Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Siracusa74

Siracusa74 Járnitanuló

Sziasztok :)

Nekem az a problemam, hogy egyik farmteruletrol nem tudok atlepni egy masikra. Hiaba kattintok a "Terkepre" -re az utjelzo tablan ;) nem tortenik semmi. Frissitenem kell a jetekot 2 percenkent, hogy sikeruljon atmennem egy masik farmteruletre. Mi lehet a gond? CCleanar-t hasznalom ... :) Koszi szepen a segitsegeteket elore is.

2. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm a választ! További szép napot!

3. florii-.-

florii-.- Törekvő

Oké, köszönöm.

Egyépként mikor jön már eventismertető a valentín napi eventről?

4. roszkopfgyongyi

roszkopfgyongyi Utánpótlás-írogató

sziasztok a cukorvulkánt nem tudom kitenni.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Mint minden esetben, az eventet megelőző napon kerül ki az ismertető, vagyis a mai nap folyamán várható.

6. -East17-

Szia!

Mikor használtad a takarítást utoljára? Illetve milyen böngészővel próbálod? Ezen kívül még a flash player és a böngésző frissítését is érdemes lenne ellenőrizni.

7. -East17-

Szia!

Pontosan mi a probléma? Megszerezted mind a 3 részét? Ha igen, akkor az elsővel kezdenéd a kihelyezést?

8. florii-.-

florii-.- Törekvő

Köszönöm

A trófeáknál a pont az hogy megy hozzászólásonként egy pont, vagy ez hogy van?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.16
  9. Siracusa74

Siracusa74 Járnitanuló

Oke koszi szepen a gyors valaszt :) ... ellenorzom. Tegnap takaritottam a gepet .. de lefuttatom most is. Chrome -ot hasznalom.

10. -East17-

Nem pontokban mérik a fórumrangot hanem hozzászólások számában:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fórum-rangok.8407/

A trófeapontok a hozzászólások számából és az azokra kapott "Tetszik"-ek számából állnak össze

florii-.- kedveli ezt.
  11. -East17-

Firefox használata lenne javasolt, a Chrome flash-kezelése sokszor hagy kívánnivalót maga után.

12. gekkó66

gekkó66 Utánpótlás-írogató

:):)
    Köszönöm szépen.megtaláltam. A fák ikon alatt,a legvégén volt,nem ott,ahol az ABC alapján szerintem lennie kellet volna.Nem voltam elég alapos.Örülök hogy meglett!

13. Klúg_Lászlóné

Klúg_Lászlóné Utánpótlás-írogató

csak a 2 -es van meg

14. -East17-

Szia!

Minek a 2. része? Kérlek, hogy pontos kérdést fogalmazz meg, adatokkal és ha ellenőrizni kell akkor ID számmal.

15. flamne

flamne Törzsjátékos

Köszönöm a választ megpróbálom!

16. Pumukli61

Pumukli61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Már jeleztem ,és kaptam instrukciókat arra a kérdésemre miért nem működik az egyik területről a másikra átlépés a térképre kattintással.Fentebb már más is érdeklődött ez ügyben ! Egy másik farmos szomszédom is hasonló gondokkal küzd ! Én egy teljesen új telepítést csináltattam a gépen, ' a gép új és megfelelő teljesítményű Ennek ellenére nem működik megfelelően a farm.

17. -East17-

Szia!

Ezek szerint a Firefox és a Flash player is a legújabb, valamit a takarítás is megvolt? Windows frissítések is mind megvannak?

18. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,nálam a piacon a termékeknél megjelent a szerelmi csokor és a szív alakú süti.

19. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Szeretném megkérdezni, ki lehet-e kikapcsolni a felhőn azt, hogy ne kelljen duplán kattintani a kapott bónuszokra??? Borzasztó lassú ezzel a kézi leszedés!!! Köszönöm a választ.

20. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

A Felhősoron minek az eredményjelző tábla, plusz becsukható ablak, lassít, idegesít.:eek:

lustakukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.