Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csibém54

csibém54 Fórum-zöldfülű

2. -Élet63-

-Élet63- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

Már csak az lenne a kérdésem, hogy ha ezeket az elemeket nem lehet Jack boltjában megszerezni, akkor honnan kell? Köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.3.16
  3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Élet63-!

Mivel ezzel a farmneveddel nincs előzménye a kérdésednek, így csak általánosságban :

A szellemelem felröppenő a teliholdas terület aratásából száll fel.
    Ezekért a szellemelemekért tudunk az event ablakában szellemcsapdát vásárolni az ajtóban álló nyuszitól.

Amennyiben kérdésed nem erre vonatkozik, úgy legyél olyan kedves jobban körülírni a problémádat.

4. repashock

repashock Haladó

5. Nildia

Szia repashock!

A kolléga által adott link lépésről lépésre elmagyarázza a kép készítés menetét.

6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Ma már írtam a fórumjátékkal kapcsolatosan. Még annyi kérdésem volna: Hogy ha elkészült a kép, de nem szép, látszik az oldal egy része nem csak a farm az baj-e? Az id és nevem természetesen tisztán kiolvasható.

7. Nildia

Szia barna030303!

A képet tetszőleges méretűre tudod vágni a képszerkesztővel, amibe bementetted.
    Ha a Paint programot használod, keress rá a neten, hogy hogy tudod vele szerkeszteni.
    Egy két kattintással megoldható a fölösleg levágása.

8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Köszönöm. :) Csak megnéztem a képet ha kivágnám a felesleget akkor is hiányozna pár részlet a farmból. :(

9. Nildia

Szia barna030303!

Ennek az oka az lehet, hogy a farmod nem fér el a képernyődön.
    Változtass a képernyőméreten : CTRL billentyű lenyomása mellett az egér görgőjét görgesd, így a méret változik. Ha belefér az egész képernyőbe a farmod, akkor készíts el róla a Print screen gomb segítségével a képet.

10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Köszönöm, hogy próbáltál segíteni. :( Ez nekem magas. :cry: Holnap még tanulmányozom.

11. madagaszkar01

madagaszkar01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam a teliholdas farmomon szó szerint szellemek járnak. Beültetem, visszanézem, minden jó. Később megyek aratni és hiányosan van a termés. Másnál is járnak szellemek vagy csak hozzám látogattak el?

12. Nildia

Szia madagaszkar01!

Az alábbi linken találsz pár jó tanácsot :

https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

Illetve ha nem rendelkeztél annyi vetőmaggal valójában, mint amennyi területre ültetted volna, látszólag el is ültethetted : a tény, hogy elfogyott a mag, nem jutott el időben a szerverekig és vissza. Látszólag rendben volt, de valójában nem.
    Ugyanez érvényes arra az esetre is, ha volt elég magod, de az ültetés ténye nem jutott el a központig, csak a területed egy részéig, akkor is láthattad az, minden rendben, holott nem volt.

13. Scheila

Scheila Utánpótlás-írogató

Elnézést! Ezzel a névvel kezdtem, és elfelejtettem, hogy nem ezzel folytattam. A kérdés ugyanaz. Ha ezeket az elemeket nem lehet Jack boltjában beszerezni, akkor honnan kellene megszereznem? ( Szörnytraktor, Szörnyhal, Strucckísértet, Vámpírcsárdás)
    Scheila ID: 48947567

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Mind a négy elem megtalálható Jack boltjában. A kínálat második oldalán, a második sorban egymás mellett találod a Szörnytraktort, a Szörnyhalat, a Strucckísértetet, a Vámpírcsárdást pedig a harmadik sorban, a második helyen.

15. -Élet63-

-Élet63- Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

16. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Sziasztok! Kérhetnék egy kis segítséget? Emlékeim szerint kiváltottam régebben egy kerberosz kitehetőt ( lehet,hogy csak akartam!? :oops:)de most nem találom sehol. Végignéztem mindent,de nincs meg. levianyu1 ID: 43691623 Köszönöm!

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott gazdaságban nem rendelkeztél az említett dekorációs elemmel.

levianyu1 kedveli ezt.
  18. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Köszönöm a gyors választ! Ezek szerint csak terveztem a kiváltást. :oops:

19. sznora55

sznora55 Fórum-zöldfülű

Ma reggel vettem egy denevérfát, nem találom.
    ID:8065954

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ellenőriztem, a kiváltott denevérek fája a megadott gazdaságban a váza ikon található.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.