Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. berces77

berces77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Végig értem az eventen, de nem kaptam meg a bokrétás kecskebak kitehetőt.
    Már mindenhol kerestem.
    Köszönöm
    Gazda: berces77ID: 2305053
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG]

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett dekorációs elem a lezárt tematikus felhősoron található a megadott accounton.

3. berces77

berces77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, Bocsi megtaláltam a kecskebakot.
    Szép napot.

4. csibém54

csibém54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megcsináltam az eventet, viszont az ábrándos cirmos kitehetőt a felhőre nem kaptam meg. Azt írja, hogy nem található az eszköztárban. A másik kettő meg van, ki is tudtam rakni. Köszönöm előre is a segítségeteket! ID: 29570924

5. -mark0110-

-mark0110- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem kever a malomom,mit tegyek?
    Gazda: -mark0110-ID: 33740483

6. Laboviti

Szia!
    A keresett dekorációs elem a Kincses szigetedet díszíti.

7. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

8. csibém54

csibém54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagyon köszönöm a gyors választ, és a segítséget is. Úgy látszik túl gyors voltam.

9. hezsaijolan

hezsaijolan Fórum-zöldfülű

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Az event játékelemei a farmokon nem jelennek meg. Nem tudom csinálni a játékot. A mozi sem működik egyáltalán. Köszi

10. Laboviti

Szia!
    Vélhetően elkerülte a figyelmedet a leírásban a következő:

6 - A megjelenő állatok ki/be kapcsolása

Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...i-szálak-valentin-nap-2016.13626/#post-441412

Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés. Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről. Nem tudjuk befolyásolni a filmek adott farmon történő megjelenését/ vetítését/jutalmazását.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

11. hezsaijolan

hezsaijolan Fórum-zöldfülű

köszi a segítséget.

12. Laboviti

13. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Segítséget kérek. Most arattam a szédült szántómon hagymát, hogy minél több legyen a felröppenőm. Több mint száz szupertrágyával segítettem, hogy minél gyorsabb legyen. Sajnos aratáskor egy darab annyi nem sok annyi felreppenőt sem kaptam pedig általában hagymára szokott adni 20-22 db-ot. Kérlek segítsetek mert a szupertrágyát vásárolnom kellett és nem örülnék ha csak úgy elveszne.
    Köszönöm
    Gazda: galfranciskaID: 2344257
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szab

14. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a problémával keresd fel a supportot.

15. Sutyesz

Sutyesz Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy a pékségben napok óta tele a zöld csik,nem irja ki a mennyiségét.Termelni tudok bármit. Nézzetek utána kérlek. A nevem Sutyesz ID: 36768016 Köszönöm

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a mesterségeknél öt szint teljesíthető. Az ötödik szint elérésével a mesterségvonal teljesen zöldre vált.

17. bvgarage

bvgarage Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem az a problémám lenne hogy a jelenlegi eventbe megcsináltammár mindent de nem jutok a végére!Az utolsó csík szerint már 14db szerelmes levelet kellett volna beadnom,már 30-at beadtam de még mindig nem ér a végére!Ezt a többi farmomnál is érzékeltem!Miért van ez??Ha 14 kell akkor miért nem elég a 3

18. Sutyesz

Sutyesz Utánpótlás-írogató

Köszönöm,ezt nem tudtam!

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a pandának Ajándék ínyencséget adunk.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...i-szálak-valentin-nap-2016.13626/#post-441412

20. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Mostanában, ha valamit keverek, azt írja, hogy amount totalx van a pajtában!!!
    Ez mi volna???
    Mármint ha műhelyben keverek valamit!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.