Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kanga7070

Kanga7070 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)

2. zeleij

zeleij Utánpótlás-írogató

3. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sziasztok!
    Nem minden esetben írja jóvá az AB-t a rendszer, pedig meg is várom, hogy elterüljön a kosárba.Ez miért van?
    Szép napot.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A jutalmakat minden esetben jóváírja a rendszer. Azokat kapod meg amik a kosaras kör végén az információs ablakban megjelennek. Ha nem vagy biztos a dolgokban, kérlek, hogy írd fel a játék előtt miből mennyid van és hasonlítsd össze a körök végén.

5. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Sziasztok!Sajnos vissza-vissza térő probléma hogy kézi aratásnál hosszú másodpercekre leáll a játék.Már mindet megpróbáltam amit javasoltatok.A legújabb fless payerem van letöltve firefox a böngészőm is kikapcsoltam az animációt is.Bosszantó nem halad az ember úgy ahogy szeretne.6 éve játszom de ez csak az utóbbi pár hónapban van.Lehetne ezen javítani valahogy?Ágica109 vagyok ID1356105 köszi.

6. -East17-

Szia!

A teljes géptakarítás ilyen időszakban akár naponta többször is ajánlott lenne. Most sok süti kerül a gépekre a rengeteg eventes kosarazás miatt. Ezek egy idő után már akadályozhatják a rendes működést. Ezen felül még szóba jöhet az internetkapcsolat stabilitása/ingadozása, különös tekintettel a feltöltési sebességre. Ehhez még adódhat némi túlterheltség is, hiszen event utolsó órái vannak, mindenki most igyekszik.

mamszi5107 kedveli ezt.
  7. balázs84

balázs84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eltűnt 2db kamkvat xl és 1db maté xl fa. biztos hogy meg voltak ez volt összesen se több se kevesebb.helyeztem ki amikor az alap fát kitettem és ráakartam tenni az xl akkor még megvolt.géppel tettem ki,de hiába nem tette rá az alapfára őket.sehol nem találom,frissítés ki-be lépés után sem.Légyszi nézzetek utána. balázs84 ID: 41455943

8. -East17-

Szia!

Mindkét keresett fából van kitéve a bahama szigeteden, kérlek nézd át alaposan.

9. balázs84

balázs84 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Elnézésedet kell kérnem! Megtaláltam őket. További szép napot mindenkinek

10. Juliska42

Juliska42 Utánpótlás-írogató

Szia, a karnevalkirajno inaktiv, bocs. ekezet nelkuli gepen irok, kerlek ha lehet segitsetek ki.
    Juliska42 ID27558697

11. -East17-

Szia!

A kocsinak mind a 3 részét feldíszítetted? Ha igen, akkor van kosarad?

12. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

szia.kérlek légyszives nézd meg minden feladatot teljesítettem és a cukor vulkánt ne M

tudom kitenni mert csak a cukorvulkán hármat találom a vázába köszönöm a fáradozást Gazdasszony ID.33224951

13. -East17-

Szia!

Már voltak kitéve, ezért összeépültek. Így ahogy van, kiteheted bárhova.

14. Auruun

Auruun Járnitanuló

Sziasztok!
    Problémám az, hogy ha folyamatosan újabb és újabb kosarakra kattintok, egy idő után leáll a játék és eltűnik a kurzor. A kosarat levonja, de nem kezdi el a karneválkirálynőt. Már a negyediket veszítem el így.
    Böngészőt váltottam, Ccleanert indítottam, gép takarítva.
    Köszönöm.
    Auruun
    ID: 2931620

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A cukorka elkapós játékban az egér mozgását kell irányítanunk mindössze! Ügyelni kell arra, hogy az egér mutatója ne hagyja el a játékteret.
    Könnyedén jobb és bal irányú finom mozgatást kíván a kosár "tologatása".

16. Auruun

Auruun Járnitanuló

Ezt tudom, és rendben is van. A gond akkor jelentkezik, ha új játékot akarok elkezdeni. A kosarat levonja, de a játékot nem indítja el. Az egér mutatója pedig eltűnik. Csak F5-tel tudom visszavarázsolni.

17. Laboviti

Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

18. Sweet_Angel

Sweet_Angel Utánpótlás-írogató

Sajnos én is így jártam a játék során többször is. Pedig már a géptakarítás is megvolt. Ujra indítottam. Ha a kosárra kattintok elveszi a kosarat, lefagy és még a játékteret sem adja be.

19. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngészővel kipróbálni a játékot.

20. florii-.-

florii-.- Törekvő

Az lenne a kérdésem hogy az eventismertetőben azt irta hogy az amarántot 3CSP és 3TP ért váltja be.Nekem volt vagy 4000-remés még amarántlisztem is volt azért sem adott semmit.Miért? Név: florii-.- ID: 53132712

a smilei a nevemhez tartozik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.