Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. raklap2

raklap2 Aktív író

Sziasztok,a mentorszobáról még mindig semmi hír?Tegnapra ígérték a javítást.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amint írtam: a központ elvégezte az ellenőrzéseket a farmjaitok ID számai alapján és nem találtak lassulást vagy más hibás működést. Ezért javasolták a netkapcsolat ellenőrzését ott ahol a takarítás nem segít a dolgon.

3. -East17-

Szia!

A negatív csibepontok javítása megtörtént, a szintek pontszámának javítása elmaradt valamiért. Ismét jeleztük, hogy az nem sikerült, de nem kaptunk érdemi választ még.

4. Milupa67

Milupa67 Fórum-zöldfülű

Tisztelt Moderátorok!
    A gépem ma reggeltől csak ezen a játékon! szinte használhatatlan!!! Akadozik, 2 másodperc töltés után kb. 6 másodperc leállás!
    Eddig nem tapasztaltam hasonlót! Kérem vizsgálják felül.
    ID:3054371 Milupa67

5. -East17-

Szia!

Már felülvizsgálták. A központ nem talált hibás működést az érintett szervereken. Így a netkapcsolat ellenőrzését és a géptakarítást is javasolták lehetséges megoldásként.

6. petigazda1995

petigazda1995 Utánpótlás-írogató

Nekem is ma reggeltől lassú a játék. De csak az!

7. -East17-

Szia!

Neked sem tudok más választ adni mint amit pont feletted írtam.

8. agimontain

agimontain Járnitanuló

Gépem kitakarítva, gépi aratás 7 perc. Hogy is van ez? Nem a szerverben van a hiba, hanem a több tucat gépben?????

9. -East17-

A mérnökök ellenőrizték a szervereket, én többet nem tudok mondani, csak azt amit ők közöltek velünk.

10. hopi57

hopi57 Junior szaki

üdv!
    bocsánat a zavarásért, e.mail címemre kaptam egy levelet, vissza válaszként, és az ajánlották, hogy irjak be a méltányossági kérelembe.
    sajnos nem találom hol van a méltányosági kérelem fiókjuk.

legyenek már szívesek segíteni nekem.
    köszönettel hopi57

11. -East17-

Szia!

Nincs ilyen külön fiók, a játék supportjához kell fordulnod.

12. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

sziasztok:)
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.

A tavaszváró játékban 2 linket tettem be,de az első hibás,a második a jó. Nemtudom kitörölni az elsőt. Kérlek szépen segítsetek,köszönöm :)

13. raklap2

raklap2 Aktív író

Köszönöm.

14. -East17-

Szia!

Mindent töröltem mert az első hibás hsz után csak üres idézeteket tettél be. Próbáld meg újra.

15. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Üdv mindenkinek. Nálam az a probléma, hogy a mesterségek völgyében a termékekre azt irja ki, hogy "Csak a rendes farmra érvényes", még a bahamásra is. .Ez valóban igy van, vagy csak tévedés.gödimamu

16. hopi57

hopi57 Junior szaki

=============
    köszönöm írtam a supportnak levelet. üdv:hopi57

17. -East17-

Szia!

Rossz feliratok kerültek a buborékokba, a bónuszok nem változtak meg.

18. hopi572

hopi572 Fórum-zöldfülű

Tiszelt Farmerama szerkesztőség!

most regisztráltam véletlenül, új farmot, amit nem akartam.

hopi572 néven

ID 538 50 700

szeretném farmomat töröltetni, mivel már van farmom.
    nem akarom ezt a hopi572-es farmot.

köszönöm: hopi572

19. ahomaly

ahomaly Utánpótlás-írogató

Ma reggel volt egy Flash frissítés. A Chrome magától frissít, csak kis üzenetben láttam, hogy megtörtént. A legutóbbi ilyennél is 3 napig nem ment a játék, 2 nap után jelezték, hogy az új frissítéssel nem megy a játék, és idő kell a megcsinálásához. Nyílván nem a Flash-t fogják a Farmerama-hoz szabni, hanem fordítva. Amúgy én játszom egy másik játékkal is, nem írhatom le a nevét, de ott most ugyanez a helyzet. Szóval mégis csinálni kéne valamit, úgy, mint a múltkor. Hátha most nem 3 napig tart. Reménykedjünk. ;)

arvanemargo kedveli ezt.
  20. -East17-

Szia!

Érthető és lehetséges, csak annyi a csavar, hogy most pl. a Firefox is kapott frissítést. Aztán, hogy most mi veszett össze mivel...ezt mi úgysem tudjuk eldönteni. Reméljük a központban sikerül.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.