Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándékok kibontásánál meg kellene jelennie az információs ablaknak a jutalomról. Kérlek, hogy egy alapos géptakarítás után ellenőrizd ismét a dolgot, illetve másik böngészőben is megpróbálhatnád az ajándékozást. A jutalmat így is megkapod, csak a kijelzés maradt el.

2. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm. A lényeg, hogy megkaptam:)

3. -kogito54-

-kogito54- Utánpótlás-írogató

Derűs napot kívánok!
    Sehol sem találom a "Hattyú" talányos tenyészetet.:eek:(géptakarítás... megvolt)
    Kérlek segíts! ID: 33661712
    Előre is köszönöm.

4. -East17-

Szia!

Mivel már felhasználtad őket, így nincs mit keresni. Tegnap este fél 10 környékén arattad le őket: 1 gólya, 1 farkas.

5. -kogito54-

-kogito54- Utánpótlás-írogató

>:(
    Köszönöm szépen a gyors választ! :)

6. Szilszakáll

Szilszakáll Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem jelennek meg az állatok (macska, kecske, panda) akiknek az ajándékot átadhatnám.
    Köszi a segítséget előre is
    Szilszakáll

7. -East17-

Szia!

Be kell őket kapcsolnod (bár az event automatikusan engedélyezte a megjelenést, valószínűleg letiltottad) az event ablakában a bal alsó sarokban.

8. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok! Sajnos a malom már hosszú ideje 0 százalékon pörög nálam. Lehet hogy valami flash hiba? Nemrég takarítottam.

9. -East17-

Szia!

Csak lépj ki és vissza, utána rendben kell lennie.

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Etetgetem ezt a gyönyörű lilaruhás kecskehölgyet, de nem írja jóvá, ki -be léptem, frissítettem, semmi, így soha nem lakik jól, pár perce adtam neki 1 hamit, de nem adta hozzá, eddig is azt mutatta 36 -ot kapott , etetés után is. ID:28744290

11. -East17-

Szia!

Legutóbb 14:56-kor adtál a kecskének ajándékot amiért egy darab KacsaKata turbótrágyát kaptál. Utána több alkalommal is a panda kapott enni. Azt nem tudom megnézni, hogy visszamenőlegesen mennyit mutatott az ajándék számlálód.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nos ez baj , tudom , hogy a pandát is etettem, nem volt kecskének való, azt is tudom mit kaptam, de azt hiszem készítek ezután képet a mennyiségről , mert csak úgy tudom bizonyítani az igazam, sőt ha jól láttam a 10ezer tpt se adta hozzá amit a panda adott, na majd jelentkezem etetés után.

13. Szilszakáll

Szilszakáll Utánpótlás-írogató

Köszöntem valóban ez volt a probléma! :D
    Szilszakáll

14. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

nem működik a piac,nálam vagy mindenkinél?

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mi nem működik rajta pontosan?

16. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

szokeerika13 ID:6286667
    Kb 4-5 órával ezelőtt elindítottam a malomban ajándékcsokor keverését, valamint ínyencség keverését is. Pontosan nem emlékszem, de kb 14-18 db ajándékcsokor lett volna. Mire újra a géphez ültem, már a csokor kész volt, és az ínyencséget keverte, de nem kaptam meg 1 csokrot sem.
    Kérlek benneteket, hogy ha lehet nézzetek utána.
    Köszi

17. -East17-

Szia!

7 darab ajándék csokrot tettél be a malomba, melyek 14:12-kor lettek készen. Ezeket oda is adtad a kecskének. Mind a 7 darabot. Azóta nem tettél a malomba ilyen terméket.

18. adri893

adri893 Haladó

Szia! Nekem a szerelmi csokorral van gondom. Délután beraktam a malomba keverni, és még a piacon is vettem nem keveset. És egyetlen egy db sincs a pajtámban. Etetni nem etettem még semmit sem. Eltűntek?? :( Megnéznéd kérlek?
    Gazda: adri893ID: 4793842

(Most vettem kettőt, és ez már benn van a pajtámban )

Utoljára szerkesztett: 14.2.16
  19. teddy31

teddy31 Járnitanuló

Helló! Vettem 4 db kakaófát és ötöt vont le ha jól láttam. Miért?

20. béju

béju Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem jelennek meg az event állatok, akiknek az ajándékot adhatnám.
    ,béju,ID: 21743903

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.