Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mit tettél annak érdekében, hogy esetleg ez a helyzet változzon valamit?

csupati99 kedveli ezt.
  2. csigello

csigello Utánpótlás-írogató

sziasztok . lehet nem jó helyre írok. de szeretném megkérdezni hogy a felhöre miért nem vonatkozik a 200% tp? köszönöm a választ elöre is.

3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ez a probléma már nálunk is felmerült, meg is kaptuk a segítség instrukciót, csak azzal az volt a baj, amikor a javaslat alapján jártunk el azt írta ki a gép, hogy a játékot a továbbiakban nem tudjuk folytatni. Szerintem is szerver hiba lehet, mert van amikor zökkenő mentes a játék, sitty-sutty végzünk a kert megmunkálásokkal, egyéb teendőkkel és van amikor az még hagyján hogy belassul de farmon belül az egyik kertből a másikba csak frissítéssel lehet folytatni, már pedig az elveszi az ember játék kedvét.

csupati99 kedveli ezt.
  4. KapaKata79

KapaKata79 Utánpótlás-írogató

Nàlam reggel óta....... Ne aggódj nem a gépeddel van a gond :) Mindent megtettem, nikkel a gépem, (ccleaner, merev lemez pucolàs, stb......) Majd megoldjàk, remélem hamarosan! :)

5. -East17-

Szia!

A felhősorokra semmilyen bónusz nem érvényes. Ez volt a bevezetéskor a fejlesztők döntése.

6. -East17-

Szia!

Nem tudhatom, hogy szerver vagy más hiba, mert nincs tájékoztatás egyenlőre. Viszont nem széleskörű a probléma, tehát nincs több száz jelzés. Ez nem jelenti azt, hogy nincs valami baj a farmokkal, de ameddig nincs konkrét visszajelzés erről, addig a géptakarítást mindenkinek javaslom, mert nem biztos, hogy minden érintettnek ugyanaz a baja, hiába ugyanazok a tünetek. 2 percet se vesz igénybe, és ha 10 jelentkezőből egy valakinek megoldja, akkor már megérte elmondani, neki legalább nem kell javításra várnia.

csupati99 kedveli ezt.
  7. csupati99

csupati99 Fórum-zöldfülű

Üdv: Letöltöttem a programot amit javasoltál,bezártam minden oldalt,elvégeztem a tisztítást,sőt még újraindítottam a gépet is!!! Minden újra helyreállt,hibátlanul fut a játék!!!!! Nagyon szépen köszönöm a tanácsot!! Isten vagy!!! :D:D:D

8. zsuzska

zsuzska Fórum-zöldfülű

Zsuzska ID 53067017
    A különleges szállításnál az ezüst 7 szintje után egyből az arany 7.-ik jött és most rögtön utána a gyémánt 7/7-st kéri. Az arany és gyémántnál kimaradtak az 1-2-3-4-5 6 szintek. Miért?

9. -East17-

Szia!

A jobb oldali csúszka segítségével menj vissza a kihagyott feladatokhoz és teljesítsd őket.

10. csupati99

csupati99 Fórum-zöldfülű

Üdv:Nekem bizony az volt!!!

11. fdomicica16

fdomicica16 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én itt olvasgattam, mielőtt irtam volna! Letöltöttem a javasolt programot, az utasitásnak megfelelően csináltam egy géptakaritást és sajnos ugyanúgy nem tudok játszani, annyira lassú! Most már tényleg nem tudom mi van!

12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma lebontottam a bolcstolgyemet a Tavaszvaro forumjatek miatt volt ott nekem egy bagoly es egy varju tojas , lebontottam azokat is a raktaramban volt 2 bagoly tojasom pluszban . Most epitem vissza a tolgyest es a raktarban csak 2 bagoly tojas van ,szerintem haromnak kellett volna lennie , abbol kiraktam egyet most a tolgyesre es vennem kellett ra sapkat . Szeretnem ha megneznetek, hogy elveszett a bagoly tojasom? Koszonom szepen .
    missuzy_53ID: 1851772

13. -East17-

Szia!

A központ ellenőrizte a szervereket és a kapcsolatot: mindent rendben találtak, a központ oldaláról nincs jelenlévő hiba.
    Azt valószínűsítik, hogy valahol a netkapcsolatban/hálózatban történik lassulás. Ezt is ellenőrizheti akinél a hiba rendes takarítás után is megmaradt, különös tekintettel a feltöltési sebességre.

14. -East17-

Szia!

Amit beszedtél most is a menüben van, a neve: A bagoly fája. A tojást másképp hívják.

missuzy_53 kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Bocsanat nem tudtam , koszonom :)

16. Sárkány82

Sárkány82 Fórum-zöldfülű

A pajtában nem szerepel a felsorolás alatt a rénszarvas.Több farmomnál így van.Itt is van 337 db,a piaci eladásnál tudtam megnézni.A pajtában nem jelzi.ID:6983196

17. -Hanni00-

-Hanni00- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is rettenetesen lelassult a játék, nem is tudok aratni! Olvasom, hogy nem a játéknál van a hiba, hát ez most engem nem vigasztal, mert nem tudok játszani! :(

18. -East17-

Szia!

Igen, ennek a hibának a javítása valamikor a jövő héten várható.

19. -East17-

Szia!

A géptakarítást megpróbáltad, mint esetleges segítséget?

20. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Hát már alig merem leirni, hogy én is takaritottam gépet, de nem változott a lelassulás. Azért csak itt van valami hiba, ha ennyien irjuk! Mert akkor eddig miért nem volt baj? Tegnap vigan játszottam!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.