Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Kérlek add meg az ID számod.

2. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

35431282 köszi előre is

3. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Eddig vártam,hátha valami történik és visszaáll a munka a rendes tempóban. sajnos nem történt meg. Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ennyi gépnél és takarítás után nem nálunk lehet a hiba.Kérem valami megoldást találjanak. Köszönöm.

T.M.D.B.H. kedveli ezt.
  4. MadameRose

Köszi. Minden csibénél jelentkezik a probléma, vagy csak egynél? Ha ez utóbbi, akkor kérném még a Csibe nevét.

5. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

mindegyiknél

6. MadameRose

Szia!
    Jeleztük a problémát a központ felé, most már csak várnunk kell. Reméljük hamar találnak megoldást.

7. MadameRose

Szia!
    Több játékos jelezte, hogy ma egy ki-, belépés után egyben megkapta az ajándékait. Reméljük nálad is hamarosan rendeződik.

8. MadameRose

Ellenőrzés után a következő a helyzet: a csibéid szintlépése után minden esetben megkaptad a Mentorpontokat. A Csibéid egyike sem küld neked Csibepont ajándékot, helyette bájitalt küldenek. Ajándékküldéseid után kapott csibepontokat nem tudjuk ellenőrizni, nincs róla log. Azt viszont látni, hogy ha betelik ez a sáv, akkor megkapod utána a Mentorpontokat, amit napi szinten költesz.

9. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

a jobb oldali sávban az ajándékok között szerepel a csibe pont ajándék,most is kaptam 2 csibétől is csibe pontot amit üzenetbe is és az ajándékok között is megkaptam,csak a szobában nem,bájitalt nem küldtek soha én küldtem nekik

10. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

a mai utolsó ajándékaim:jasmine1021:kis csomag csibe pont,Stefania0512:kis csomag csibe pont,amit felugró ablak jelzett

11. MadameRose

Kérlek hozz erről egy képet és annak a két csibének a nevét, akitől csibepontot kaptál.
    Kép készítéshez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

12. -kissvirág-

-kissvirág- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam is az utolsó kiírt ajándék 03. 07!
    Jeleznétek a problémát, légyszi' a központ felé, mert szomszédaim között is hasonló a helyzet?!
    Köszi

T.M.D.B.H. kedveli ezt.
  13. MadameRose

Igazad van, tényleg csibepont, bocsánat a tévedésért. Viszont, sajnos azt nem látni, hogy a sávban jóváíródik e.

14. MadameRose

Szia!
    Mint írtam, ma többen jelezték, hogy egy ki-, belépés után minden ajándékot megkaptak. Próbáld ki, hátha nálad is rendeződik.

15. szeej70

szeej70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Megújultak a bónuszok érvényességei. Nem értem, hogy miért volt erre szükség. De nem is ez a kérdésem.
    A gyógykenőcs leírása: gyorsabb termelés BAHAMARA zöldségek esetén. Érvényes: SZÉDÜLT SZÁNTÓ !!! Kicsit ellentmondásos :D
    További kérdés: Mely területek minősülnek rendes farmnak, és melyek nem?
    Ez az újítás, h korlátozva van a területi érvényessége a bónuszoknak, nem könnyíti meg a dolgunkat, sőt.... :)

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A termékeknél megjelenő információs buborék adatai hibásak. Az általad is észlelt problémát már jeleztük a központba.

17. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Egyáltalán nem lehet már játszani, teljesen lefagy rögtön! Na ez már nem géptakaritás! Most mi lesz? Akkor ne játszunk? Már tegnap reggel óta nem tudok! Ez már nagyon felháboritó!

18. Laboviti

Szia!
    A Falsh Playert és a különféle böngészőket is frissítik, mondhatni: rendszeresen.
    Azért lenne fontos, hogy ne csak az egyiket vagy a másikat tartsuk naprakészen, mert a flasht és a böngészőket egymáshoz igazítják, optimalizálják. Tehát egy új flash egy régi böngészővel (vagy fordítva) bizony okozhat problémákat.

19. fraka

fraka Járnitanuló

Sziasztok! Mikor fogják kijavitani a hibát, hogy lehessen játszani? Azt hittem már ma tudok! :( Meddig fog tartani a javitás?

20. Laboviti

Szia!
    Elég egy névvel jelezni ugyanazt a jelenséget.
    A Flash Player a napokban frissült érdemes lenne utána járni jelenleg Te melyik verzióját használod?

Mezeivirág1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.