Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Szia!Én napok óta nem kapok mentorként csibéket...van másnak is ilyen problémája?

2. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Szia Sajnos ugyanúgy jártam, mint az előttem szólók, szintén 30-as mobilról. Farmaranyat szerettem volna venni, a pénzt levonta, de azt a választ kaptam, hogy "szolgáltatás jelenleg nem működik" ezzel még nem lenne gond, ha nem vonja le. És így játszani sem tudunk, mert nem tudunk csemetét venni. előre is köszi a választ

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Igen, mostanában előfordul, hogy kicsit várni kell egy új csibére.

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Sajnos Neked is csak ugyanazt tudom írni válaszként.
    Továbbítottuk a jelzéseket és várjuk a hivatalos választ. Addig szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük.

5. maligandi

maligandi Junior szaki

köszönöm szépen :) akkor várok türelmesen és közben a csibéimről sem feledkezek el :)

6. Mayáé

Mayáé Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen a gyors válaszodat.

7. Majmó9600

Majmó9600 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Venni szerettem volna a telefonomon 762Ft-ért SMS-ben FA-t de sajnos hiba merült fel és nem lehet venni nálam! Most ez azért van mert 30-as vagyok és 90-es telefonra nem lehet SMS-t küldeni vagy mi? :(

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az utóbbi 1-2 órában többen tapasztaltatok hasonló porblémát. Jelen pillanatban nem tudjuk, hogy melyik oldalon van a hiba.
    Továbbítottuk a jelzéseket és várjuk a hivatalos választ. Addig szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük.

9. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van két aktív csibém.tegnap az egyik lépett szintet,ma a másik,de nem kaptam meg a szintlépés után járó pontot.Amikor a csibepontokból gyűlt össze,az 5 pont,azt megkaptam tegnap,de a szintlépés után nem.

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Tudunk a hibáról, a javításán már dolgoznak a központban. Türelmeteket és megértéseteket kérjük.

11. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,akkor megnyugodtam.:)

12. Majmó9600

Majmó9600 Utánpótlás-írogató

Rendben! Remélem mihamarabb meglesz a válasz, mert nagyon kéne a FA még a talányos fa végéig!
    Bár igaz, hogy még vagy 49 óránk van, de hát akkor is mihamarabb, mint később :D

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

14. szamaj

szamaj Járnitanuló

Szia! Az sms-sel farmarany vásárlás még mindig nem működik. A pénzt levonja, de a farmarany nem érkezik meg. Valamilyen formában kellene tájékoztatni a játékosokat, hogy gond van és ne próbáljanak addig így vásárolni amíg nem oldódik meg a probléma.

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

16. KeszegHUN

KeszegHUN Utánpótlás-írogató

Hogy lehet valakiből mentor? Én négy farmot csinálok és már az elején jelentkeztem mentornak mikor kiírták a tanyaházban, de még egy csibét sem kaptam . A fórumon viszont sokszor olvastam már, hogy van aki folyamatosan kapja a csibéket.Hogy történik a kiválasztás?

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    A kiválasztás véletlenszerű, de magasabb szinten nagyobb az esély. Próbálj újra jelentkezni, hátha szerencséd lesz.

18. KeszegHUN

Köszönöm a választ. De mit jelent a magasabb szint?

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Erre senki nem tud konkrét választ adni. Nincs olyan szabály, hogy x szinttől lesz nagyobb esélyed. Általános érvényű, hogy minél magasabb szinten jársz, annál valószínűbb, hogy előbb-utóbb mentorrá válhatsz.

20. KeszegHUN

Csak még egy kérdés. Hol lehet jelentkezni újra mert a tanyaházban már ki van írva az első jelentkezés óta, hogy "Köszönjük,hogy jelentkeztél........." szöveg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.