Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Peet82

Peet82 Utánpótlás-írogató

Az event ismertető alapján nem helyezhetem az egyesre a hármast,csak a kettes fejlesztéseként.Bocs,de a magyarázatod sántít egy kicsit.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a problémáddal keresd fel a supportot.

3. gekkó66

gekkó66 Utánpótlás-írogató

Kedves Laboviti,mivel 2010 május óta játszom a játékban,ismerem a keresőfunkciót.A goji fa xxl-es fejlesztése nincs ott.Kérlek szépen nézz utána.
    gekkó66 ID4474931 köszönöm

4. Laboviti

Az előző hozzászólásomat is a gazdaságod ellenőrzése után írtam meg számodra.
    Mutatom mi látható a menüdben:

5. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok ID44223616 borzasztó dolog történt nálam.A kincses szigetről beszedtem a cukorvulkánt, hogy a gesztenyéket visszatudjam rakni a helyükre. Az esőerdőbe nem tudom kitenni cukorvulkánt mert csak a II III érkezett a váza ikon alá.Hol az I.Nincs áthuzva, hogy az esőerdőbe nem lehet kirakni. Segitsetek nekem.Köszönöm a választ előre is.

6. Laboviti

Szia!
    A cukorvulkán III. fejlesztésed jelenleg a kerge kertedet díszíti.

7. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

megint -kata1939-vagyok Nem kell válaszolni, mert a kerge kertbe kiengedte tenni I nélkül is .Hogy lehet ez?

8. Laboviti

Valószínű a cukorvulkán I. és II. fejlesztést már előzőleg összeépítetted és ezt követően törölted.
    Egy összerakott fejlesztett dekorációs elem a menübe helyezés során nem esik szét "darabjaira".

9. Auruun

Auruun Járnitanuló

Firefoxon és Chrome-on kívül milyennel kellett volna még próbálni?
    Géptakarítás megvolt.
    Modem újraindítása megvolt.
    Böngészőváltás megvolt.
    Gép újraindítása megvolt.
    Amikor már a 15. kosaramat vette el, meguntam és abbahagytam.

10. Laboviti

Szia!
    Az általad említett böngészőkön kívül még vannak más lehetőségek is.
    Innen mi nem tudjuk ellenőrizni a számítógéped állapotát.
    Javaslatokat teszünk. Rajtad/rajtatok áll, hogy megfogadjátok-e a tanácsokat.

11. Auruun

Auruun Járnitanuló

Pont azt soroltam fel, hogy mit javasoltatok és abból mit csináltam meg.
    Ezért kérdeztem, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak még.
    HOgy van-e egyéb ötlet.
    A hibák az én esetemben nem gépfüggőek. Mivel más gépen is kipróbáltam, ugyanazzal az eredménnyel.
    Az, hogy levonja a kosarat, de nem indítja el a játékot, szerintem nem függ pl. a töredezettségtől. Ott a játékban van "bug". Szerintem...

orchidea6969 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Még mindig azt a megjegyzésemet tartom fontosnak, hogy innen nem tudjuk megvizsgálni a számítógéped állapotát (hardver állomány, szoftver állomány).
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    Helybeli szakember segítségét is kérheted.

13. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia Auruun!

Szeretnék ajánlani egy böngészőt,linket nem teszek ide,nem tudom mennyire szabály ellenes.
    A gugli keresőbe írd be hogy iron böngésző,a második találat a honlapja.
    Egyelőre csak próbára ajánlom,így a portable-s verziót töltsd le,amit egy picit lejjebb görgetve találsz az oldalon.
    Ha letöltötted a zip mappát,bontsd ki,és máris használhatod.
    Arra figyelj, hogy a flashplayer ehhez külön kell,mert nem úgy működik mint a chroma-ban.
    Ha a böngésző nem felel, akkor elég csak a kibontott mappát törölnöd.
    Remélem hasznodra válik a böngésző,és működni fog vele a farm is.
    Ha esetleg valahol elakadtál,nyugodtan írj baglyost és segítek.

További szép Napot

14. anikó8181

anikó8181 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm

15. flamne

flamne Törzsjátékos

Megint olyan problémával jelentkezem ami sajnos bosszantóvá teszi a játékomat! Olyat figyeltem meg, hogy eventek alatt amikor a felröppenők jönnek a játék 5-10 mp-re megáll és bármit csinálok nem indul el csak várakozás után és csak nehezen tudok learatni sokkal több időt vesz igénybe és még sokat bosszankodom is!Amikor vége az eventeknek az aratás sokkal könnyebben megy! Arra lettem figyelmes, hogy amikor a felröppenők jönnek akkor megáll a játék és kivárás után tudom csak folytatni! Felmerült bennem a kérdés, hogy nem- e azért van mert eventek alkalmával a felröppenők miatt korlátozást vezetnek be és emiatt akadozik a játék! Nem az miatt panaszkodom, hogy lassan jön a felröppenő, mert hisz ez játék és mindenki megtalálja a maga taktikáját, hogy milyen módon tud elegendőt összegyűjteni , de ha lehetne ezt ne a játék technikai vagy műszaki akadályozásával tegyék! Nem a legújabb technikai vívmányok által kifejlesztett gépem van, és a családom által hozzáértő kezekbe is van , nem azt kérem, hogy takaritassák, a sütiket is rendben tartják és egyéb dolgokat is megcsinálnak rajta ! Vannak rajta a játékhoz szükséges dolgok, Én ezekhez nem értek, de gondolom sok millióan nem informatikusok akik játszanak ! Köszönöm a levelem elolvasását és megoldást illetve stabil műszaki háttért szeretnék a játék készítőinek az oldaláról!

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez a jelenség részben a Flash grafika akadozására vezethető vissza, egy adott pillanatban túl sok képi információ jelenik meg. Ezt kiküszöbölni sajnos nem nagyon lehet központilag. Én azt javaslom, hogy event ideje alatt kapcsold ki a farmon a Betakarítás animációját - ezzel eltűnik a "kutyanyelv" a jobb oldalról.

17. florii-.-

florii-.- Törekvő

18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok! Ma reggel ki szerettem volna tenni farmmunkással a Majomkirály palotát, de nem találtam, a kereső sem. Ennek ellenére a bal oldali raktár virág ikon alatt fellelhető volt és kitettem a Kincses szigetre. Előtte többször frissítettem és akkor sem találta.

19. -East17-

Szia!

Amikor a "Sajnáljuk..." felirat érkezik, akkor nincs a moziban vetítés. Ezt befolyásolni nem tudjuk. Amennyiben ilyen felirat nem jön, mégsem látsz semmit, akkor érdemes lenne ellenőrizni, hogy a tűzfal vagy reklámblokkoló szoftver nem akadályozza-e a film betöltését.

20. -East17-

Szia!

A tojásból kifejlődő állatkákat a munkásokkal nem lehet kitenni, csak kézzel. Ezért nem látod a menüben olyankor.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.