Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg 7 darab "Tobago" talányos tiki-fa található a Bahamarama fa ikon alatt a gazdaságodban.

2. Laboviti

Szia!
    Kérlek, hogy az észrevételedet a Panaszkönyv topicban jegyezd le: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-160

3. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy a Mega tp nap vonatkozik-e az sms-ben történő megrendelésekre ?
    Pl. én 65 farmaranyat szeretnék venni, ezért megkapom-e a bónusztáblát 24 órára ?

4. Mayáé

Mayáé Utánpótlás-írogató

Szia!
    Amint olvastam, többünknek van gondja a farmarany sms-es vásárlással.Tud e valaki valami változást?
    Supportnak írtam de még választ nem kaptam.

5. Laboviti

Szia!
    Kérlek, várd meg a support válaszát, ami a regisztrációs e-mail címedre fog érkezni.

6. Keselyüstök

Keselyüstök Fórum-zöldfülű

nálam még a telefon hívásos rendelés se működik :(

7. bean82

bean82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok tegnap vettem farmaranyat sms ben a pénzt levonta de azt a választ kaptam hogy szolgáltatás nem müködik előre is köszönöm üdv bean82!

8. Laboviti

Szia!
    Igen, sms rendelés esetén is jár a bónusz.

Varázslat6869 kedveli ezt.
  9. Laboviti

10. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ, további szép napot kivánok :).

11. Laboviti

Szia!
    Konkrétan mit tapasztalsz?

12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

MajorIbolya kedveli ezt.
  13. szomjas

szomjas Haladó

nekem ma reggel már sikerült sms-sel farmaranyat venni! telenor-os vagyok!

14. Laboviti

Szia!
    Már jelezték ezt a problémát. Türelmedet/türelmeteket kérjük!

zoldert kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az információt.

16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Kicsi problémám adódott,rendelni szerettem volna SMS-ben farmaranyat és a banknál egy felugró ablak fogadott,pontosan nem is tudom idézni,mert nem igazán foglalkoztam vele,hogy mi volt benne,de kb azt írták,hogy nem a megfelelő országban vagyok és a Forint helyett Dollárban vannak az árak és sem az SMS,sem a telefonos rendelés nincs a lehetőségek között.Volt már valakinek ilyen,mert eddig nálam nem volt.Segítséget előre is köszi. .sylvia72. ID35872230

17. patakvera

patakvera Fórum félistene

Köszönöm. Megpróbálom.

Megpróbáltam. Letöltöttem a puffin alkalmazást,de még mindig ezt a választ kapom a belépéskor: " Nincs telepített Flash vagy a Flash pluging ki van kapcsolva!" Sajnos ez nem tudom mit jelent! Tudnál nekem segíteni. Sok EVENT-ről lemaradok,mert nincs gép a közelemben....:-(

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a problémával keresd fel a supportot.

19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Köszönöm.

20. bamgica

bamgica Utánpótlás-írogató

Nekem is sikerült a vásárlás, csak az érte járó bónuszt nem kaptam meg! Vagy az SMS rendelés után nem jár!
    bamgica ID:19652548

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.