Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. florii-.-

florii-.- Törekvő

Hát az lehet én már nagyon rég nem láttam

2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

A kerge kertbe kitehető kütyű, Karneváli Mackó 1, 2, 3. Ezeket ha egymásra illesztjük akkor egy db kész Macink van, anno pár éve volt ennek az elődje eventben és most visszahozták nyereményként. Itt ott van a kiírásban.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő.13601/#post-433928

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ezt Én mind értem, csak nem szeretnénk tűt keresni a széna kazalban. Nem feltétlen van a kerge kertben a dísztárgy. Tehát sorolnám ismét a kérdéseimet. Hol található meg Önnél a dísztárgy. Pontosan hogy illesztette össze a macikat (sorrendben?) Mit jelent az hogy a 3-as maci még kéri a következő fejlesztést? Pontosan mi a probléma?

4. Farmer*54

Ha fölé viszem a kurzort mutatja, hogy Karneváli Maci 3, de a baloldalán van egy fölfelé mutató sárga nyíl. A Főfarm Kergén van összerakva és mellette ott van a régi 1-es Maci is amire ha rámutatok kiírja, hogy Karneváli Maci 2. és a bal sarkában ott a sárga nyíl ami felfelé mutat. Ezért nem értem, hogy ha az egyik kész van komplett, akkor miért van rajta a sárga nyíl?

5. |Tamás|

Az a sárga nyíl mutatja azt hogy fejlesztett dísztárgy, ilyet láthatsz pl akkor is ha van fejlesztett ólad, ott is citromsárga, narancssárga, piros, rózsaszín nyilacska van. Ez nem azt jelenti hogy hiányzik belőle valami.

6. Farmer*54

Tudom néha fej nehéz vagyok, de azért utóbb megértem az igazat. Köszönöm a segítséget Moderátor.

7. Peet82

Peet82 Utánpótlás-írogató

:cry:>:(A Karneválkirálynő játékot teljesen befejeztem.A cukorkaelkapást is ,a 2500 cukorkapont megszerzése után megkaptam a cukorkavulkán III fokozatát,és ami még járt mellé. Sőt még volt kb 70 plusz kosaram is, további nyereményekért is játszottam. De mikor ki akartam rakni a farmomra ,csak a cukorka vulkán II tudtam kirakni, Ebből 2 db van,és nincs meg a cukorkavulkán III. Kiléptem frissítettem stb,visszaléptem,de a helyzet ugyanaz.

Peet82 ID 4849739

Segítséget kérnék. Köszönöm

Az alap sincs már meg!

Utoljára szerkesztett: 9.2.16
  8. macsezso

macsezso Fórumszaki

Hát nem irigylem a Moderátorokat.
    CCleaner-re hívjátok fel a figyelmet.
    Látom a legtöbb panaszosnak akadozik a gép..
    Egy lemez töredezettség mentesítés?-mikor volt ellenőrizve?
    Aztán vírus ellenőrzés,sokszor az is tudja akadoztatni a gépet.-vírus (olyankor teljes rendszer ellenőrzés a javasolt)-vírusirtónál.
    Frissítések ellenőrzése nincs-e letöltve frissítés, csak telepíteni kellene.
    Ilyen apróságokon múlik a rendszer hibátlan működése.

Rituka14 és |Tamás| kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Szia!

Rosszul építetted össze, hisz az 1-esre a 3-ast tetted, ebből lesz 2-es. Ez után a 2-est már nem tudod ráhelyezni, így sajnálatod módon Te csak a 2-est tudod használni.
    Érdemes lenne a Supportra írnod ez ügyben, hát ha tudnak rá megoldást találni neked.

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Kedves Tamás! Kaptam csibét, küldtem ajit, írtam 2 levelet , de nem megy a zöld csík hiába frissítettem, csak az ajiér járó 5 pontot mutatja.Mi a teendő ?

11. |Tamás|

Szia!

Nem feltétlen kerül egyből jóváírásra a csibepont, érdemes vele várni, illetve a gyakorlat azt mutatja, hogy ha több farm van azonos néven, akkor nem biztos hogy "jó" farmra kerül a bagoly, így a pont sem kerül ez esetben jóváírásra.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszi !Majd figyelem holnap is.

13. vivika3

vivika3 Fórum-zöldfülű

Kedves Tamás!
    Az imént akartam egértápot készíteni, mert fogytán vagyok vele, de nincs a malomba a többi közt, pedig reggel még tuti meg volt a Normál részben.
    Változik az összetétel, vagy miért vették ki?

14. Kissgazdafarmja

Kissgazdafarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,légyszi nézzétek meg a Bahamámat ,most váltottam ki a pitomba fát ,vettem is egy alap fát ,és előzőleg a Valdemárnál szereztem egy xxl fejlesztést.De nem tudom rárakni a fejlesztést ,mindig piros az xxl fa ,és amikor rá akarom tenni akkor villog a farmom.Mit tegyek ,légyszi segítsetek.

15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:) A fejlesztést üres területre helyezd ki,mert tartalmazza az alapfát.:)

hnepiros48 kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

17. Kissgazdafarmja

Kissgazdafarmja Utánpótlás-írogató

Köszike ,mindenre gondoltam csak erre nem.Sikerült kiraknom ,de azt hittem csak a fejlesztést adta a cirkusz.Köszi mégegyszer :)

18. vivika3

vivika3 Fórum-zöldfülű

Végre visszajött a malomba az egértápgyártás, Köszönöm a segítséget

19. gekkó66

gekkó66 Utánpótlás-írogató

A karneválkirálynő játékban megnyert titokzatos csemetékből többek között egy xxl-es goji fa is kifejlődött. Lebontottam,és
    át akartam helyezni a másik bahás területre,de már csak az alap volt meg.Az xxl-es fejlesztés szőrén szálán eltünt.

gekkó66 ID4474931

Kérném a segítségedet,előre is köszönöm

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ma 05:10 órakor kifejlődött XXL fa fejlesztés az ültetvényeden a fa ikon alatt található.
    A kereső funkció hasznos találmány.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.