Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

pormacska1 kedveli ezt.
  2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

3. -East17-

Szia!

Az egerek most is a pajtában vannak. Nem vitte el őket onnan senki.

Cicafull kedveli ezt.
  4. chivasregal8

chivasregal8 Fórum-zöldfülű

Szia egy olyan problémám lenne hogy nemrég váltottam be a banánokat egy Licsi fára,próbáltam elültetni de nem volt hely,és most meg már nincs a raktárban.
    chivasregal8 ID: 52791597

5. Cicafull

Cicafull Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ! :) :)

6. -East17-

Szia!

Licsi fát nem lehet banánért vásárolni, csak a szobrát (jogát) válthatod ki a Maja templomban. Ezek után a bal oldali piros kosárra kattintva veheted meg a fát a Szigeti gazdaboltban.

7. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Köszi East17, nem a megszokott sorban voltak az egerek, ezért hittem azt hogy eltüntek.

8. zigus

zigus Törzsjátékos

Csak egy kérdés nem fogják a kivi madár tápját megváltoztatni mivel csak 95, szinttől lehet termeszteni babért és én még csak 90. szinten járok és nem csak az én problémám ez az etetés ...és ugye 10 milliókat kell filléres Tp.-ből összerakni egy színt lépéshez ami borzasztó ....

9. chivasregal8

chivasregal8 Fórum-zöldfülű

Köszi

10. -East17-

Szia!

Egyelőre erre a kérdésre semmilyen választ nem kaptunk.

11. Jani1989

Jani1989 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most arattam le két területnyi Bazsarózsát és felreppent némi mandragóra. Nekem még nincs kiváltva az alkimista mesterség. Ez hogy lehetséges? Idáig úgy volt, hogy csak akkor jöhet olyan felrepi ha ki van váltva a hozzá tartozó mesterség. Ebben biztos vagyok. A régebbi farmomon is csak azután kezdtek el jönni a mandragórák miután kiváltottam azt. Azelőtt pedig egyáltalán nem. A pajtámban ha ráviszem az egeret kiírja hogy csak a 70. szinttől használhatom. Furcsállom, hogy már most jön felröpiként, gondoltam szólok. Mire oda jutok, hogy kiváltsam az alkimistát így szerintem akár 6 számjegyüre is fog majd gyarapodni a mandragóra készletem.
    Farmnév: Jani1989
    ID: 53666795

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Jani1989!

Az Alkimista mesterség mindenki számára szabadon elérhető a 70. szint elérése után : ekkortól tudja kiváltani csillagokért a Bölcs tölgytől.
    A Mandragóra készleted pedig bőven elfér addig a pajtában.

13. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm a választ, de a kérdésem nem erre irányult. Közben utána olvastam és rájöttem, hogy a már aktivált felhőt követő további etetéseknél véletlen szerű az ajándék, így az általam keresett kitehetőket (pl. macska 45. etetése) is csak szerencse útján kaphattam volna meg. Most így sikerült.

14. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Hm. Ma reggel érdekes, bár holnaptól nem jelentős hibára bukkantam. :)[​IMG]

15. Nildia

Szia TeamLaurel!

Pontosan, ahogy írod is : holnaptól okafogyott a dolog.
    Így ennek változtatására sincs úgymond nagy esély, ez már csak így marad addig is, amíg a Koboldok így működnek.

16. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Tudom, jókedvemből tettem fel, mert igazából szép emléke lesz a koboldjainknak. :)

17. Jani1989

Jani1989 Fórum-zöldfülű

Még csak 41-es szintű ez a farm. Azért írtam ide mert a hibát kötelességem jelezni itt vagy a support felé. Nekem ezzel végülis nincs problémám csak furcsálltam.

18. Nildia

Szia Jani1989!

Itt pont elég a jelzés, köszönjük szépen!

19. ferenc8511

ferenc8511 Fórum-zöldfülű

Sziasztok már második alkalom hogy nem tudom elköldeni a csibepontot a mentoromnak nézzetek már uttána köszönöm. ferenc8511ID: 53746632

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Akkor nem tudod elküldeni, ha mentorod nem szedte le a csibepontokkal megtelt jelzőjét. Amint leszedi, el tudod majd neki küldeni.

ferenc8511 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.