Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Úgy tűnik, hogy történt. Teszteltem és nem találok egeret. Jeleztük a központnak.

2. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

köszi, akkor várok türelmesen.

3. manocs50

manocs50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok:) Eltűnt egy kedves Csibém!!! Nem én küldtem el és a levelei szerint nem Ő. Mi történhetett??? Üres a helye, visszakaphatnám???? A neve: Betti0602
    Gazdanevem : manocs50, ID :26496565

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A csibéd kilépett a mentor rendszerből. Azt nem tudjuk megállapítani, hogy ez szándékosan vagy véletlenül történt. Sajnos visszaadni nincs módunkban, nem tudunk csibét és mentort célzottan egymáshoz rendelni.

5. manocs50

Nagyon sajnálom. Ügyes, kedves Csibe volt:( Biztos véletlen volt??!!
    Köszönöm a választ. Szép estét:)

6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Többször is tapasztaltam, hogy 5-30 percre a fórumon vagyok vagy nem farmozok, hanem valami mást csinálok a gépen, magától lép ki és be a játék. Ez valami újítás vagy mi? Ez egy kicsit zavaró, hogy ha kéne sietni és ha főleg lassan lép ki-be.:(
    Köszönöm az infót. :)

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A játékból kiléptetés teljesen természetes jelenség, ezzel elkerülve az illetéktelenek belenyúlását ha netalán nyilvános számítógépről farmoznánk.

barna030303 kedveli ezt.
  8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Köszönöm :)

9. |Tamás|

Szia!

Mint ahogy kollégám írta, azt sajnos nem tudjuk megmondani hogy véletlenül hagyott ott vagy direkt, de tenni ellene nem tudunk semmit, és nem tudjuk visszafordítani a csibét hozzád.

10. manocs50

Köszönöm a gyors választ:)

11. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

Sziasztok! Ha aratógéppel aratom be a felhősorokat, gyakran előfordul, hogy eltűnik a felső sávom (farmarany, csengőpengő stb...) és nem írja ki a megszerzett tapasztalatot stb.

Valamint továbbra is él ez a bejelentésem is:

12. |Tamás|

Szia!

Amennyiben aratógéppel aratod a felhősorodat, akkor kapsz egy összesítő ablakot arról hogy mi került a pajtádba a felhősorokból, illetve a gazdanaplóban is ellenőrizheted az első kilépésedig.

Másikat pedig teljesen felesleges megírni mindennap, ugyanazt tudom rá mondani.

13. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

Igen, valamikor fel is ugrik az ablak és van amikor nem. A másik hibát pedig csak jeleztem, nem kívánom mindennap leírni félreértés ne essék!

14. Star88

Star88 Fórum-zöldfülű

ID 16840795
    Kérném a fizetési oldalon a pénznemet USD-ről FT-ra visszaváltoztatni. Külföldön voltam és átállt. Továbbra is Ft-ban szeretnék fizetni.

15. tremama0422

tremama0422 Haladó

Szia! Betettem mindkét malomba 10-10 szerelmes levelet keverni, de nem keveri a malom. Tudnál segíteni? Tremama0422 ID45638869 Előre is köszönöm, további szép estét!

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mindkét malomban elkészült a 10-10 darab szerelmes levél.
    Ezt követően gyártottál 5 db Ajándék ínyencség terméket.

18. tremama0422

tremama0422 Haladó

Köszönöm a választ, ki-be lépéssel megoldódott a probléma, igaz közben visszadobott a le nem aratott állapotba, de újra megcsináltam az egészet. Jó éjszakát mindenkinek.

19. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

No, hát kipróbáltam és változás semmi.Minden marad a régiben, a lefagyás magmaradt.Köszi a javaslatot.Kinlódom tovább.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan írd le kérlek, melyik verzió számú Flash Playert használod, illetve böngészőt és annak mi a verzió száma?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.