Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Paraszbecsület15

Paraszbecsület15 Utánpótlás-írogató

Akkor ennek sehogyan sem lehet utána járni ? Nem a gratuláció , a szintlépésem miatti Tp .

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm a gyors választ, akkor inkább írom, az a biztos, bár nem hinném, hogy hibásan számolnák el.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A gratuláció hiánya miatt elmaradó ajándék TP nem nálad jelentkezik, hanem a szomszédodnál. Azaz ha valóban nem látszódik a szomszédaidnál a szintlépésed, akkor sem nálad jelentkezik az elmaradt haszon, hanem szomszédaidnál.

sziszi1965 kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Szia!

Amennyiben érkezik hivatalos információ ezzel kapcsolatban, azt jelezni fogjuk természetesen.

sziszi1965 kedveli ezt.
  5. Paraszbecsület15

Tudom.De őket is sajnálom...

6. keszegné

keszegné Utánpótlás-írogató

Már két szomszédom is szintet lépett, de még mindig nem működik a kijelzés, tehát még Tp sem kapunk érte?Az egyik szomszédom csütörtökön lépett szintet a másik ma, amiről konkrétan tudok.

7. Csocsoovb

Igen, ez teljesen rendben is van.
    Azonban az a bevett eljárás, hogy a problémát az jelzi, akinél az jelentkezik.

sziszi1965 kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Szia!

Sajnos technikailag nem tudjuk ellenőrizni, hogy amióta x szomszédod szintet lépett, kaptál-e már TP pontot a gratulációért.
    Mivel többen jeleztek már hasonló problémát, a jelenségről beszámoltunk az illetékesek számára.

9. Paraszbecsület15

Ezt most nem értem.
    Ez a másik ID :8064879 ahol nem jelezte ki a lépést . A fent írt ID, ahol a szintlépés történt.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A lényegen nem változtat: probléma van ezzel is, de a javítás egyelőre még nem történt meg.

11. Paraszbecsület15

Ok.

12. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok
    A csibeszoba nem rja jóvá az elküldött sms-eket.

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A mentor rendszer működése az utóbbi 2 napban sajnos hibás. Erről értesítettük a központot, javítás a jövő hétre várható.

14. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok ! Érdeklődöm, hogy várható-e jóváírás a mentor rendszer hibás működése miatt ? Köszönöm a választ, ha érkezik.

15. Csocsoovb

16. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Érdeklődnék,történt valami a gazosodással,tegnap hosszút ültettem,erre most aratni akarok, és minden gazos?

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Jelenleg nincs tudomásunk ilyen jellegű hibáról. Ez az eset akkor szokott előfordulni, ha a farmodon végzett műveletek nem jutnak el a szerverig. Így olyan, mintha tegnap nem is arattál volna. A tegnapelőtt vetett termésed gazosodik el. A műveletek elvégzése után érdemes pár percet várni, mielőtt kilépsz. Így elkerülhető a jelenség.

18. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Csak az a baj,két farmom van és mind a kettő begazosodott!

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Az észlelésed továbbítom, majd ha lesz itt aki be tud tekinteni a játékodba, megvizsgálja.

20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, olvastam a tech hirdetményekben a mentor rendszer hibáiról, de mivel én is mentor vagyok, más gond is van. Kaptam az imént is csibepontokat, tegnap is , stb... , és nem adódik hozzá a már meglévőhöz. Továbbá az elküldött leveleimért a csibéimnek/amit a csibeszobából írtam/, azokért sem számol semmit. Van -e másnak is ilyen gondja, nem tudom, de várom valaki válaszát ezzel kapcsolatban, köszönöm! ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.