Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cseperke84

cseperke84 Utánpótlás-írogató

hol lehet a régi flasht letölteni, mert akármelyik oldalra mentem csak a 21-t ajánlja fel, pedig tematikusan kerestem?

mindent megcsináltam ahogy írtátok, de korábbi verziót nem találok sehol. Sem az operán sem a chromon nem oké, órákig gondolkodik egy-egy továbblépésnél. Ha az egeret mozgatom az néha segít. Ráadásul állandóan beépülő modulok miatt szétesik az egész. Holnap megpróbálom a firefoxos tanácsot, remélem lesz változás. Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.3.16
  2. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

nálam a legújabb (21)van fent, és nem csináltam semmit, egyszer csak megjavult magától egyik percről a másikra... ezért írtam be, hogy jó. Lehet egy gép újraindítás és/vagy böngésző újraindítás segítene nálatok is (nálam ez volt, mivel lefagytam)

dörikati kedveli ezt.
  3. unclecsabi

unclecsabi Fórum-zöldfülű

Koszonom, tenyleg jo lett!

4. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Sziasztok!

Titokfát szerettem volna farmaranyért kinyitni, de nem mutatja a lehetőséget sem, hiába kattintok rá. Szeretném ha megnéznétek, mi lehet a gond. Köszönöm. ID:14105287

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, helyezd vissza a menübe a "Yukon" talányos fát, majd ismételten ültesd ki. Ezt követően ellenőrizd megjelenik-e a farmaranyért történő "kibontás" lehetősége.

6. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Vissza helyeztem, újra ültettem, sajnos most sem tudom kinyitni.

7. Laboviti

Kérlek, ezzel a problémával keresd fel a supportot.

8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Tegnap én is jeleztem nem mutatja a farm arany lehetőséget a fa kinyitására! Szerintem ez központi hiba lesz ! Ma is ez a helyzet nálam ismét, azt hittem a gépem de ma a cégnél vagyok!Jelezzétek légyszi felfelé. Köszönöm !
    Próbaképen kiraktam egy ólat, ott kijelzi. Akkor a fánál lesz valami ugyan ez a bahán is.

Hermione72 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

breki072 kedveli ezt.
  10. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Szia!
    Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam van ilyen gond. A titok ólat én is ki tudtam nyitni. Reméljük hamar megoldódik :)

breki072 kedveli ezt.
  11. O_[Katka]

O_[Katka] Utánpótlás-írogató

12. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

13. O_[Katka]

O_[Katka] Utánpótlás-írogató

Én nem értem máskor is friisítették a játékot és soha nem volt ilyen..pedig már 3 éve játszom..és a gépem sem elavult..a játék mégsem működik ..más játékom is van azok futnak renedesen..valami nincs rendben a farmerámával:(

dörikati kedveli ezt.
  14. Laboviti

Konkrétan írd le kérlek, melyik verzió számú Flash Playert használod?

15. kíváncsi5852

kíváncsi5852 Utánpótlás-írogató

Hiába akarom a huszast letölteni,az automatikusan a 21 verziót tölti le

16. Laboviti

17. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!
    Én sem tudok FA-t vásárolni, csak az üres oldalt mutatja a
    banki oldalon.

18. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a megrendelési oldal.

19. Petrahercegnő

Petrahercegnő Utánpótlás-írogató

Sziasztok egyik gépről és egyik böngészőből sem lehet farmaranyat vásárolni illetve semmit amihez oda kellene belépni :-(

20. cemá2002

cemá2002 Haladó

Sziasztok. Csatlakozom, semmilyen böngészőből nem tudok én sem farmaranyat vásárolni, eddig mindig tökéletesen ment.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.