Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A játékelem leírásában is szerepel, hogy a szintlépésért járó mentorpontok összegződnek.
    Nem feltétlenül kell szintenként begyűjteni.

Tüsike56 kedveli ezt.
  2. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszönöm a segítséget

csopke1 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Baby72 kedveli ezt.
  4. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Szia!
    A paszulyomról eltűnt a szárnybontogatós felhősorom. Nézd meg légy szíves! Köszi.

Gazda: Apóca47 ID: 40181637

5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Laboviti! :)
    Ne haragudj,ha türelmetlennek tűnök,de a csibém tegnap óta most fog harmadszorra szintet lépni.Ezt majd egyszer beszámítja nekem a rendszer,vagy elbúcsúzhatok ezektől a pontoktól?
    Köszönöm,hogy foglalkozol velem.:)Szép napot!!

Tüsike56 kedveli ezt.
  6. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szia! A pinkie pie sütijét nem tudom aktiválni, tegnap tudtam. Megnéznéd nekem, köszönöm. ID:3285168 .dina1.

7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Valami gond van a mentorszobában, az egyik csibém lépett 1 szintet, 17ről 18 ra és már harmadszor szedem be a bónuszt , amit nem adott hozzá egyszer sem, levélér se ad pontot, eddig adott tehát nincs névazonosság. ID:28744290

8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Pinkie pie sütijét csak akkor lehet aktiválni, mikor legalább egynek nem mutassa az aktiválást, de ha mindegyiknél mutassa akkor nem lehet megenni.P. Ha négy terméket megettél akkor egy pinkit kell egyél és mind a négynek hat és ha utána megeeszel valamit akkor utána is lehet pinkit enni.g
    Nézd meg mindegyikél mutassa-e.

9. .dina1.

.dina1. Törekvő

Köszönöm a választ.

10. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

A gépi aratás, vwtés, stb. ugyanúgy akadozik. Minden törölve, frissítve, mégis. Érdekes, hogy csak itt a játékban akadozik, máshol nem.

Bocsi, már is írom.
    ID 32116791
    Köszönöm szépen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.16
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm ! Én türelmes vagyok , gondolom úgyis jóváírják, ha elhárították a hibát.

13. Csocsoovb

Szia!

A háttérben dolgoznak néhány probléma megoldásán, ezért úgy döntöttek, hogy ameddig az aratógép "gondolkozik" a munkavégzésen, addig is legyen látható, hogy érzékelte a kattintást. Ennek jelölésére virágokat jelenít meg a játék munkások használatakor. Ez nem hiba, egy apró kellemetlenség, sajnos.

kissme6 kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Szia!

Sajnos nem tudjuk megmondani, a javítás mikor és milyen formában fog megtörténni.
    Tudom ez nem vigasz, de sokan évek óta nem kapnak mentor pontokat, mert még nem kerültek be mentornak sem... Nekik nem egy két nap esett ki az életükből, hanem több száz :(

-BombadilToma- és csopke1 kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mi a neve annak a felhősornak amit hiányolsz, és mikor szerezted azt meg?

16. dudus5

dudus5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Több farmomon is észleltem már tegnap is és a mai napon is, jelenleg ezen a farmomon, hogy eltűnt minden,csak az üres terek látszanak.Lehet,hogy én nyomkodtam el esetleg valamit,de nem gondolom.
    Kérném szépen nézzétek meg.
    ID 29811434
    Köszönettel.

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A farmodon minden a helyén van. Kérlek, hogy végezz el egy alapos géptakarítást, majd nézd meg újra.

18. dudus5

Köszönöm a segítséget,de nálam változatlanul nem látszik semmi.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Meg is van a takarítás? Mintegy 30 másodperc alatt? Mert akkor látszania kell, persze csak akkor, ha azt a megfelelő módon, a böngésző és a többi program kikapcsolása/bezárása után végezted el.

20. dudus5

Sajnos igazad van,de én ehhez annyira buta vagyok,h nem tudom ezt elvégezni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.