Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Lieber0414!

Tegnap este 4-4 farmarany ellenében Szellemelemet ajándékoztál, az ingyen küldhető ajándék kereteden felül 2016-03-01 20:12-kor és 2016-03-01 20:13-kor.

Lieber0414 kedveli ezt.
  2. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Köszönöm:)

3. hogolyo04

hogolyo04 Utánpótlás-írogató

Gazda:Hogolyo04, ID:8043131

Sziasztok! A rendszer áttett egy egy másik országba 2 hét kinttartózkodás után. Hogy lehetne ezt visszacsinálni? Nem tudom hogy jó helyre írtam-e.

4. Nildia

5. -nyanya55-

-nyanya55- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni , lehet vadászgörény tápot készíteni de az állatot mikor lehet majd venni?? Köszönöm szépen -nyanya55- ID29417820

6. Nildia

Szia -nyanya55-!

A táp egy közeljövőben megrendezésre kerülő event kapcsán került már be a játékba, de maga az állat nem elérhető.
    Jelenleg nincs más dolgod, mint figyelmen kívül hagyni, illetve a fórumon a hivatalos közleményeket nyomon követni.

7. turórudi48

turórudi48 Járnitanuló

Ahogy kérted kitakarítottam a gépem, de minden maradt a régiben, egy csomó minden angolul jelenik meg. Nagyon keveset tudok csak angolul mit lehetne még ezután tennem.? Az igaz, hogy a gépem már nagyon régi, de eddig működött. ID 517974667

8. Nildia

Szia turórudi48!

Konkrét példát mondj, hol angol a felirat legyél olyan kedves.
    Akár képet is mutathatnál róla.
    Ehhez segítség a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

9. magdi12.

magdi12. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap vettem észre, hogy eltünt agy sajtgazdaságom.Tudna valaki segíteni? (három dbnak kellene lennie a farmon).
    ID: 46986005

10. Nildia

Szia magdi12.!

Az alábbi adatok megadása szükséges minden esetben, ha keresel valamit a farmodon :

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

Itt a teljes ismertető :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

11. Nildia

Szia hapajti!

Egy rendszeresen karbantartott géppel ( napi akár többszöri takarítással ) nincs gond a játék sebességével.
    Amivel még ezen felül segíthetsz :
    - minden egyes háttérben futó összes programot, böngésző oldalt zárj be
    - a játék animációját a beállításoknál kapcsold ki
    - a játék minőségét állítsd alacsony beállításra ( farmon belül jobb egér katt - minőség )

12. hapajti

hapajti Járnitanuló

Kedves Nildia!
    Köszi a segítség, de a gépem "le van takarítva" a többit megpróbálom!
    Üdv:hapajti gazda

13. hogolyo04

hogolyo04 Utánpótlás-írogató

14. Nildia

15. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszi, az sem segít, nem egynapos probléma, az aratógép lassan lejár, azóta üres az ablak. Azért jeleztem, mert nem láttam a mentorrendszer hibái között felsorolva. Most is üres az ablak, az 1. szint rendben van, a 3.-5. szintén látszik, csak a 2. szint teljesen üres. Most másik gépen, másik böngészővel vagyok jelen, szóval a hiba nem az én készülékemben van

16. Nildia

Szia EBK1!

Az egyszeri ajándékot ha kiváltottad, és minden más ajándékot is, amit hetente csak egyszer tudsz megtenni, akkor bizony 1 hétig teljesen üres a mentorbolt kínálata. Ott napi ajándék nincsen : régen, az előző Kerekkerék idején napi pörgetést lehetett kiváltani onnan. De a kerék teljes körű átalakítása óta ott nem szerepel ajándék.
    Nincs mit tenned, mint várnod, hogy a vásárlásodtól számított 1 hét leteljen, és kiválthasd azokat ismét.

17. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszönöm, akkor várok

18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    mondtátok már, hogy nem nagyon tudtok a mentor-problémákkal mit kezdeni, de azért szeretném jelezni, hogy már többször úgy éreztem, hogy a rendszer nem írja jóvá az üzenet küldésért a csibepontokat. Ma biztos vagyok benne, hogy Shadowfuryy csibémnek írt üzire nem adott pontot. NEM írtam neki nap közben, mert tapasztaltam, hogy ha "kívülről", tehát nem a rendszerből írok üzit csibének, akkor sem írja jóvá a rendszeren belülről küldött üzit, tehát mindig figyelek arra, hogy amikor az ajikat küldöm, akkor levelezzek is velük. Ha külön kérdés van, akkor is belépek a csibeszobába válaszolni. Ma azért vagyok biztos a dologban, mert az aji után telt be a csík, beváltottam a bónuszt, utána írtam üzit és nincs meg a kis zöld csík-kezdemény.

vera0973 kedveli ezt.
  19. Nildia

Szia nolina1965!

Ezzel a farmnévvel kettő farm van regisztrálva.
    Így ha a levelek a másik farmra érkeznek, pontot sem fogsz kapni.
    Ebbe a folyamatba manuálisan beleavatkozni nem tudunk, hogy a levelek hova érkezzenek.
    Amit tehetsz : megtartod a csibét, de lemondasz a napi 5 csibepontról a levelek után.
    Elküldöd a csibét, újat kérsz, aki után megkapod a pontokat.

20. Écyke82

Écyke82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! most léptem szintet a Bahamán és az arany banánom nem nőtt öttel hanem csökkent. Mínuszba járok ez hogy lehetséges. Valaki tud segíteni??? A többi farmomon normálisan jelenik meg. Köszönöm előre is :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.