Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Köszönöm kedvességed,sejtettem hogy valami bibi van:)

2. akitakutya

akitakutya Törekvő

Jó éjszakát! Van még itt valaki?
    Az előbb kitettem a Kalóz szigetre a Karneváli mackó 1.-t, ráhúztam a 2. Meggondoltam magam, hogy máshová helyezem. Eltűnt az 1. Kérem, segítsetek megtalálni. Üdv.
    Gazda: akitakutyaID: 13769964
    Köszönöm!!!!!!! Közben észrevettem, hogy egyben maradt a 1-2. és már sikerült is kitenni.
    A még játszóknak jó szórakozást. Megyek álomországba. Jó éjszakát, szép álmokat kívánok!

3. namneman

namneman Fórum-zöldfülű

Mindent teljesítettem és a karneváli hintót feldíszítettem, de nem tudok továbblépni. Már kiléptem, beléptem, vártam, de semmi. Kérlek segítsetek.

4. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

a lépcsőket is feldiszitetted?

5. Klárcsi48

Klárcsi48 Járnitanuló

Hali!
    Reggeli aratás egy kínszenvedés - fél percet kell várni, hogy learasson a gép, de ez még hagyján, tápkeverés kivárni hogy betegye a rekeszbe hogy mit keverjen az borzasztó.
    Kosárkázás: képtelenség, mire elindul a kosár még nem dobott semmit, lefagy - az ideje megy, a végén elindult 3 cukrot dobott és lejárt az idő.
    Lehet tudni mikor lesz jó?
    97-es szinten vagyok minden reggel géptisztitással kezde hogy ne legyen gond - ne mondjátok hát hogy az a bibi.
    Már két böngészővel próbálkoztam, egyik sem jó mi a teendő? 260 kosár várja hogy töltödjön

Doszi67 kedveli ezt.
  6. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok!
    Valamit elrontottam, a karneváli mackónál, megvolt az 1,2,3, elkezdtem kitenni és eltüntettem a 3-ast, megtudnátok nézni hogy hova lett? Előre is köszönöm:
    brumigazda ID: 6441204

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az hogy takarítod a géped, az még magában nem elegendő, ezen kívül vannak még dolgok amiket ellenőrizni szükséges.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

8. |Tamás|

Szia!

Fontos az összerakási sorrend, alap esetben 1-2-3, de amennyiben az 1-esre rárakod a 3-ast, akkor 2-es lesz belőle, és sajnos nem orvosolható.

9. namneman

namneman Fórum-zöldfülű

Kösz! valóban, azt most fogom!

10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

3 x indítottam el a kosarat,nem lehet az egérrel arrább vinni,mert lefagy.Az elején beáll a kosár,aztán megáll középen és nemlehet mozgatni,ez most így van vagy hiba?Mert a cuccok így jócskán mellé peregnek.

orchidea6969 és Doszi67 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

A kosárnak mozognia kell az egérrel együtt.
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

12. Klárcsi48

Klárcsi48 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a válaszod, ezzel nem lettem kisegitve.
    Pont az a 3 böngésző van a gépemen, - most a Firefox babrált ki velem. A laptopom nincs egy éves, az internetsebességem a szolgáltató szerit 100-as, de a speedtest szerint is eléri a 86-ot, tehát ezekkel nem lehet gond. Most kikapcsoltam a gépet és a Chromon csinálom, most megy, de a tápkeverés és az egyik területről a másikra haladás iszonyú lassú.

orchidea6969 és Doszi67 kedveli ezt.
  13. Doszi67

Doszi67 Utánpótlás-írogató

válaszoltál volna egyszerre a kérdésre

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.2.16
  14. |Tamás|

Szia!

Kollégám azért kérdezett tőled, hisz nem adtál meg egyszerre minden információt, mely az ellenőrzéshez szükséges lett volna. Ameddig nem tudja hogy mit keressen abban a bizonyos szénakazalban (adathalmaz) addig hogy várod el hogy segítsen? nem áll mögötted, nem a Te fejeddel gondolkozik, és sajnálatos módon nem küldtek el minket gondolatolvasás tanfolyamra sem. Kérlek gondolkozz el mielőtt írsz, és legfőképpen hogy milyen stílusban.

hamuska kedveli ezt.
  15. maya

maya Fórumprofi

Szia, szeretnék segíteni neked és másnak is.
    Tudom mi a hiba mert én is belesétáltam. A curzót a kosár sávjában kell tartani, mert a kosarat amúgy sem lehet le-föl mozgatni.
    Ne rángassátok az egeret, vízszintesen a sávban tartani jobbra balra kell húzni. Az ajándékok leesnek jó esetben a kosárba. Nem könnyű talán eddig a legnehezebb nekem, ügyesnek kell lenni és a legtöbbet összeszedni, mind nem sikerül úgy sem.
    Talán tudtam segíteni. üdv. Zs.

barna030303 kedveli ezt.
  16. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Szia!
    A rózsa érési ideje 10:48 perc. A nemesítésnél kiváltva a koránérő termés, ami 7,5 %-al csökkenti az érési idő, ezért az alap érési időm 10:00. Ezt követően ha szupertrágyát használok az érési idő 2:48 perc, ami csak 72 % a 80 % helyett. 80 %-nál 2:00 kellene legyen.

17. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Nem jó helyre írtam a problémámat, ezért került törlésre?

18. |Tamás|

Szia!

Azért került törlésre a hozzászólásod, mert felvetettél egy panaszt, amit egyből meg is válaszoltál magadnak, így végül is egy OFF hozzászólást sikerült írnod.

19. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia Tamás!

Ezzel csak az a baj, hogy a gondom nem oldódott meg annak ellenére, hogy megválaszoltam. Végül is kérdezhetem így is: mit kell tennem ahhoz, hogy ne akadjon, fagyjon le a játék ?
    Köszi
    Viri

20. |Tamás|

Szia!

A bónuszokat az alap érési időből vonja le a rendszer, és nem a csökkentett időpontból.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.