Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, már kezdettől nem működik a "több fészek" kirakás! Szürke, pedig vannak munkásaim (ma is vettem). Mi lehet sz oka??
    Nevem : mam5018, ID 23834186
    A választ előre is köszönöm.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Tenyésző munkásokat nem tudsz venni. Azok vagy kuponban vannak, vagy a 30 napos átutalásos munkások közt.

3. mam5018

mam5018 Haladó

Köszönöm:)) Kupont teszek ki:)))) További szép napot:)

4. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Szia Szeretném megkérdezni ,hogy a szombati szintlépésemet tudná-e már jelezni a csillag a szomszédaimnál? Azt mondtátok,hogy javítás alatt van a hiba... A lépett farm ID :2433520 , a szomszéd ahol nem látszik ID :8064879 Köszönöm a segítséged !

5. -East17-

Szia!

A központ értesítése szerint ez a hiba javítva, de azt nem tudjuk, hogy visszamenőlegesen jelzi-e a rendszer. A szomszédod egy ki és belépés után nézze meg ismét, hogy mit mutat nála a szintjelződ.

6. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Ma már többször volt ki és belépés de nem változott semmi nálam.

7. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok most olvastam a kiírást hogy javítva van a csibepont- mentorrendszer. 534 pontom volt beszedtem a bónuszt csak egy csibénél hogy lássam változik e de semmi, ki be léptem és semmi maradt az 534 pont.
    ID:25237681
    Farmnév: vasedeny
    Kössz

8. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Kedves Modik!
    Segítség!!! Teljesen zöld lett minden területem. Az eventet befejeztem, aratni szerettem volna, de mikor visszamentem a feladatoktól, minden zöld csupasz terület lett.
    ID 40220515
    Segítséget előre is köszönöm.
    Szép napot! Dóricica

9. -East17-

Szia!

Már továbbítottam is az adatokat az illetékeseknek.

vasedeny kedveli ezt.
  10. -East17-

Nem nálad kell változnia, a szomszédodnak kellene látnia, hogy magasabb szintre léptél.

11. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Miután vagyok a magam szomszédja is ,figyeltem ! De hagyjuk.

12. -East17-

Szia!

Lépj ki és vissza, majd ellenőrizd ismét a farmot.

13. maligandi

maligandi Junior szaki

Örömmel olvastam hogy kijavították a hibát, újra jól működik a mentor rendszer, leszedtem mind a 3 csibémnél a bónuszt, de sajnos nem történt semmi :( ki és belépés után sem :(
    maligandi
    ID:36456744
    köszönöm

14. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Köszönöm.
    Egyszer már megtettem, akkor semmi nem változott, de most már visszajöttek az ólak. :)

15. -East17-

Szia!

Mint kiderült, a központ levele sajnos nem fedte a valóságot, a javítás nem érte el a célját. Ezért azt inkább eltávolítottam. A hiba továbbra is jelen van, erről természetesen elküldtük a visszajelzést. Elnézést kérek mindenkitől.

16. maligandi

maligandi Junior szaki

köszönöm szépen a válaszod :)

17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A mentor szobában,két csibém lépett szintet...csak egy után kaptam meg a pontokat.De napok óta csak az elsőt veszi figyelembe!Azért mégsem lett megjavítva.Már legalább 100 pontot nem kaptam meg egy hete az 5 csibe után!

18. Mohály

Mohály Aktív író

20 perc alatt sem végeztem a tenyésztelepek kézi aratásával, mivel a rendszer egyesével kéri, és küldi a központba és egyesével kapja vissza a válaszokat.
    Ami eddig 3-5 percig tartott, az jelenleg 20 perc alatt SEM teljesül.

19. vasedeny

vasedeny Aktív író

Olyan kérdésem lenne még hogy van egy 55-ös csibém. Ha sikerül kijavítani a hibát akkor autómatikusan el fog tűnni a csibék közül? Már csak azért mert ha igen akkor legalább a többi csibémnél tudom mikor kell beszedni a bónuszt.
    Kössz

20. -wewi-

-wewi- Fórum-zöldfülű

Kedves Modik!
    15 óra óta próbálok egereket tenyészteni, de nem indul él. Egerem, szupertápom bőségesen van. Kérem nézzetek utána mi a gond!
    Üdvözlettel: -wewi-ID: 4172401

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.