Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az illatszertár etetéséhez a tápon kívül pillangóra is szükség van.
    Tápigénye: 1x Pillangótáp; 3x Pillangó

2. vertesi

vertesi Járnitanuló

Köszi
    És elnézést a zavarásért így már meg van
    Üdv:

3. Mandi58

Mandi58 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ. Teljes pontossággal nehéz megválaszolni a kérdéseket, hiszen nagyon régóta van a denevéról.
    Ami biztos:
    - vásároltam Jack boltjában, nyertem a szerencsekeréken is, ajándékba is kaptam, bár az már igen régen volt.
    - jelenleg minimum 5 ólat keresek.
    - most csak az az egy van, amit a rémségek kicsiny boltjában vettem két napja. Ez kint van a főfarmon.
    - farm neve: Mandi58; ID 15514773
    Nagyon köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal. A szülinapi Event után tűntek el. Nem sürgős ez a probléma. Ha fáradt vagy, pihenj a hétvégén, s ne töltsd velem a drága idődet. Szép napot kívánok neked! Mandi

anci0915 kedveli ezt.
  4. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

kérnék segítséget eltűnt a menüből 2db házi sárkány 2db bagoly fája,2db varjúfa!ezek kint voltak de töröltem hogy készítsem a tavaszi farmom a fórumjátékra ,hogy ezek voltak 100%-ra és most eltünktek!kérném a segítséget hova let?

bonba73_GazdaID: 12597907

5. Laboviti

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak a feltett kérdésedre.

Az ellenőrző panel adatai végesek. Több hónapra visszamenőleg nem tudunk vizsgálódni.
    Egy alap denevérbarlang nyomára bukkantam amit február 23-án elcseréltél egy jégmadárfészekre.

Kérlek mérlegeld a méltányossági kérelem benyújtását: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

6. Laboviti

Szia!
    Kérlek vedd figyelembe, hogy a házi kedvencek kihelyezése során a munkagép nem használható. A váza ikon alól kézzel rakható ki.

7. bonba73_Gazda

meglett csudamód 1-órán át kerestem a menübe,ami még hiányzik 1db házisárkány!

8. Laboviti

Jelenleg egy Házi sárkány az Erdei tisztáson áll a másik a Szédült szántót díszíti a gazdaságodban.

9. bonba73_Gazda

elnézést a házi sárkány ami hiányzik az 100%hogy volt mert 1-et vetem1-et valdemárknál ütöttem ki,és 1-et a mentorszobából váltottam ki és csak 2db van kirakva és a menübe nincs meg a 3-dik!

bonba73_GazdaID: 12597907

10. Laboviti

A Sárkánytojást Valdemár vándor vidámparkjában és csibementorként lehet/lehetett megszerezni.
    Nem volt megvásárolható.

11. bonba73_Gazda

Igen valószínű hogy tévedtem nem vásároltam,hannem valdemárknál ütöttem elsőnek mindent a házisárkánnyal együtt úgy hogy semmi nem maradt ki valdemárknál!2013 utána 2014 ben ütöttem ki valdemárknál,mikor újra frisiteték az ajánlatot akor kiütöttem még egyszer!!egyet a csibeszóbaból váltottam ki!és 2015-ben a supportal beváltattam 1db táltost 1250 pontért mert 2db volt és nem engedet 2db kitenni csak egyet!

12. Laboviti

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

13. lotti001

lotti001 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Feltűnően kevesebb a farmaranyam. Megtudná nézni valaki mire költöttem?
    Köszönöm!
    Lotti001 ID1337352

14. Laboviti

Szia!
    Tegnap 20:39 órakor felhősort vásároltál az Égig érő paszulyra 30 farmarany ellenében.

10 db 1x1-es felhőterület
    Bónusz: szinted x 60 TP
    Várakozási idő: 30 óra
    Ára: 30 FA

15. lotti001

lotti001 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Mellé nyúltam sajnos!

16. Sziszike23

Sziszike23 Járnitanuló

Sziasztok! A főfarmon nem tudom megtölteni a víztartály, mivel a trópusi víztartály jelenik meg.Kérlek nézzetek utána mi a gond. 6 farmom van és mindegyiken ez a gondom.
    Sziszike23
    ID:8217177

17. kissborca

kissborca Utánpótlás-írogató

Csibeszobához kérnék segítséget: naponta 1 üzenetet küldök a csibéimnek, de nem kapok értük pontot, csak az ajándékküldésért. Ez hogyan lehet? Előre is köszönöm a segítséget

kissborca ID 22975208

18. Laboviti

Szia!
    Valószínű az érintett csibénél névazonosság áll fenn.
    Ezzel a hibával összefüggésben már jelzéssel éltünk a központba.

19. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki-, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

20. piroska57

piroska57 Utánpótlás-írogató

Szia! köszönöm a segitséget,de nem vezetett eredményre! Az event órára katintotam de az a baj,hogy amikor vetni akarok nem adja be aföld területet csak sötét zöld minden.Azt szeretném kérdezni még,hogy nem az első területre kel vetni ahol az event óra van? és hogy lehet a böngésző aktuális oldalának újra töltése gomb használatával eredményre jutni,mert én már hónapok óta nem tudok belépni! Köszönöm szépen !!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.