Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Már jeleztük a hibás feliratot. Mi is várjuk a javítást.

2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Köszi!!!

3. bvgarage

bvgarage Utánpótlás-írogató

Jó példa erre,hogy most 76volt a csíknál és 80-an kellettvolna,beadtama négyet és még 3 kellene!Ez elég gázos!!

4. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

5. bvgarage

Szia!Sajnos valószínűhogy ez a probléma mert a csíknál ennyit mutatott és én többet szállítva sem tudtam befejezni az eventet!bvgarageID6176692 és a többi farmon is ez volt!

6. Laboviti

Ahhoz, hogy az eventet be tudd fejezni a vörös pandát kellene megetetned még 3 darab ajándék ínyencséggel.
    Ha megnézed az eventablakban látható vonalat. Az alábbiakat látod: 77/80

A 3 darab ajándék ínyencséghez a 3 darab szív alakú sütin kívül 12 darab szerelmes levél kell.

7. bvgarage

Igen ezt értem,de a vonal szerint szállítottam és nem lett elég azaz 76nál odaadtam 4-et de nem lett 80-an belőle!!

8. Laboviti

A vonal pontosan mutatta hol jársz a teljesítésben. Nem szabadott elfelejteni a keveréshez szükséges négyszeres szerelmes levél mennyiséget.

9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

10. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szeretném, ha utána néznétek miért nem kaptam meg a felhősor befejezése után teljesített ajándékokat. A cicának több mint 100-t adtam enni és 1 db kirakót sem kaptam. Ugyan ez volt a panda kirakónál. A felhőt már régen teljesítettem Pandának is 60-nál több kaját adta.
    farmer54, ID: 20909070

11. bvgarage

Okés,köszi

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Észleltem egy hibát nem tudom tudnak-e a fejlesztők róla vagy csak én vagyok lemaradva valamiről, nincs tenyésztőrobotom, de megettem egy kupont és így is learatta a tényészállatokat és a plusz jel is kizöldül, hogy egyszerre menyit akarnék betenni. Ez hiba vagy újítás? Ez ha újítás akkor nagyon jó lesz ez mostantól nem kell majd egyesével aratni a tenyész terepeket. :) ;)

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Gondolom a kupont aktiváltad, és nem "megetted". :)
    A kupon használatával a tenyésztő robot munkába áll a rendelkezési idő tartamában.
    Úgy tevékenykedik, ahogy az ismertető is írja.
    Ez nem hiba.

14. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Köszi. Ez eddig nekem nem működött a kuponnal, ezért voltam meglepődve.:p;):)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia kedves Laboviti!
    Hogy lehet valakit letiltani

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventet végig teljesítetted, ezért az összes fix jutalmat meg is kaptad (felhősor és a 3 rávaló kitehető).

17. Cicafull

Cicafull Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én csak érdeklődni szeretnék, hogy a pajtában megmaradt eventes tárgyak (szív alakú süti, szerelmi csokor, szerelmes levél) mikor kerülnek beváltásra? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Általában az eventet követő nap folyamán váltják be őket.

Cicafull kedveli ezt.
  19. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok, lehet tudni hogy miért és hova tüntek el az egerek a pajtából?

20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hali,érdeklődnék,hogy a piacról miért nem tűnt el még a csokor és a süti?Vagy benne van a leírásban csak elkerülte a figyelmemet?Válaszod hálásan köszönöm:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.