Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szomjas

szomjas Haladó

Hali! Gond van! Nem lehet sms-sel farmaranyat vásárolni! Azt küldi válaszként hogy a szolgáltatás technikai okok miatt nem elérhető! Mit tudni erről?

2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    A szóban forgó feladat jutalma nem 16 farmarany, hanem 16 szupertáp. Ha rátolod a kurzort, ki is írja. A szupertápot rendben meg is kaptad a feladat teljesítéséért.

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Jelenleg nincs tudomásunk a "mi oldalunkon" semmilyen problémáról. Kérlek, hogy érdeklődj a szolgáltatódnál, elképzelhető, hogy náluk merült fel átmeneti gond.

4. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Nálam pont ugyanez van.már több órája,jeleztem is,de eddig nem sok panasz érkezett a miénken kívül. Nem a mobil szolgáltatónál van a hiba.

orchidea6969 kedveli ezt.
  5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

E pillanatban Neked is ugyanazt tudom írni válaszként. Ennél többet jelenleg a legjobb indulattal sem tudunk mondani. Melyik szolgáltatónál vagy?

6. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Szeretném ha valaki segítene nekem olyan telefont ajánlani,amin működik a farmerama.

7. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Telenor. Felhívtam a szolgáltatóm,azt mondták,hogy átmegy az sms a címzettnek,nem náluk akad el. Az én panaszom már okafogyott,mert végső megoldásként hívással szereztem farmaranyat. :) Az működik.:)

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Konkrét készüléket nem ajánlhatok, azt Neked kell kiválasztanod a kereskedő segítségével. A farmot a puffin letöltésével tudod a telefonon futtatni. Vagy ingyenes pro verziója is és ha meg vagy vele elégedve, akkor fizetős (kb 900 Ft ha jól emlékszem) teljes.

sziszi1965 és patakvera kedveli ezt.
  9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Köszönjük az infot!

10. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Neve "Hatodik képregény felhősor", de a cím keresgélés közben előkerült. A helyzet az, hogy amikor kiraktuk még 2x2 volt és a programozók 1x1 csináltak belőle. A tájékoztatás pedig elmaradt.

11. maligandi

maligandi Junior szaki

köszönöm válaszod :) azt még megmondanád, hogy az addig kapott pontok elvesznek vagy majd hozzá íródnak ha már rendben működik a rendszer?

12. vadi123

vadi123 Fórum-zöldfülű

szia
    az lenne a problémám hogy sms-el szeretem volna farmaranyat venni és válaszként azt kaptam hogy technikai okok miatt nem elérhető,próbálkozzon később...

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Meg tudnád mondani, hogy melyik mobilszolgáltatónál vagy?

14. EraZoli

EraZoli Utánpótlás-írogató

Sziasztok, jelezni szeretném FA rendelésnél a Telekomnál a válasz, SMS nem megy át, a levonás megtörtént a számlámról.
    Kérem jelezzétek. Köszönöm.

15. vikibaby7575

vikibaby7575 Utánpótlás-írogató

Teljesen igaz, én tévedtem, benéztem. Bocsánat, köszönöm és szép napot!

16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Köszönjük a jelzést, továbbítjuk.

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Erről sajnos még nincs pontos információnk.

maligandi kedveli ezt.
  18. EraZoli

EraZoli Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen :)

19. Mayáé

Mayáé Utánpótlás-írogató

szia!
    Az lenne a problémám hogy sms-el szeretem volna farm aranyat venni és válaszként azt kaptam hogy ,A szolgáltatás jelenleg nem működik , a pénzt meg levonta farm aranyat nem kaptam meg. Telefon szolgáltató 30-as telekom

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az elmúlt órában több ilyen észrevételt is kaptunk Tőletek, sajnos még nem tudjuk, hogy melyik oldalon van a hiba. Továbbítottuk a jelzéseket és várjuk a hivatalos választ. Addig szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.