Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Napokban kikerült a hivatalos közlemény róla hogy hibásan működik. Sajnos a hiba még mindig jelen van.

2. |Tamás|

Szia!

Amennyiben gyorsabban szeretnél végezni a tenyészólak aratásával akkor ajánlom figyelmedbe a havi munkásokat, ami tartalmazza a gépet a tenyészházba is.

*Titi56* kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia!

Amennyiben sikerül javítani a hibát, akkor az 40-es szint felett járó csibék kikerülnek a csibék közül, és maguk is mentorokká válhatnak.

4. vasedeny

vasedeny Aktív író

Na akkor innen legalább tudni fogom hogy tényleg jó :D
    Kössz

5. |Tamás|

Szia!

Kérlek lépj ki a játékból, takarítsd ki a gépedet, és ismételt belépés után próbálj meg ismét egeret tenyészteni. Mennie kell, jelenleg nincsen benne fennakadás.

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Megcsináltam az egeres eventet mégse tudom aktiválni a felhősort, frissítettem takarítottam semmi. ID: 28744290

7. |Tamás|

Szia!

Miután megcsináltad az eventet, szükség lehet egy ki-be lépésre ahhoz hogy érvénybe lépjen a változás (megszerezted a felhősort) ezek után tudnod kell használni a felhőt.

8. mamika57

Megcsináltam, ki-be léptem , mégse engedi , mit csináljak még ?

9. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!
    Megcsináltam az egerest, felhő aktiválva. Betettem még vagy harminc tenyésztést, elfelejtettem adni bájitalt, egyenként viszont olyan lassú bájitalozni, hogy az egy óriási katasztrófa.

zoldliget kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Szia!

Tenyészház / áttekintés fülre kattintva láthatod az aktív tenyésztéseidet. Rákatt egyre és jobb oldalt tudsz bájitalt hozzáadni még a tenyésztéshez.

11. |Tamás|

Ellenőrzésünk alapján már lezártad, és rendben működik a felhősor.

12. |Tamás|

Szia!

Mai napon volt egy javítás, de sajnos sikertelennek bizonyult, így tovább kell várni a csibeszoba javítására.

13. cskati01

cskati01 Törekvő

Ezzel én teljes mértékben tisztában vagyok, csak maga az egyesével való bájitalozás ami nagyon lassú, 1 db. tenyésztéshez a 4 db bájital kb.: 1perc 10- 15 másodpercig tart.

zoldliget kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Amikor indítod a tenyésztést sokkal gyorsabban lehet hozzáadni a bájitalt, illetve kuponokban, havi munkás előfizetésben van tenyészrobot amivel gyorsan lehet gazdálkodni a tenyészházban.

15. cskati01

cskati01 Törekvő

Minden van, sajnos elfelejtettem előzőleg bájitalozni, ezért próbáltam egyesével, na, az ami nagyon lassú. Légyszíves próbáld ki!

16. |Tamás|

Az imént a Te kérdésedre megnéztem hogy lehet-e utólag, akkor direkt úgy tettem be a tenyésztésbe, amúgy ilyenkorra szoktam kiváltani munkáskupont, és azzal tenyésztek.

17. cskati01

cskati01 Törekvő

Nem vitázni akarok veled, de munkások előfizetésem van, egyszerűen elfelejtettem rendesen bájitalozni, ezért próbáltam egyesével, na az ami nagyon lassú.

18. |Tamás|

Beszélgethetünk róla akár napokat is (természetesen közben elmennék dolgozni :D ) akkor sem lehet utólagosan géppel pótolni az elmaradt bájitalokat, csak kézzel, manuálisan, egyesével lehetséges.

19. mamika57

Fú ! Ne is mond ! Mint egy amatör ! Mintha nem is a 105.szinten lennék, hanem az 5.en, hát nem raktam rá a kitehetőket ! :wuerg:Mire eszembe jutott, hogy anélkül nemigen aktiválható .:)

Matold és |Tamás| kedveli ezt.
  20. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. A tenyésztésem kb. fél órája egyfolytába 3 percet számol, nem akar leállni. Mit tegyek?
    4 bájitallal.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.