Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Igen, ezek a hibák ismertek, de sajnos javítás csak a jövőhéten várható. Addig a türelmedet kérem.

2. **Rozália**

**Rozália** Fórum-zöldfülű

Kb 1 hete nagyon döcögősen megy a játék. Nem tudok egyik földről átlépni a másikra, nem tudok a malomban őrölni, stb. Kilépés úra belépés után megint működik, aztán ismét hiba. Sokszor ötszöri belépéssel tudom végignézni a farmomat. Nem az én gépemmel van a probléma, mert az egyik szomszédom ugyanezt jelezte nekem, nála ugyan ez a hiba.
    Másoknál nincs ilyen?

3. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

Az alkimistánál nem indítja el a termék készítését.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. |Tamás|

Szia!

A játékban jelenleg a munkások működése lehet lassú, de terület váltások és egyéb műveletekben lassulás nem tapasztalható. Munkások lassulásáról pedig itt tudsz olvasni

Ajánlom a géped rendbetételét és átvizsgálását, ezzel nagyon sok "probléma" megoldható.

6. bözsi71

bözsi71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! nem mutatja a várost a játék csak nagy szürke kép jön elő!

7. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

8. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

Igen, mindenről tudok és minden rendelkezésemre áll. Az a baj, hogy kiválasztom mit akarok, rákattintok és nem indítja el. Most kiderült csak fáziskéséssel. Azaz elindítanám, de nem indul, kilépek az egész játékból, és akkor már készít. Ez a baj, azonnal kellene indulnia.

9. |Tamás|

Indítottam a mesterségek völgyében, nekem azonnal indította.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

10. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

A többi mesterségnél azonnal indítja. Tehát nem a gépemmel van gond.

11. |Tamás|

Jelenleg nincs illetékes kolléga aki tudná nálad ellenőrizni. Sajnos várnod kell.
    Addig viszont ahogy látom, nem kaptam felhasználó nevet és ID számot, így Kérlek azt pótold, mert ennélkül még az illetékes kolléga sem tud utána nézni nálad.

12. Pille1977

Pille1977 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Egy két óra alatt eltűnt egy farmaranyam és rengeteg csengőpengőm.Ennyiért nem vásároltam!

Pille1977 ID:42269815

13. |Tamás|

Szia!

Jelenleg sajnos nincsen illetékes kolléga aki tudná neked ellenőrizni, viszont a Supporton tudsz részletes listát kérni a vásárlásaidról.
    Amennyiben nem Te voltál, akkor haladéktalanul válts jelszót.

14. 99patto7015

99patto7015 Járnitanuló

Szia ! Tegnap este már jeleztem a problémát,de nem tudtuk orvosolni,így ma újra leírom. Te talán tudsz segíteni : Szombaton reggel szintet léptem az ID :2433520 jelű farmon. A lépést nem jelzi a szomszédaimnál (ID :8064879 pl. ) Meg tudnád nézni ? Köszönöm a fáradozásod !

15. |Tamás|

Szia!

A felröppenő ablakot azt nem lehet pótolni, az ellenőrző panelon csak a szintlépés időpontja fog látszani, viszont jelenleg azt sem tudom neked megmondani, mert nincs illetékes kolléga aki utána tudna nézni a ténynek. Szomszédod pedig lehet már gratulált, ezért nem láthatja.

16. AgnesAndrea

AgnesAndrea Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Tegnap vettem 10 aranyért 2 ural talányos fát ma reggelre nem találtam hova tünhetett ???? Kérem segitségeteket !

17. |Tamás|

Szia!

Az ural titokzatos csemete az farmos. Kérlek ellenőrizd a főfarmod, szédült szántód és erdei tisztásod minden kockáját, illetve a menüdet.

18. AgnesAndrea

AgnesAndrea Utánpótlás-írogató

Sajnos sehol nincs !!!! Ahova tegnap tettem annak a helye meg üres !!!!

19. |Tamás|

Tegnapi napon pontosan hova tetted?
    Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

20. 99patto7015

99patto7015 Járnitanuló

Van olyan farmom ahol én vagyok a saját magam szomszédja ,és tudnék róla... :) Hétfőn várható a megjavítás ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.