Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mi csak annyit tudunk ellenőrizni számodra, hogy történt-e FA jóváírás, de ezt magad is láthatod. Az egyéb megrendeléssel kapcsolatos kérdésekkel Kérlek a Payment Supporthoz fordulj, Ők férnek hozzá a megrendelési adatokhoz, és érdemi választ Ők tudnak számodra nyújtani.

Alap esetben az regisztrált emailfiókodba kapod a választ, de ezt kérhetted más email címre is. Érdemes megnázni a Spam mappát is, hát ha ott találod a választ.

2. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Én e-mailben leveleztem velük, az utolsó értesítésük, hogy lezárták a dolgot. Megoldás persze nincs. De olyan választ is kaptam, hogy 1 munkanapot. Az pedig mivel péntek este volt a probléma, csak hétfőn lesz. Amint láttam elég sokan vagyunk, akik nem kapták meg a farmaranyat. Türelemre intettek. Kíváncsi vagyok csinálnak-e valamit, vagy feledésbe merül az egész.

3. |Tamás|

Szia!

7 ingyen ajándékozási lehetőséged van. Ebből 5-öt küldtél el ingyenesen

vinike1 - só
    baboli1 - cukor
    Nucess - cukor
    barnus082006 - gyógyelixír
    demkom - tavaszi koszorú

2 fizetőset ajándékoztál, mert nem sima gyógyelixírt küldtél, hanem csomagot.

katikert68 - gyógyelixír csomag
    -Meggylelke- - gyógyelixír csomag

Azért maradt 2 ingyenes, mert az utolsó 2 ajándék az csomag volt, ami minden esetben fizetős.

4. |Tamás|

Szia!

Support illetve a Payment Support válasza a végleges döntés, ezt Mi felülbírálni nem tudjuk, Ők pedig csak azt tudják mondani ami adatot látnak. Tehát pl abban az esetben ha a szolgáltatód tőled levonta az összeget, de nem továbbította a Bigpoint irányába, arról a Payment Supporter kolléga sem fog tudni segíteni, ez esetben a szolgáltatódat kell megkérdezned.

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Tündégbogár kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Pontosan, jól értelmezed, bank jobb felső sarkában látod mely ország IP címét használja a géped.

.sylvia72. kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ez remek,mert se útlevelem,sem Amerikában nem voltam még soha és még ismerősöm sincs kint..

Tündégbogár kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Amennyiben elolvastad a GEO IP címről szóló ismertetőt, akkor nagyon jól tudod, hogy úgy "lehetsz" Amerikában, vagy a Világ bármely részén, hogy ki sem mozdulsz a magyarországi otthonodból.

9. tamas1212

tamas1212 Utánpótlás-írogató

Azt hiszem, gond van a csibeszobában. Úgy vettem észre, hogy két-három napja nem kapom meg a mentorpontokat. ID: 11404283

10. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

Sziasztok nem tudom hogy csak nálam vagy másnál is de olyan lassan tölt be a játék kb 10-15 perc már töröltem amit szoktatok kérni ki be kapcsoltam frissítettem még is nagyon lassan tölti be a játékot mit tehetnék még vagy a játékkal van valami probléma ?

11. |Tamás|

vje0315 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

-Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver...__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet. A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

13. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

köszi a segítséget

14. patakvera

patakvera Fórum félistene

A free verziót töltöttem le és egyből próbáltam is...:(...nem engedte!

15. |Tamás|

Köszönöm a türelmed, csak fel van telepítve a telefonomra, viszont nem használom, így frissítenem kellett először a verziót ami a telefonomon volt. Jelentem, gond nélkül működik a Puffin Pro verziója. Nem tudom Te milyen készülékkel, milyen android verzióval próbálkoztál, illetve hogy a Freeben továbbra is van-e az hogy telepítés napján még működik a flash támogatás, de az biztos hogy a Pro (902 Ft-ért kínálta a Play Áruház) tudja, és működik.
    Telefon: Samsung Galaxy S5
    Android verzió : 5.0

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.16
    patakvera kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Tudom, hogy probléma van a mentorszobával, hiába lépegetnek a csibék nem írja jóvá a pontokat, csibepontot se, szted írjam fel melyik csibe hány szintet lépett ? Vagy bízzak abban, hogy rendesen megkapom egyszer?

17. Paraszbecsület15

Paraszbecsület15 Utánpótlás-írogató

Szia ! Nem tudom ,hogy jó helyre írok-e segítséget kérni... Ma reggel léptem szintet,de nem mutatja a szintlépésemet a szomszédaimnál a kis csillag. Megnéznéd ? ID : 2433520 köszi előre !

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A saját "jegyzőkönyvre" nem lesz szükség - bár ártani soha nem árt, ha van.

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem tudjuk ellenőrizni, hogy a szomszédodnál a nem jelent meg a csillag, vagy már gratulált neked, és azért nem látszik.

20. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Már napok óta nem kapjuk meg a pontokat a csibék után.Írták dolgoznak rajta.Most sem jó még az 5 csibe folyamatosan szintet lép,de pontot nem ad érte.Kiírják majd ha működik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.