Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ugye nem felejtetted el, hogy a cukros kosárkák csak az ólakból röppenhetnek fel. Ahogyan ezt az event ismertetőjében is olvashatjuk.

2. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

De, ez abszolut kiment a kútfőmből. Köszönöm, akkor állatokra fel! Még van 24 órám. De jó, hogy rákérdeztem. Még egyszer köszönöm

3. kállóiking

kállóiking Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy rákattintok a kosárra, egyet levon, de nem indul el a kocsi, csak a kezdő oldal és az egér sem működik, több böngészőben próbáltam, és már 6 kosaram veszett így el. Érdekes, hogy csak néha csinálja ezt egy ki-belépés után tudom folytatni, aztán megint ellop egy kosarat! Takarítottam! Másnak nincs ilyen problémája?

4. Laboviti

Szia!
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

torjan56 kedveli ezt.
  5. havranekmargit

havranekmargit Fórum-zöldfülű

Szia! 5 farmot rendezgetünk a férjemmel és egyik farmon sem találjuk a megnyerhető "Nassau" tiki-fákat, ebben kérném a segítségedet. 46639904 PityókaPista
    45625202 havranekmargit
    46680594 horváthviktoria
    46677282 horváthdávidka07
    45982365 havranekkate ezek a farmnevek és ID számok. Nem emlékszünk, hogy kitettük-e vagy sem.
    Előre is köszönjük a segítségedt.

6. Laboviti

Szia!

A megadott accountokon február 6-án 20:21 óra és 21:41 óra között kikeltek a keresett "titkosak".
    horváthdávidka07 ebben a gazdaságban február 8-án 10:33 órakor.

7. cskati01

cskati01 Törekvő

Szia!
    Nekem is volt ilyen problémám, lefagyott, a kosárka el sem indult, csak ha frissítettem, ilyenkor elveszett a kosárka.
    Pedig jó gépem, jó netem van, és takarítva, előzmények törlése is rendszeresen megcsinálva.

8. Laboviti

Szia!
    A cukorka elkapós játékban az egér mozgását kell irányítanunk mindössze! Ügyelni kell arra, hogy az egér mutatója ne hagyja el a játékteret.
    Könnyedén jobb és bal irányú finom mozgatást kíván a kosár "tologatása".

9. kállóiking

kállóiking Utánpótlás-írogató

Köszönöm, megtettem amit tanácsoltál, remélem ezután jól fog működni, mert különben nagyon jó kis event ez!!!! :)

10. havranekmargit

havranekmargit Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ.

11. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

A piacon a Mangófa gyümölcs, Gránátalma, Pisztácia, Csillaggyümölcs, Brazil dió, Tűzvirág és Szentjánoskenyér terméseket csak az alapáron lehet a piacon kihelyezni. Például Mangófa 230 +-, miközben a piaci dinamikus ár 20.000 körül lehet.
    Kilépés belépés nem segített. A többi termésnél nem észleltem hasonló hibát, azaz a Cédrátcitrom már alkalmazkodik a piaci árakhoz.

12. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Nem tudunk hibáról a piacot illetően.
    Kérlek olvasd el a piactér működését:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-működése.947/

13. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom hogy hiba-e vagy nem, de amikor befejeztem az eventet, nem mutatta a nyereményeket(sem az elkapottat, sem a 2500 pont után járót) hanem kidobott a játékból. Takarítással kezdek , frissítek többször is. Szeretném tudni, hogy mi volt az utolsó kosárka nyereménye. Megtudnátok nézni?
    yoda1215
    33033100

14. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Sajnos jelenleg nincs olyan kolléga aki ezt ellenőrizni tudná neked.
    Viszont itt megtudod keresni milyen nyereményeket kaphattál:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő.13601/#post-433929
    Ellenőrizd az event ablakban is, hogy valóban beadtad e amit kellett, vagy még előtte dobott ki.
    Takarítás mindenképp javasolt, ahogy írtad Te is.

15. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Köszi!
    A "hiba" vagy inkább jelenség továbbra is fenn áll. A Mangófa gyümölcse nem tehető ki csak 230 CSP körüli áron, (Max. 418 CSP) miközben mindenképpen 10 ezer fölött kellene kitehetőnek lennie.
    (A piacot régóta aktívan használom, így nem írtam volna, ha a jelenlegi működés nem rendellenes :))

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  16. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

A mangófa gyümölcs, nem a mangó a drága. Kétféle van belőle!

17. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Tudom :)
    Az alábbiról beszélek: Eddig 15-25000 Csp között lehetett kitenni. (Már többször ki-be léptem.)

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  18. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megtudni miért nem tudok egeret tenyészteni? Kell hozzá valami engedélyt szerezni?Az óra számol visszafelé, de nem tudok rákattintani az egérre! hollosneilles1 ID: 48609633

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a piaci ár alakulásáról van szó, akkor a válasz a dinamikus piac működésében rejlik. Kérlek olvasd el a piac részletes ismertetőjét

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az egér nem tenyészhető állat. Sima ólja van, illetve terményes ólja van, ami a sajtgazdaság.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.