Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Biztosan nem engedte kupon nélkül, csak annak akiknek akkor még volt élő, 30 napos munkás előfizetése (abba ugyanis integrálták - ilyen előfizetés vásárlása esetén minden munkást megkapjuk). Amikor a tenyésztést átalakították, akkor ezekről részletesen volt szó, új ismertetőt is írtunk ennek okán. A Panaszkönyvbe pl. nyugodtan leírhatod, de ez az első pillanattól így lett tervezve, változtatni nem fognak rajta. Eddig is kézzel kellett egyenként indítani, most van lehetőség munkást használni.

2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem tudom kitenni a tenyésztelepemet Mit kellene tennem hogy sikerüljön Csak fekete e telep Válaszod előre is köszönöm

3. -East17-

4. shicu

shicu Utánpótlás-írogató

shicu ID 15978445 bocsi egy szám nem volt jó. Remélem így tudsz segíteni mért nem kaptam meg a Huang pi fámat, a vásárolt csomaggal. Köszönöm a segítséged.

5. -East17-

Szia!

Megkaptad, a bahama szigeten van a menüben.

6. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

szeretném megkérdezni hogy miért nem tudom csak egyesével betenni a tenyésztést pedig kupont vettem ki?

7. -East17-

8. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Hali!

A következő hibát már az új tenyésztés bevezetése óta tapasztalom. Munkásokkal történő aratás és tenyésztés közben, ha már nem az első körnél tartok, és bármennyi állatot akarok tenyésztetni, mindig huzamosabb időre kiüti a gépet, és várni kell, míg megcsinálja a műveletet - ilyenkor hosszú tízmásodpercekig tekeri a FP az egyik CPU-magot. Mind XP-n, mind 7-n, valamint 8-n és 10-n egyaránt. Egy ki-belépés után megint megy az első leszedésig, aztán kezdi elölről. Ja, és közben a plugin-container.exe memóriahasználata is felmegy a szokásos 4-500MB-ról 1GB-ra, majd ottragad. Más műveleteket nem befolyásol, csak a tenyésztés válik nagyon lassúvá. Ha maradna estére szupertápom, Linuxon is megnézném - de nem fog....

Szerk.: A frissítés is segít rajta ideiglenesen az első "aratásig"...

9. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

k
    öszönöm a linket már mielőtt irtam átolvastam de nekem az a rész ahol a darabszámot kell irni szürke
    NY.Maca.2 ID 2340452o NYúlMaca ID 2264936 kérlek nézd meg légyszives

10. -East17-

Szia!

Sajnos ez az a része a Firefoxnak ami le szokott állni, akár viszi is magával az egész böngészőt. A falsh plugin és a böngésző hibás együttműködése okozza. Találkozhatsz ezzel bármilyen olyan weboldalon is ahol falsh beépülőt-grafikát használnak, nem Farmerama specifikus a jelenség.

11. -East17-

Nem szürke, csak előbb be kell tenni 4 állatot, hogy mennyiséget választhass:
    Ashampoo_Snap_2016.02.22_15h28m14s_002_.png

12. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

köszönöm a segitséged

13. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Igen, találkozhatok. De ennyire feladatspecifikusan sosem szoktam vele - ennél általánosabb szokott a gond lenni. Azért adtam meg a részletes leírást, mert ez bizony memóriakezelési gond a játék/FP kombóban. És valószínűleg az egyszerre történő nagymennyiségű (gazdanaplóba) cookieba történő bejegyzés miatt történik - azaz a változókezelés a FP-nek nem megfelelő módon van kezelve - esetleg szimplán hibásan -, és nem szabadul fel a memória, így folyamatosan csak növekszik az elfoglalt terület a műveletek végzése során. (Memóriaszivárgás.) A forráskód ismeretében nem lenne oly nehéz javítani - bár már jó régen programoztam flashre.

Úgyhogy szerintem nyugodtam továbbítsátok hibajegynek, mert ez nem a FF/FP hibája - nem is lehet, mert a játékterületen a kattintásfigyelést és a műveletvégzést nem a FF fvégzi, hanem a játék és a FP.

További szép napot. :)

14. Bettus1985

Bettus1985 Járnitanuló

Megcsináltam a gazdakörben az első két feladatot. Most nincs meg. Eltünt, mintha nem is tenyésztettem volna. Igy oda van egy csomó egerem, és az etetés.

15. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

16. Bettus1985

Bettus1985 Járnitanuló

ID8731122 köszönöm

17. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Köszi, haldoklott az internetem, "kölcsönkértem" a férjemét, igy már működik. Éljen a technika.
    Köszi a választ.
    üdv
    gabcsunga

18. -East17-

A 6 feladatsorból 5 már teljesen készen van. Semmilyen hibát nem tapasztaltam. Lépj ki és vissza, majd ellenőrizd ismét.

19. Bettus1985

Bettus1985 Járnitanuló

Igen azért, mert újból megcsináltam.

20. -East17-

Így viszont nem lehet ellenőrizni a történteket. 15:42-kor írtál először, kaptál egy választ amiben ID-t kértem, ez 15:45-kor történt. Az ID számot 15:56-kor adtad meg, de közben a feladatot megcsináltad 15:49-kor. Meg kellett volna várni, hogy mit találok.

Az első jutalom csillagot is ekkor kaptad: 2016-02-22 15:49:33. Tehát ha ez előtt az időpont előtt végeztél a feladattal (elmondásod szerint először) akkor az valójában meg sem történt (az adatok nem jutottak el a központba), a rendszer jutalmat nem adott és hozzávalókat sem vont le tőled.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.