Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

2. Csocsoovb

3. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm szépen! Elnézésed kérem még nem vettem ílyen csomagot és erre nem gondoltam!

4. Csocsoovb

Szia!

A megjelenítésben évek óta vannak hibák, mikor ez, mikor az nem stimmel a felugró ablakban. Az illetékeseket értesítettük róla.
    Szerencsére ez az eredményt nem befolyásolja, rendben megkapunk mindent gyártáskor.

5. Csocsoovb

Nincs semmi gond, legközelebb már tudni fogod.
    (Nem te voltál az első, és nem is az utolsó, akinek ez újdonságot jelentett.)

6. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Érdeklődöm, hogy a malomba legyártott termékek hova tűntek??? Gondolok a szerelmes levelekre és az ajándék csokorra !!!!
    Üdv: Csőrős47 ID: 23818392
    Sajnos a válaszuk nem kielégítő!!!! Középen nem mutat semmit a kapott dolgok!! Teljesen üres!!!
    Csak úgy eltűnt 80+10+30 db szerelmes levél !!!! Nem lett megetetve az állatokkal !!!!!!

orchidea6969 kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Szia!

A gazdanapló játékból való kilépéskor törlődik, tehát bármit csináltál tegnap, azt ma már nem fogod ott látni.

Szerelmes levél másik malom termék előállításához is szükséges, ott használtad fel.
    Továbbra is azt javaslom, olvasd át újra az event ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szerelmi-szálak-valentin-nap-2016.13626/

8. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Köszönöm a választ!! Elolvastam már többször, de akkor is hiányzik a 10+30 db!!!!A mai keverés is törlődik minden kilépésnél????
    Üdv:csőrős47

9. birofne

birofne Junior szaki

Segítséget kérek ! Van kitéve alap moringafám a pajtában van XXL -es moringafám. Nem értem miért nem lehet egymásra tenni . Minden más fánál ez működik. birofne ID 20955823. Előre köszönöm!

10. Csocsoovb

Szia!

Minden kilépésnél törlődnek a gazdanaplóban szereplő adatok.

Felhasználtál minden egyes előállított terméket, semmit nem vesztettél el.
    Nagyon egyszerű ennek az ellenőrzése: szépen számold ki, mi mindent állítottál már elő összesen, ahhoz pedig miből mennyire volt szükséged.

11. Csocsoovb

Szia!

A Valdemárnál megszerezhető XXL Moringa már tartalmazza az alap fát is, egybe vannak építve. Ezért azt egy üres területre tudod kihelyezni. Ha törlésre kerül a sor, a menübe külön kerül vissza a fejlesztés, és az alap fa. Onnantól már úgy tudod majd ismét kihelyezni, mint a többi fejlesztést, az alap fára.
    Tehát csak az első kihelyezés lesz különleges.

12. dddido

dddido Fórum-zöldfülű

Valdemárnál váltottam ki,de nem tudtam eddig kihelyezni,mert alap fát nem adott hozzá....
    én legalább is így hittem :p
    most,a farsangi event alatt szereztem annyi banánt,hogy kiváltottam végre a fát a szentélyben,
    és 3 napja szenvedek,hogy ráhúzzam egy alapfára :eek:
    Most önállóan simán kitettem.....köszönöm a segítséget!!!!! :)

13. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem az aratásnál vannak gondok, aratás közben gyakran lefagy a játék. Már csináltam takarítást,lemeztöredezést is megcsináltam, és semmi javulás nincs. Nem tudom mit lehet még tenni,hogy folyamatosan tudjak aratni. Segítségeteket előre is köszönöm. Kellemes hétvégét kívánok! Margó284ID: 7876503

14. Csocsoovb

Szia!

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

15. dersidan

dersidan Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Miért van az, hogy ,ha kilépek egyik farmomról és belépnék a másikra, nem tudom ezt megtenni, csak, ha teljesen kilépek a játékból és úgy jövök vissza. Ez eddig nem okozott gondot, 2 napja jött elő ez a jelenség!
    Köszönöm a segítséget előre is !

16. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mit jelent a kilépek és a teljesen kilépek?
    Mi a kettő közti különbség?

17. én1965

én1965 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni nem jönnek elő egyik területen sem az állatok, hogy fel tudjam tölteni a szerelmi szálakat. Mi tévő legyek?

18. Csocsoovb

Szia!

1 - Átadható ajándékok mennyisége
    2 - A macska haladási sávja
    3 - A kecske haladási sávja
    4 - A vöröspanda haladási sávja
    5 - Eventkosarak vásárlása
    6 - A megjelenő állatok ki/be kapcsolása

19. én1965

én1965 Fórum-zöldfülű

Köszi Szép hétvégét kívánok!

20. Fru88

Fru88 Junior szaki

Szép estét!A hiba az én készülékemben van ?.már 4X beadtam a kért virágcsokrot ás mégsem haladok tovább.Mi lehet az ok?:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.