Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Barbika12031

Barbika12031 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én már tegnapelőtt is jeleztem, hogy az ajándékok órák múlva sem jelennek meg a farmomon. Akkor megoldódott. Most ismét ez a helyzet. A tegnapi ajándékaim és a mai még nem látható. Tegnap óta már pár óra eltelt... Ez most mindennapos lesz??
    Farmnév: Barbika12031, ID:21551204

T.M.D.B.H. kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok alapján az ajándékok célba éréséhez hosszabb időre van szükség.

Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd az érkezett ajándékaidat.

3. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Oké, köszi, akkor várok, hátha kiderül - megoldódik. :)

4. jozseftanko79

jozseftanko79 Aktív író

sziasztok olyan gondom van hogy sajnos nem nagyon ertek a számitogéphez eligzodom rajta de nem nagyon megy a jaték lassu nagyon probáltam amit irtatok lehetöségként meg is csináltam de akkor azt irta hogy nincs telepitve a flash van mas modja hogy frissitsem a számitogépemet mert 20 percembe telt mire learattam a munkásokkal köszönöm a segitséget elöre is

5. Laboviti

Szia!
    Képes, részletes ismertetőt az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Ha nem boldogulsz, javaslom helyben kérj szakembertől segítséget.

6. Bigesz

Bigesz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap délutánig semmi gond nem volt, de este óta úgy akad a játék, hogy szinte használhatatlan:) A műveletek másodpercekre megállnak.
    Minden más program, netes alkalmazás suhan a gépen, firefox és a flash naprakész, memóriát fullra állítottam, tehát feltehetően nem a felhasználóknál lesz a probléma.
    Köszönöm.

7. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne másik böngészőn keresztül belépni a játékba, egy próba erejéig.

8. GoodX

GoodX Junior szaki

jó reggelt ,mozilla firefox böngészöben laggol a farm ,átmenet
    jó reggelt nálam is ez a helyzet firefoxban ,javaslom nekeda chrome használatát azon nincs gond

9. Bigesz

Bigesz Utánpótlás-írogató

köszönöm, kipróbálom

10. agimontain

agimontain Járnitanuló

Tévedsz. A chrome is rossz tegnap reggel óta.

11. Laboviti

Szia!
    A Falsh Playert és a különféle böngészőket is frissítik, mondhatni: rendszeresen.
    Azért lenne fontos, hogy ne csak az egyiket vagy a másikat tartsuk naprakészen, mert a flasht és a böngészőket egymáshoz igazítják, optimalizálják. Tehát egy új flash egy régi böngészővel (vagy fordítva) bizony okozhat problémákat.

12. T.M.D.B.H.

T.M.D.B.H. Fórum-zöldfülű

Nálam 3 farmon már 03.08. óta nem jönnek át az ajándékok.Várok türelmesen :(

13. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok alapján az ajándékok célba éréséhez hosszabb időre van szükség.

Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd az érkezett ajándékaidat.

T.M.D.B.H. kedveli ezt.
  14. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Látom már többen jelezték, hogy náluk is akad a játék, hogy szinte használhatatlan :( A műveletek másodpercekre megállnak. Nagyon dühítő!!! >:(
    Minden más netes program, alkalmazás suhan a gépen, firefox és a flash naprakész, tehát feltehetően nem a felhasználóknál van a probléma.

T.M.D.B.H. kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Milyen lépéseket tettél már meg a probléma elhárítására?

16. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Nálam is tegnap reggel óta használhatatlan a játék az állandó leállások miatt. Minden más ugyanúgy működik a gépen, mint eddig. Nincs mindenkinek annyi ideje a játékra, hogy ilyen problémákkal küszködjön. Köszi, ha utána néztek!

kollármargit52 ID 44680490 >:(

17. Laboviti

Szia!
    A Falsh Playert és a különféle böngészőket is frissítik, mondhatni: rendszeresen.
    Azért lenne fontos, hogy ne csak az egyiket vagy a másikat tartsuk naprakészen, mert a flasht és a böngészőket egymáshoz igazítják, optimalizálják. Tehát egy új flash egy régi böngészővel (vagy fordítva) bizony okozhat problémákat.

18. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Nem működik a pajtában a Pinkie Pie sütije, nem tudom felhasználni, mert szürke a gomb. Tudnátok segíteni.
    ID 23601229 Köszönöm előre is a választ.

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az ilyen esetekben a váza ikon alól az elhasználódó menüből fogyaszd el a terméket.

20. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.