Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mazsola7575

Mazsola7575 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olvastam, hogy valami hiba miatt elszállt az időkorlátos feladat. Nekem kb 15-16 órám volt hátra, a tp kb fele beadásra került, azt is olvastam, hogy javítva lett és most minden oké. Hát nálam nem tért vissza az óra és a feladat is szürke. Most akkor mi a helyzet?
    ID: 17362759 Köszi a választ.

2. Kpalma2008

Kpalma2008 Járnitanuló

Szia,

meg 7.5 ora volt az elso feladatbol, de magatol bezarodott (nem is ultem a gepnel, hanem az aratasra ultem csak ide, es mar be volt fejezve az elso feladat, reszben teljesitve)... 5 perc lett volna meg hogy beerjen az eventnoveny (5000tp hianyzott), hogy meglegyen a 60ezer TP. Ilyenkor mi van? elvileg javitva lett a hiba, de ugy latszik eppen ellenkezoleg... igy a tobbbi feladatot sem fogom tudni teljes mertekben teljesíteni?

Farmnev: Kpalma2008, ID:50584778

3. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sajnos nálam sem működik az első szoba. Most arattam és nem működik az első szoba, át tett a másodikba. Délelőtt 11 órakor indítottam el a 24 órás beadásokat. Szeretném tudni, hogy így hogyan lehet megcsinálni az eventet. A mostani aratásomat már nem számolta be a leadásba, és a növelő bónuszoknak is fogy az ideje. Várom mielübbi válaszotokat.

4. anita820204

anita820204 Fórum-zöldfülű

Szia Nildia!
    Nekem is gondom van, ma reggel 7 óra körül indítottam el az aventet, és az előző belépésemkor miután learattam akkor vettem észre hogy nem megy az első feladatom. Így egy teljes aratás tp-jét nem számolta be. Most beléptem újra frissítettem, visszajött az órám de 22:48-at mutat, akkor most ilyenkor mi van? Válaszod előre is köszönöm

5. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Szia! Nekem ebben a szent pillanatban zárta be idő előtt az 1 feladatot, holott még hajnalig lett volna időm, és a fél óra múlva esedékes aratással be tudtam volna fejezni. Pedig azt írjátok, hogy a hiba javításra került.

6. Petrezselyem*

Petrezselyem* Utánpótlás-írogató

Én reggel indítottam az eventótár, és már most letelt 21 óra 34 perc iD50655153. Egyszer eltűnt az óra, és a 2. feladat folytatódott, hiába való volt az aratás további része,nem számolódott a TP. Most pedig kicsit gyors lett. Be fogom tudni fejezni, vagy hagyjam az egészet, a bebukott szupertrágyákkal együtt? Nem lehetne előlről kezdeni?

7. csutakpj

csutakpj Járnitanuló

Sajnos nekem fél órával az aratás előtt, 1 perccel ezelőtt törlődött az első ablak, 15 órával a tényleges idő lejárta előtt. :( A hibajavítás ezek szerint nem sikerült maradéktalanul.... 60%-os jutalmat kaptam mindössze. :(

8. mongu80

mongu80 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt írták, sikerült kijavítani a hibát. Le arattam, de az első feladatom szürke. Most akkor sikerült, vagy nem?

9. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam se stimmel az óra, reggel fél hat körül indítottam, most huszon három óránál tart. Hat órakkor arattam, azt a tp-t nem adta hozzá. Segítséged előre is köszönöm! justandy27 ID: 25709829

10. Imómanó

Imómanó Fórum-zöldfülű

Nekem is eltűnt a számlálóm az órával együtt, bezárt az 1-es ablak, de nyitva a kettes feladat ablaka! Imómanó ID: 12854245

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Mazsola7575!

Egy játékból való ki be lépés után nézd meg, hogy visszaenged e az első ablakba

12. Szélcsendke

Szélcsendke Járnitanuló

M
    Már megtettem. DE valami nem stimmel... 22óra 4 percet mutat.. Pedig ma reggel indítottam az órát...

13. tégla

tégla Fórum-zöldfülű

Szia Nildia!
    Későn vettem észre, hogy eltűnt az óra és a második feladatba már beraktam 200 felröppenőt meg az event növényt is - most visszakaptam az órát- de a beadott felröppenőt és event növényt nem kaptam vissza . Farmnevem:teglasigabor68 id:25322823

14. Nildia

Szia justandy27!

A hiba alatt nem számolta hozzá a tapasztalati pontot.
    A számlálón láthatod, mennyi időd van a feladat teljesítésére még.

15. anya-banya

anya-banya Utánpótlás-írogató

Szia Nildia.Szeretném megkérdezni ha a panel adatai csak a 14.00 órás aratást mutatja,akkor miért nyilt ki a szoba 17.10kor és adott 4db titokfát? Igaz betudom fejezni az 1.feladatot,de elvesztem a tp növelöt .6 farmom van,csak ezen van baj.?17.10.kor learattam,majd beültettem a földet ami 3.11 mulva lesz kész.

16. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Jó estét! Hiba javítás ide, hibajavítás oda, az eltűnt számlálóm nem jött vissza, részjutalmak vannak jóváírva, tetejében első meglepetésemben a következő szintet is teljesítettem... Van visszaút? Jó lenne, ha megkapnám a teljes jutalmat, mert még majdnem 12 órám volt hátra és két óra múlva learattam volna a szükséges teljes TP-t... Üdv, jó munkát!
    iciripicirii ID: 9001287

17. árvaangyal74

árvaangyal74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nálam is eltünt a számláló kiléptem a játékból majd vissza de nem jelent meg.

18. aligátor55

aligátor55 Fórum-zöldfülű

vissza adta az órát de nem jól jár mindjárt lejár ma hajnal 4kor indítottam

19. Nildia

Szia anya-banya!

Mint ahogy írtuk is, nem minden farmot érintett a hiba.
    Jelenleg a hivatalos információnk ennyi, amennyi olvasható is, ha lesz még ezzel kapcsolatban bármi, azt közöljük Veletek.

20. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Szia!
    Frissítés után visszajött az óra és az 1-es ablak, de az óra rossz időt mutat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.