Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ördög0

ördög0 Rutinos

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

ördög0 kedveli ezt.
  3. ördög0

ördög0 Rutinos

Ok, köszönöm:)

4. Cicicó

Cicicó Utánpótlás-írogató

Ez egyszerűen hihetetlen!
    Úgy be van lassulva a játék a kézi aratásnál, hogy 3* annyi időbe telik, mint egyébként.
    A BP így akarja rákényszeríteni a játékosokat, hogy vásároljanak aratómunkásokat?
    Érdekes, hogy délután-este nincs ez a lassulás (legalábbis, csak minimálisan)!

zigus46 és Timi425 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalják az általad is említett jelenséget. Közre játszhat ebben a nagyobb adatforgalom a játékban és netszolgáltatás is.

6. vitaminfarm48

vitaminfarm48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nem találom az ábrándos cicusomat.

7. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Most aktiváltam egy 3 órás farmmunkás kupont. Előtte csak az aratógép volt aktív. Beaktiválódott a másik három. Mentem a paszulysorra, azt írja, hogy az nem aktív. Már egyszer korábban is beleakadtam ebbe a problémába. ellenőrzésképpen: a tenyésztelepen aktív a 3 óra, kiírta. Még 2:56 perc.
    Pedig direkt emiatt áldoztam be a gépet, nem volt kedvem szálanként leszedegetni aratás előtt a szükségeseket.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

9. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletem! Moderátor ez az amount totalx kiírás mikor fog eltűnni a farmomról, mert ha gyártok valamit, ha veszek mindjárt ilyen szép kiírás jelenik meg. Előre is köszönöm a válaszát, bár ez lenne a legnagyobb hiba.

ördög0 kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    Már jeleztük a hibás feliratot. Mi is várjuk a javítást.

Farmer*54 kedveli ezt.
  12. nolina1965

Köszi, de ne haragudj, semmi kedvem szórakozni a ki-belépkedéssel, amikor a bagoly összesen 10 percig hat: leszedtem őket, mert kézzel akartam elindítani a dolgokat. De amikor megláttam a 90 aktiválni valót, akkor áldoztam be a kupont. A játéktól elvárom, hogy zökkenőmentesen működjön. Ha 5 dolgot aktivál, tegye meg a hatodikkal is.

zigus46 kedveli ezt.
  13. Laboviti

A böngésző aktuális oldalának újratöltése csak egy kattintás.

14. nolina1965

Nekem nem az a legnagyobb bajom ezzel, hogy belerak 2 szót, hanem hogy a mennyiségeket sem jól írja. Most készült 10 db alapcsatnim és 2 db-nak jelezte, néhány napja 30 db valamit 2 ízben is 3 db-nak írt ki (bár azt hiszem, ez másik farmon volt és piros bólé készült).

Igen, de 2 perc, míg betöltődik!!! Jobb esetben. Néha hosszabb.

Hsz. összevonás /Laboviti/

15. Laboviti

Az általad említett időtartam végletesen nagy.
    Egy átlagos újratöltés maximum 20 másodpercet vesz igénybe.

16. nolina1965

Nálad lehet. 1 GB RAMom van, ennek a felét elfoglalja a drága Flash Player meg az alap-betöltések. Ha semmi nincs mellette megnyitva, akkor is lassú. Viszont dolgozni is szoktam mellette, ezért még 100-200 M nyitva van. Nem lehet mindenek fölé rendelni a játékot.

Ezért rinyálok már jó ideje egy - legalább magasabb szinten letölthető - kliensért, hogy ne csak ez foglalja el a memóriámat. Egyéb játékok meg tudták ezt oldani.
    Ugyanannyira igaz lenne, mint hogy ingyenes a játék. Nem kötelező rá pénzt költeni és nem kötelező letölteni. Csak lehet.

Utoljára szerkesztett: 16.2.16
    zigus46 kedveli ezt.
  17. Picinano

Picinano Járnitanuló

sziasztok.Volna egy visszatérő problémám.A földek,fák,ólak betakaritásakkor kifagy,lefagy a játék.Semmi más alkalmazás nem fút a háttérben.Ez a gond kb.1 hónapja van.Teljessen élvezhetetlen igy a játék.Farmmunkások használatakkor ez a jelenség nem tapasztalható.Már szinte teljessen üres a gép és mégis akad a játék.

zigus46 kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A géptakarítást illetve a flash és böngésző frissítést elvégezted már? Valószínűleg sokat segítene a dolgon.

19. danika5.

danika5. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is ugyan az a probléma mint Picinano gazdatársamnál. Váltogathatom a böngészőket, ahogy csak akarom, akárhányszor, nemhogy lefagy, de be se enged a játékba. Minden reggel tisztítok és kezdődik a böngészők közötti szaladgálás. Valóban ha farmmunkásokkal vetek-aratok ez a jelenség valóban nem tapasztalható. Csak nem az van amire gondolok? Vásároljunk farmunkásokat, vagy nem tudunk játszani?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kézi aratás sokkal több falsh erőforrást használ mint a gépi. Mindenképpen érdemes a takarítást naponta elvégezni, illetve a flash és a böngésző frissítéseit ellenőrizni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.