Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ázsíííjjjá

ázsíííjjjá Utánpótlás-írogató

Csocsoovb, köszi szépen!!! :) Nem vásároltam még így semmit, szóval nem tudtam, hogy ez így működik. De akkor most "megvilágosodtam"! :D Köszönöm! És megpróbálkozom a supporttal, hátha kisül belőle valami! ;)

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Nem csak vásárlásnál: bármilyen ügyfélszolgálatot hívsz, ez az általános.

3. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Be léptem 2 szintre a képregénybe ahol lapátot kérnek , Mikor és hol találom a hozzá való építetőket Válaszod előre is köszönöm

4. Csocsoovb

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

Malomlapát a Gyakornoki szárnybontogató terméke

Építési tervhez az event 2. feladatában juthatunk!

Az építési terv segítségével építhető meg a műhelyben a Gyakornoki szárnybontogató

Gyakornoki szárnybontogató

Megépítéséhez szükséges eszközök:
    • 10 db szög
    • 1 db kalapács
    • 5 db fa
    • 1 db építési terv
    Tulajdonságai:
    • 2x2-es területigény
    • Etetéshez 1 db vakondtáp szükséges.
    Amit ad:
    • 5 óránként 300 TP
    • 1 db Malomlapát
    Malomlapát:

Az event folyamán az egyik hozzávaló. Csak gyakornoki szárnybontogatóban állítható elő!

5. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Szia.
    A hunyor 2x2-n 32 TP, 1x1-en 8TP. Vélhetően a tölgynél ki van váltva a +10%-os rúnád "Több TP betakarításkor" és így lesz a 8 helyett 8,8TP az 1x1-es területre.

6. szomszéd11

szomszéd11 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! További jó játékot és szép napot!

7. -ancus-

-ancus- Fórum-zöldfülű

Biztosan csak én nem értek valamit, és lehet, hogy ez már régi ügy, de hiába keresek ilyen kérdést, nem találom. A képregény event első feladatát. tegnap este 18 óra körül elindítottam, így még lenne időm, de eltűnt az óra, és a főtéren is azt mutatja, hogy befejeztem a feladatot. Most akkor mi van? Rengeteg szupertrágyát használtam!!!
    ID számom: 4290929

8. Csocsoovb

Szia!

Valós a problémád - továbbítottam ügyedet az illetékesek számára.

9. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép estét! Sürgősen szeretném tudni mi a hiba..ma indítottam az első feladatot,és nem látszik az óra,és olyan mintha megcsináltam volna,át ugrik a második feledathoz..3 farmom van és egyszerre indítottam,holnap délelőtt 10 körül jár le a 24 óra..már sajnálom,hogy elkezdtem..nem tudom arathatok-e! Vajon jóvá lesz írva a tp?
    ID számom:13408593

10. kisveréb

kisveréb Fórum-zöldfülű

Én is délben indítottam el, és sehol az óra!

11. Anett26

Anett26 Utánpótlás-írogató

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, ma reggel indítottam el, és már nincs ott az eventóra, a felét már megcsináltam, most kéne a 8 órás eventnövényemet aratni, de nem tudom mi tévő legyek. a második feladatot elkezdjem? vagy várjak?
    Irtam a supportnak is.
    ID: 9602609

12. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

13. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

14. Csocsoovb

Szia!

15. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia ! Köszönöm a gyors választ!Sajnos ez nem jó hír! Kb 17:40 percem van még vissza az event befejezéséig..másik két farmon minden oké!

16. Anett26

Anett26 Utánpótlás-írogató

Türelmesen várok, csak kérdés teljesítsem e a 2 feladatot, vagy azzal is várjak, meg az aratással is.

17. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    A menübe ott a beszedett 3 db Gyakornoki szárnybontogató, a Főtéren az 5. feladatba viszont nullát mutat.
    ID: 13588744

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Matulabá62!

Ki be lépés, böngésző oldal újratöltés után sem találod a beadási ablakban az ólakat?

19. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Takarítás után se.

20. bodahajni

bodahajni Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem is eltünt az óra,beszürkült a feladat.Viszont kaptam 1db titokzatost meg 2 party pörgetést.Az 5 illetve a 10 helyett.A többi jutalom nem jött(Mert hát mire is?)Várakozzak?
    Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.