Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Köszönöm!

2. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Köszönöm! Tegnap kaptam az egyik szomszédomtól 10×szupertápot és megkaptam az "üzenetet", de nem kaptam meg a 10×szupertápot. Ez mért van?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

10 szupertáp pedig a Szupertáp Xl csomag vásárlásánál jár szintén minden szomszédodnak. Amennyiben megkaptad az üzenetet, biztosan a szupertápot is megkaptad hozzá.

4. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Nem kaptam meg, csak kiírta.

5. |Tamás|

Ez esetben Kérlek add meg a felhasználói nevedet és User ID számodat, megnézzük neked.

6. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

nevem: pazistaa ID: 46177741

7. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok! Egy ideje nem megy a mozi.... csak nekem vagy megszűnt? Köszi a választ!

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kicsike4142!

A moziban nincs mindig előadás!
    Soha senki nem garantálta, hogy naponta fogunk tudni mozizni!
    Ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a filmnézést, akkor sikerrel járunk, ha nincs, akkor bizony nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Nagyon nagyon sokszor hetek, akár hónapok is telnek el sikeres mozizás nélkül!!!

9. birtamaria

birtamaria Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :)

10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Moderátor felé - Szeretném jelezni, pár napja figyelem: a csibepontok nem íródnak jóvá. - Tudom volt hiba az elmúlt héten is, pár nap után jóváírták, de most ismét hibás. Kérdésem tudtok-e erről a hibáról és esetlegesen, hogy mikorra várható a javítás ?
    Köszönöm szépen.

*Titi56* kedveli ezt.
  11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A javítás azóta is folyamatos. Reméljük hamarosan tökéletesen fog működni a mentorrendszer.

mebajah és Marika312 kedveli ezt.
  12. vm68

vm68 Rutinos

Segítség!!!!
    Végre kaptam egy csibét aki nem piros és nem 2-3 szintű, de nincs a csibeszobába csak a szomszédaim között.
    Gazda: vm68ID: 15436859

13. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nem került javításra a csibeszoba teljes mértékben, így előfordulhatnak még hibák, természetesen javítás alatt áll. Türelmedet kell kérnem a hiba javításáig.

vm68 kedveli ezt.
  14. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm a segítséget. Türelemmel várok csak őrizzétek a csibém, nehogy elmenjen :D További szép napot :)

15. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Sziasztok!
    Tegnap este 21 órakor elindítottam egy húsvéti lekvárt és egy tavaszi koszorút.
    Fogyasztottam rá egy Pinkie Pie sütit, mely végül feleslegesnek bizonyult.
    Most, 8:38-kor leállítottam a futó bónuszokat, mert időben sikerült aratnom, de - bár a 12 óra nem telt el az aktiválásuktól, így még a "saját idejük futott" - a rendszer nem adta vissza a Pinkie Pie-t!
    Miért?
    Bocsánat - gazdanév és ID lemaradt...
    Gazda: pittikepoter01
    ID: 17432043

Utoljára szerkesztett: 28.2.16
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Bónusz törlési szabály
    Ha törölni akarunk egy bónuszt, két eset lehetséges:
    • ha a bónusz ideje rövidebb, mint egy termék által nyújtott bónusz idő, akkor a bónusz törlődik
    • ha az időtartam hosszabb, mint egy termék által nyújtott bónusz idő, akkor a játékos az alábbi képlet alapján kap vissza terméket:
    A bónuszokat a következőképpen tudjuk törölni: a bónuszt jelző ikon fölött lévő x jelre kattintunk. Ekkor jön egy felugró ablak, amely megkérdezi, biztosan ezt szeretnénk? Ha igen, a bónusz törlésre kerül.

Visszakapott termékek száma = (fennmaradó bónusz idő / bónusz idő) egész számra lefelé kerekítve!

Erre egy példa: ha van 50 óra hátra a töklekvár idejéből: 51/4= 12,75
    Ennek az egész része lefelé kerekítve 12. Tehát 12 töklekvárt kapnánk vissza adott esetben.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónusz-rendszer-működése-buff.2093/#post-5681

17. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Köszi, Baby, de úgy látszik, nem olvastad el, amit írtam...
    Még az alap-időtartamon belül töröltem mindkét bónuszt! És a hosszabításra betett Pinkie Pie-t keresem.

18. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján rendben megkaptad a szupertápokat.

26.02.2016, 19:33:25 - 10 táp szomszédtól
    28.02.2016, 07:11:42 - 2 táp szomszédtól

19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A húsvéti lekvár 12 óra időtartamra hat, ebből nem tud visszaadni terméket a rendszer. A Pinkie-vel pedig a lekvár hatóidejét toltad ki.
    Arra is figyelni kell, hogyha egy bónuszra - termékre - Pinkie-t teszel és utána ismét a terméket, a terméknek már csak alapideje adódik hozzá.

Utoljára szerkesztett: 28.2.16
  20. |Tamás|

Szia!

Mikor elfogyasztod a Pinkie Pie sütit, ez "ráépül" a bónuszra, nem külön rekeszbe kerül. Így amikor törlöd a bónuszt, a Pinkie Pie sütit is törlöd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.