Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kállóiking

kállóiking Utánpótlás-írogató

Szia! Sajnos a problémám maradt, hiába tettem meg mindent amit mondtál, megint eltűnt 1 kosaram. :(

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

3. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Sziasztok!

Egy észrevételt szeretnék jelezni.
    A Tech hirdetmények résznél, az egérlyuk és fejlesztései cím,picit összekeveredett pár betű.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésed, javítottuk.

5. gizmo2010

gizmo2010 Utánpótlás-írogató

Szia sajnos én is így jártam vettem 2x3-mat és a háromból kettő lett a hogy rá mentem az egérrel eltűnt egy

6. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Akkor miért szerepel a hírek között, hogy kezdődhet az egértenyésztés?És miért jön be a tenyész terepen a képe mellett az óra? Azt jelenti, hogy 164 óra múlva kezdődik majd a tenyésztési lehetőség?A sajtgazdaságról még nem is hallottam.

7. riandika1

riandika1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Feldíszítettem a karneváli kocsit, de nem látom a kosárkáimat. A pajtában mutatja, ohgy van 209 db. Az eventnél miért nem látható?
    Köszönöm a segítséget!

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia riandika1!

Mindhárom feladatsort teljesítetted?
    A lépcsőt is feldíszítetted?
    Mert csak akkor nyílik meg a cukorkadobálós játék, ahol a kosarakat kell használni.

9. Nildia

Szia hollosneilles1!

Jelenleg az egereket kezdheted el termelni, ha idáig nem szereztél egyérlyukat.
    Az egértenyésztés majd csak a hónap végén kerül játékba.
    Ez az információ szerepel például az egérlyukak gazdabolti megjelenését beharangozó hírben is :

https://board-hu.farmerama.com/inde...fejlesztései-a-gazdaraktár-kínálatában.13622/

10. Nildia

Szia gizmo2010!

Kosarak nem tűnnek el, maximum nem kapsz el vele semmit.

11. Nildia

12. florii-.-

florii-.- Törekvő

Én nem szeretnék csak a szomszédaim azzal hencegnek hogy több 1000000FA-juk van és már annyira idegesit gondoltam megkérdem, egyépként és is tudtam hogy nem,Köszi a válaszodat.

13. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Sziasztok! A kérdésem miért vagy le a játék a százalékos aratásnál? Aratás után normálisan tudom folytatni a játékot. Margareta5261 ID: 30644129

14. Nildia

Szia Margareta5261!

A számítógépedet napi rendszerességgel karban kell tartani, takarítani, tisztítani :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

15. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Köszönöm a tanácsot.

16. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

17. Kanga7070

Kanga7070 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Befejeztem a két kocsi díszítését, de továbbra sem érhető el a cukroskosárka. Lakat őrzi a karneválkirálynőt. Frissítettem, ki-be jelentkeztem, nem segített. Én csinálok valamit rosszul? :(

18. zeleij

zeleij Utánpótlás-írogató

Befejeztem én is a kocsik díszitését de a Királynőn még mindig lakat van,ilyenkor mi a fene van????

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A középső kocsi rész díszítésével kellene folytatnod a feladatok teljesítését.
    Kérlek, kattints a fehér lépcsősorra és szépítsd tovább az eventablakot.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.