Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Bocsánat elfelejtettem. ID:9138869

2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Esetleg arra emlékszel, hogy kb mikor és hogyan szerezted (vetted vagy tenyésztetted) a másikat? Sokat segítene, előre is köszönöm.

3. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

A másikat is tegnap kaptam tenyésztés során. Kb 9 óra körül.

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Amit látunk: ma éjjel egyet betettél 3 sima egérrel tenyésztésbe. Így, ha most egyet látsz a pajtában, akkor teljes a leltárod.

5. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, honnan lehet tudni egy dekorációról, hogy sima tp-t, vagy bahamás tp-t ad?
    Köszönöm a segítséget! Erika

6. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Köszönöm

7. katykaty84

katykaty84 Fórum-zöldfülű

Szia!! Nem tudom,hogy hova írnom farmarany ügyben!! Eltűnt 90 farmaranyam.Nemrég vettem 115.-öt utánna vettem egyszer 15.-ért munkásokat de azóta nem költöttem. Légyszíves nézzetek utána. ID 5779998. Előre is köszönöm.

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Egyik lehetőség, hogy a dekorációs elemek leírásánál megtalálható, a másik lehetőség, ha olyan dekor, ami a bahamán v Kincses szigeten is kitehető, akkor a szigeti területeken kihelyezve, az egeret rátolva az információs ablakban megjelenik a TP típusa (baha vagy sima) és az értéke is.

9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

2016-02-25-én 18:38-kor 90 FA-ért megvettél egy felhősort a paszulyon.

10. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia Rodin!

Nem tudom jelezték-e már a hibát,az erdei tisztásnál a tenyészterep "beszedése" után is ott marad a cumi.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

achmed1122 kedveli ezt.
  12. *Katóka*

*Katóka* Járnitanuló

Sziasztok ! Csak egyenként lehet elindítani a tenyésztéseket.Ez egy kicsit uncsi,mi lehet a gond ?

13. |Tamás|

Szia!

Ahhoz hogy ne kelljen egyesével elindítani a tenyésztéseket, munkáskuponokban, és havi munkás előfizetésben található a tenyészrobot (munkás a tenyészházba). Ennek segítségével megtudod adni hogy hányszor indítsa el az adott tenyésztést, adott bájital mennyiséggel.

14. *Katóka*

*Katóka* Járnitanuló

Köszi szépen :)

15. KisGica

KisGica Fórum-zöldfülű

KisGica ID 4009460 Sajtlovagok, Űregerek.

16. |Tamás|

Szia!

Kérlek nézz körül alaposan a farmod minden területén, menüdben ahol található egy kereső mező amibe betudod írni a keresett tárgy nevét, illetve az égig érő paszulyon (tematikuson, illetve a normál felhősorokon, hisz oda is kitehetted.)

17. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Sziasztok! Eddig türelmesen vártam, h jöjjön a moziba film, de még mindig nincs. Már több hónapja várok, minden nap megnézem és nem értem miért nincs még mindig videóm. Valaki tudja rá a választ? Mással is előfordult ilyen?

brozsa kedveli ezt.
  18. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Sziasztok! Arra a kérdésre keresem a választ, h h tudok szomszédnak v. barátnak ajándékba pl.:szuptápot, szuptrágyát állatokat, pénzt, v. ilyeneket küldeni?

19. |Tamás|

Szia!

Moziba az előadások / filmek a Bigpoint, Farmerama szponzoraitól függ. Amennyiben egy cég támogatja a Bigpointot, akkor a reklámja bekerül a mozi kínálatába.

Bővebben a mozi működéséről itt tudsz olvasni

20. |Tamás|

Szia!

Szupertáp küldése úgy lehetséges, hogy nagy csomag szupertápot vásárolsz magadnak, ekkor minden szomszédod kap 2 szupertápot. Napi ajándékozásként a napi ajándékok keretében kész mesterségek völgyi termék küldhető, más egyébre nincs lehetőség.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.