Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ebben az esetben segítséget kell kérned a környezetedben valakitől, mert mi nem tudjuk megcsinálni helyetted a te gépeden:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

2. valencia2001

valencia2001 Utánpótlás-írogató

Köszi -East17-

Utoljára szerkesztett: 30.3.16
  3. dudus5

dudus5 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,megpróbálom.

4. -East17-

Szia!

Kérlek, ne türelmetlenkedj, ez nem chat szoba, hogy 10 másodpercen beül írjon valaki.

A kódokat csak rendkívüli esetben alkalmazzák az üzemeltetők, általában valami központi hiba kompenzálására, így egyhamar ne nagyon számíts rá.

5. -East17-

Picit finomabban ha kérhetem. Esetleg ha egyértelműen leírod mit akarsz, a válasz is egyértelmű lesz.

A kódoknak is van megfelelő topikja, itt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékkódok-bónuszkódok.905/

6. valencia2001

valencia2001 Utánpótlás-írogató

7. Fecó40

Fecó40 Fórum-zöldfülű

Ma 2-szer is benéztem moziba de nem tudtam semmit megnézni mert azt írta ki, hogy várjak.Vártam majd tovább vártam és semmi.Kiléptem!!

8. -East17-

Mit szeretnél? Kód nincs érvényben és nem is tudjuk, mikor és mivel kapcsolatban kapunk újat. Azt kérdezted: hol lesz kiírva, én pedig megmutattam.

9. -East17-

Szia!

A moziban nincs állandó vetítés. Ha a szponzorok által biztosított reklám mennyiség elfogy, akkor nincs mit nézni. Ezen kívül a tűzfal vagy reklámblokkoló akadályozhatja a működést.

10. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Továbbra is tanácstalan vagyok a mentorpontok aktiválásával, a csibék folyamatosan lépik a szinteket, én meg nem merem aktiválni a bónuszt, miután tegnap este egyet és ma reggel még egy szintlépést nem írt jóvá a rendszer. Mit csináljak?

11. Imrebacsi

Imrebacsi Fórum-zöldfülű

Szíasztok! A visszajelzések(hiánya) illetve szintén játékos feleségem szerint a szomszédaim nem kapták meg az értesítést a szintlépésemről.
    imrebacsi ID36797399

12. -East17-

Szia!

Egyelőre nem tudunk tanácsot adni. Jeleztük a mentorpontok hibáját a központnak, de eddig még hivatalos válasz vagy javítás nem érkezett.

13. -Ilona53-1

-Ilona53-1 Járnitanuló

Bocsi, már is írom: -Ilona53-1
    ID 32116791
    Köszönöm szépen!

14. -East17-

Szia!

Igen sajnos ez is egy hibajelenség. Már elküldtük róla az értesítést a központnak, várjuk a javítást.

15. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Sziasztok!
    Elmagyarázná valaki mi az a nulla perces érési idő a növényeknél?

16. -East17-

Szia!

Nem fogyasztottál el csokoládé szirupot. Az élő bónuszaid közt a Forró csoki található.

17. -East17-

18. maligandi

maligandi Junior szaki

Sziasztok :) próbáltam keresgélni, írt-e róla azóta valaki....az lenne a kérdésem a csibepontos rendszer még mindig nem működik? tegnap olvastam hogy hiába érkeznek a csibéktől a pontok vagy szintet lépnek, a pontjaink nem gyarapodnak, én erre ma figyeltem fel, nálam is van ilyen probléma :(

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Valóban van hiba, jeleztük a központ felé és a fejlesztők már dolgoznak a javításán. Addig is türelmeteket és megértéseteket kérjük.

20. vikibaby7575

vikibaby7575 Utánpótlás-írogató

Üdv!
    2016.02.18-án este a Vega konyha feladatsorban teljesítettem a 4 feladat 3 (gyémánt) szintjét, ahol a jutalmak között szerepelt 16 farmarany. Sajnos valamilyen oknál fogva ez a 16 farmarany nem került jóváírásra.
    user: vikibaby7575
    Id: 53081781
    Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.