Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. AgnesAndrea

AgnesAndrea Utánpótlás-írogató

A föfarmra tettem igy is helyet kelett csinálnom mert nincs szabad helyem ! A nevem AgnesAndrea az ID számom 16084050
    Elöre is köszönöm de ha a fát nem kapom vissza akkor a farmerarany is jó lessz utána próbálok újjat venni belöle !!!

2. lily6817

lily6817 Fórum-zöldfülű

Szia!

Miért van az hogy vásárolni akartam aranyat, és nem forintban, hanem dollárban tudok fizetni, és egy ablak is előjött... Ilyen már volt pár hónappal ezelőtt is, és azt a választ kaptam hogy külföldről játszottam, ami érdekes mert nem járok külföldre, csak Budapestről játszom évek óta... Ez már azért elég zavaró.....

.sylvia72. és Tündégbogár kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ellenőriztük, nem is olyan régen, fél órája arattad le. Elhiszem hogy reggel van, de ennyire?
    olajfa XXL és hegyi boróka fejlődött ki a csemetéből

4. |Tamás|

Igen, jelzett hiba, jövőhéten várható a javítása.

5. hapajti

hapajti Járnitanuló

Sziasztok!
    Az aratásnál /géppel/, ha ráklikkelek elkezd pörögni a sárga napraforgó annak ellenére, hogy megtörtént a gép takarítása, frissítése, stb.
    És ez a probléma a másik 3 telkemen is előjön.
    Válaszotokat elöre is megköszönve.
    hapajti gazda ID 7916412

6. |Tamás|

Szia!

Mint tudjuk, a magyarországi lakásodból ki sem kell mozdulnod ahhoz, hogy a számítógép úgy vegye, mint ha Te a világ másik felén játszanál.

Érdemes elolvasnod ezt az ismertetőt ezzel kapcsolatban.

7. |Tamás|

Szia!

Tudunk a jelenségről, és a hivatalos közleményt itt megtalálod róla.

8. AgnesAndrea

Az nem lehet mert az egyik hely üresen van !! Kérem nézzetek utána !!!!

9. |Tamás|

Mint írtam, ellenőriztük, így tudtam meg az hogy mi fejlődött ki a titokzatos csemetédből.
    Olajfa XXl és Hegyi boróka. Kérlek nézz szét alaposan a farmodon, már nem titokzatos csemetét kell keresned hanem ezt a 2 fát.

10. AgnesAndrea

De ahova én tettem az egyiket annak a helyén nincs semmi !!!!

11. lily6817

lily6817 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ Tamás, akkor ezek szerint innentől kezdve csak dollárban vásárolhatok? Most akartam venni szezonmunkásokat, de 5500 Ft-ért kicsit sok az 1480hoz képest...

12. |Tamás|

Amennyiben részletesen elolvastad az ismertetőt, akkor biztosan azt is olvastad, hogy bizonyítod hogy Magyarországon laksz, Magyar vagy, akkor egyetlen egyszer visszaírják neked a magyar IP címre a rendelési felületet, de többször nem. Innentől kezdve legalább 5X gondold meg hogy megéri-e a mozi miatt IP címet /Proxyt módosítani.

13. |Tamás|

Mégegyszer ránéztünk a farmodra, ellenőriztük, az adatok helyesek. Nem egymás mellé tetted a titokzatos csemetét amiből XXL olajfa és hegyi boróka lett, hanem össze-vissza van a farmodon. Azt nem tudjuk megmondani hogy anno hova tetted ki a csemetét, és azóta hova pakoltad. Szeretném kiemelni hogy minden rendben van nálad!!! Amennyiben az információk mutatása be van kapcsolva nálad, akkor ráviszed a nyilat és kiírja hogy milyen fa az. Kérlek nézz körbe alaposan a farmodon.

Ezennel ezt az ügyet lezártnak tekintem, és továbbiakban ebben a témában tett kérdésed OFF-nak minősül, és törlésre fog kerülni.

Anikó1961 kedveli ezt.
  14. zsazsa25

zsazsa25 Fórum-zöldfülű

zsazsa25
    ID:4291184
    Üdv:pénteken beadtam 300 csillagot a bölcs tölgyhöz hogy megkaphassam az "Élő legendát" de semmit sem kaptam,sehova.
    Írtam a support-nak is,de semmilyen választ sem kaptam ugyanúgy ahogy korábban sem.
    Utána tudnátok nézni a dolognak?
    A másik kérdésem:
    Jelentős aranybanán készletet halmoztam föl a bahamán ,és sehová sem tudom beadni őket,erre lesz majd valamikor valami megoldás a jövőben?
    Köszönettel:zsazsa25

15. Margarétácska

Margarétácska Fórum-zöldfülű

Sziasztok, vásároltam ma kb 10:25-kor 1db Tobago talányos fát, az 5db FA el is tűnt, de a fát nem kaptam meg. Ki-belépés után sem volt a raktáramban. Kérlek, nézzetek utána a dolognak. Köszönöm.
    Margarétácska
    ID: 38407096

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A 300 csillagot befizetted, a rúna a rendelkezésedre áll:
    Ashampoo_Snap_2016.02.21_10h30m23s_001_.png
    Csak bele kellene kattintanod és használni (beadni a kupákat).

A Maja templom továbbfejlesztésére kaptunk ígéretet, de pontosabb időpontok vagy nagyságrendek nélkül.

17. -East17-

Szia!

Mivel bahamás csemete, ugye ott keresed?

18. tolajpapa

tolajpapa Fórum-zöldfülű

Szia! Én magam is hasonlóképpen jártam, de nézd meg a bahamarán mert a tikifa ott jelenik meg ! Én is megkaptam, csak megkelett keresnem

19. zsazsa25

zsazsa25 Fórum-zöldfülű

Miért nem kapok választ?

20. -East17-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.