Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anikó8181

anikó8181 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy hol találom az ajándékkodót?

2. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia Florii-.-
    A beváltás,event után,pár napon belül történik

3. florii-.-

florii-.- Törekvő

Köszönöm szépen elektropunk

4. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok böszike50 vagyok, lehet nem jó a helyre írok, de a bahamarán az állataim keresztül vannak húzva, és nagyon sok fa is, ez miért van. Köszönöm.

5. balu010372

balu010372 Fórum-zöldfülű

sziasztok !nem tudom az egértenyésztést elindítani,mi lehet az oka?előre is köszi

6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Még nem kezdődött meg.;)

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek lépj ki a játékból, takarítsd ki a gépedet, és ismételt belépés után ellenőrizd. Jónak kell lennie.

8. balu010372

köszi;)

9. |Tamás|

Szia!

Amennyiben van ajándékkód, akkor a fórum megfelelő topicjában megtalálható (jelenleg nincs)

Beváltásra pedig a játékon belül van lehetőséged, jobb fent ?! ikon majd a bal alsó ikonra kattintva tudod beírni.

anikó8181 kedveli ezt.
  10. balu010372

a mozi nekem sem indul el ,órákon keresztül a KÉRJÜK, VÁRJ.... felirat látható

Farmer*54 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Kérlek takarítsd ki a gépedet, és rakd rendbe a flash playered. Utána nézd meg a mozit még egyszer.

12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Kiporszívóztam, a biztonsági stoprészleget kikapcsoltam kivétel a frászbuk mert gyomorból utálom. De ha a mozinak erre lesz szüksége, akkor nem nézek semmit.

13. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Sziasztok.
    Tápkeverésnél nincs idő és a százalék folyamatosan nullán áll.Mint a bahamán mint a normál keverésre igaz.Nem tudom mindenkinél ez van vagy csak nálam ??Elindítottam egy rövid keverést kíváncsi vagyok befejezi e vagy reggelig nullán marad.

14. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Estét! Moderátor, elméletileg ugye kaptunk 3 Karneváli Mackót, amit egymásba lehet illeszteni. Megtörtént, de rákattintva felfelé sárga nyíl van és a Karneváli Mackó 3 kiírás. Miért kéri a 3-as Macit, ha rajta van?
    ID: 35012223

16. florii-.-

florii-.- Törekvő

Ezt hogy érted?Nekem sem megy ezt írja ki : Sajnos most éppen nincs elérhető videó a számodra. Kérjük, próbáld meg később újra.

17. |Tamás|

Szia!

Amit beidéztél választ tőlem, az más játékosnak szólt, és nem neked. Amennyiben neked azt írja ki hogy jelenleg nincs előadás, akkor működik a mozi, csak épp nincs benne semmi féle film. Ez esetben nincs teendőd, csak figyelni hogy lesz-e mozi film.

18. florii-.-

florii-.- Törekvő

Már egy fél éve körülbelül nincs

19. |Tamás|

Kérlek, valótlant azért ne állíts, hisz szokott lenni a moziba előadás, tény, nem sok, maximum Te maradsz le róla.

ördög0 kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Kicsit bővebben kifejtené ezt számomra? Mit csinált pontosan? Mit illesztett össze, mivel ? Hol található ez a dísztárgy? Mit jelent az hogy a karneváli mackó 3 még kér valamit?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.