Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ácika51

Ácika51 Járnitanuló

Szia...Azt szeretném kérdezni miért nem működik a Lekvárföző Műhelyem?az 5.-be kerültem és Húsvéti lekvárt tudok főzni..és már azöld vonal végig van,de aszámláló nem működik..Várom aválaszt....Ácika51.

2. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!
    Ötödik szint a legutolsó,tehát nincs mit számolnia,azért zöldült ki a csík.

3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Olvastam, hogy a mentorrendszernél fellépő hibát a jövőhéten javítják. Ma már én sem kaptam meg a pontot a csibém szintlépése után. Arra lennék kíváncsi, hogy a javításig kieső mentorpontot utólag megkapjuk-e, vagy örökre elveszett.

csillag020455 kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha azt látod, nincs semmi tennivalód, csak a rendszer kiválasztására kell várnod.

5. Csocsoovb

Szia!

A puding próbája az evés... hiába van most a legszebb terv az illetékesek fejében, ha a megvalósítás során az nem úgy fog alakulni, ahogy most elképzelték.
    Biztosat csak akkor lehet majd mondani, ha a javítás megtörtént.

6. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm a válaszod! :)

7. puskasjozsef

puskasjozsef Utánpótlás-írogató

A feladatok közül teljesítettem a Slamposh style 5/2 feladatot ,de a nyereményekből csak az 1 db törzsfőnök lekvárt írta jóvá ,a 10 farmarany ,a 7000 csengőpengő és 13000 tpontot nem . Ilyenkor mit lehet tenni ?

8. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Pontosan mikor teljesítetted a feladatot, és pontosan mit.
    (Küldetés neve, szint, fokozat.)
    Mit nem kaptál meg?

9. puskasjozsef

A feladat neve Slamposh style az 5/5 lépcsőnél a második csillagos feladat
    Nem kaptam med 10 farmaranyat ,7000 csengőpengőt,13000 tapsztalati pontot ,a törzsfőnök lekvárját és a 2 ezüst csillagot nem tudom.A feladatot ma február 19 -én kb 22 óra 30 kor teljesítettem . Nem néztem az órát lehet ,hogy pár percet tévedek .

10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia! A feladat teljesítésért,nem farmaranyat hanem szupertápot kapsz. A feladat jutalmai:
    • 1 törzsfőnök lekvár
    • 10 szupertáp
    • 7000 csengőpengő
    • 13000 tapasztalatpont
    • 2 csillag
    Olyan meg ritkán van,hogy nem kapod meg a jutalmat. Esetleg frissítsd az oldalt F5-tel,vagy lépj ki-és be,és lehet akkor már látod a jutalmakat.

11. Csocsoovb

Szia!

Nevet és ID számot még nem kaptam tőled...
    Az említett feladatban FA jutalom nem szerepel egyébiránt.

12. puskasjozsef

puskasjozsef ID 34625897

puskasjozsef ID 34625897 én pedig látok ott 10 farmaranyat is

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.16
  13. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Amint olvastam, többünknek van gondja a farmarany sms-es vásárlással. Nem lehetne esetleg, hogy jóváírjátok, hogy tudjunk titokzatos csemetét vásárolni? Vagy vegyük úgy, hogy buktuk a pénzünket? Ha egy embernek lenne vele gondja talán még elfogadnám a dolgot, de itt úgy tűnik nálatok van a probléma. Remélem reggelre látjuk a jóváírást, mert különben megfontolandó, hogy egyáltalán valaha még próbálkozzam farmarany vásárlással, és mivel a játékok anélkül szinte teljesíthetetlenek, talán a játékot is be kell fejezzem. Kb. 5 órája próbáltam vásárolni, és ennyi idő kevés volt hozzá, hogy valami történjen.

Biyou kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

15. puskasjozsef

16. Csocsoovb

Szia!

Péntek éjjel van, nem tudom, ilyenkor minek kellene történnie 4-5 óra alatt.
    Mi nem írhatunk jóvá senkinek farmaranyat megrendelési probléma esetén, hiszen mi alapján tennénk? Amint láthattad is, voltak akinek le sem vontak semmit...
    Az, hogy azonnal nem tudjuk itt nektek jóváírni, nem jelenti azt, hogy elbuktad volna a pénzedet. A megfelelő információk birtokában (bizonyítékok) minden esetben megkapja a játékos a járandóságát, még abban az esetben is, ha a Bigpointhoz nem érkezik az be!
    Ennek érdekében azonban a payment supporthoz kell fordulnod segítségért, ők jogosultak a megrendelési problémákat intézni.
    Az, hogy mennyi sikeres vásárlásra jutott x db hibás teljesítés, szintén érdekes lenne tudni, hiszen ha egyáltalán nem működne az SMS-ben történő megrendelés, akkor több száz reklamáló játékos lenne csak nálunk. Így neked azt kijelenteni mindenfajta információ nélkül, hogy a játékban van a hiba igen korai lenne.
    Több esetben előfordult már, amikor az emelt díjas szolgáltatást nyújtó cég és a telefonos szolgáltatást nyújtó partner között volt fennakadás, vagy magánál az egyik szolgáltatónál.
    Megnyugtatlak: megfelelő taktikával, tudással, játékismerettel, türelemmel minden feladat teljesíthető mindenfajta anyagi ráfordítás nélkül is.

17. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszod, igazán megnyugtató. A supportnak is rögtön a sikertelen rendelés után írtam 18 óra pár perckor. Csupán csak szerettem volna csemetét vásárolni. Türelmes leszek és remélem beleférek még az időbe, hogy csemetét tudja venni.

18. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Szia! Kérlek segíts nekem, tegnap este 20 óra 20 perckor rendeltem 2 db SMS-ben FA-t, el is küldte a telefonom, de azt írta ki, hogy 'A szolgáltatás jelenleg nem működik!" Keresem elveszett 230 FA-omat, írtam a rendeléssel kapcsolatban a Supportnak is, megkapom ugye a FA-imat???? Kérlek segíts nekem! Már többször rendeltem FA-t, de ilyen még sosem volt, és le is vonta a 2 SMS árát.
    Nagyon szépen köszönöm és várom válaszotokat! Cicamicád

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos itt a fórumon pénzügyi dolgokat nincs lehetőségünk taglalni.
    A payment support foglalkozik ezekkel a problémákkal: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

20. icukkka

icukkka Fórum-zöldfülű

Gazda: icukkka ID: 53592701
    Ma reggel több Tobago talányos tiki fát vásároltam, de az 5 farmarany többszöri levonása után sem kaptam meg a fákat! :-(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.