazda: artemis28ID: 28843150

sziasztok az lenne a kérdésem, hogy reggel 32 amarántliszt keverést tettem be, de a felröppenők miatt 16 papírmasét kevertem csak. Most beléptem arattam és nincsenek meg a lisztek. Mit rontottam el?
    Köszönöm.

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Egy db papírmaséhoz 2 amarántliszt kell. Így felhasználta a malom a teljes a.lisztkészletedet. ;)

10. mamarygen

Szia!
    Igen, mindhárom kiegészítőt fel kell teljesen díszíteni. Így fog együtt mozogni a 3 kocsirész egy járműként a karnevélkirálynővel.
    A leírásban is olvasható. :)
    "Ha mind a három rész díszítésével elkészültünk, akkor csatlakozhatunk a felvonulókhoz, azaz játszhatunk a cukorka elkapós játékkal. "

11. mamarygen

Szia!
    Mindhárom részt teljesítetted a kocsihoz? Két oldalt a virágos rész és a középső lépcsős elem is feldíszített Nálad?

A kocsi 3 részből tevődik össze, melyeket külön-külön tudunk feldíszíteni:

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Megnézted, hogy mindenből annyi van amennyi kell? Mert nálam úgy van hogy minden megkel legyen és utána tudom csak díszíteni.
    ;)
    (De csak kettő nem elég, hogy a cukrokat elkapdoshasd ahoz mindhármat megkel csinálni. Ha erre gondolsz;). A cukorka elkapós az a 4.-ik.)

13. artemis28

artemis28 Járnitanuló

Köszönöm, ez valahogy elkerülte a figyelmemet:)

14. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Beindítottam a malmot 2 db amarántliszttel és nem kever ! Valami hiba van !

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia [Morzsi]!

Nézd meg a malmot egy játékból való ki be lépés után.
    Mivel hozzászólásod sem pontos farmnevet, sem ID számot nem tartalmaz, így jelen formában rá sem tudok nézni.

16. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Köszönöm ! Egy ki-be lépéssel megoldódott a probléma ! :)

17. ✿❀Donna-farmja✿❀

✿❀Donna-farmja✿❀ Utánpótlás-írogató

Azzé túlzásba nem estek :D....és köszönöm,h utánanéztetek:)

18. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nem működik a malom. Állandóan kidob, pedig több böngészővel is próbáltam. ID: 31570006
    Köszönöm, ha megnézitek!

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Indításkor lefagy? Vagy csak egy bizonyos táppal nem indul? Az időt nem mutatja? Pontosan mi a baj vele?
    Közben a kollégám megnézte neked, rendes farmodon is és a szigeten is. Nincs vele semmi baj, megfelelően működik.
    Amire érdemes figyelni: ha eventes dolgokat keversz, ne felejtsd el, hogy ha a szigeten indítod, akkor is farmos vizet használ. Tehát ha rendes farmon nincs vized és a Bahamarama-án indítanád, nem fog elindulni.
    Ha továbbra sem működik, akkor egy takarítás kellene, segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

20. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Sajnos a malom nem működik, illetve forog, de az időt nem mutatja, de a táp se készül el. Kérlek nézzétek meg, amit kellett már megcsináltam, de semmi eredmény. Köszi előre is. ID: 1749164 sziasztok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.