Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suci70

suci70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Az előző valdemárnál vettem egy moringa xxl-t.Azóta sem tudom kirakni a bahamára.Akkor még nem voltam rá jogosult,de közben kiváltottam a jogot.Hiába,az alap moringára nem tudom rátenni.Mi lehet a baj? tudtok segíteni?

Szia!Az ID lemaradt!ID:18449300.Köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.16
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az egyik felhősorodra tetted ki. Ott sajnos semmi hasznát sem veszed.

3. -East17-

Szia!

A központ végzett bizonyos játék optimalizálásokat. Ahhoz, hogy ezek hatásosak legyenek, a Flash Playernek, a Firefox böngészőnek a legfrissebbnek kell lenniük. Ezen kívül a telepítések, frissítések után a teljes géptakarítást is el kell végezni újból.

4. -East17-

Szia!

A központ végzett bizonyos játék optimalizálásokat. Ahhoz, hogy ezek hatásosak legyenek, a Flash Playernek, a Firefox böngészőnek a legfrissebbnek kell lenniük. Ezen kívül a telepítések, frissítések után a teljes géptakarítást is el kell végezni újból.

5. -East17-

Szia!

A Valdemárnál kiváltott XXL fát önmagában kell kitenned, mert az alappal összenőve kaptad meg.

6. Lisson

Lisson Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Sajnos napok óta nem működik a chat egyik farmomon sem,ezért nem tudok szomszédot sem meghívni.
    Mi lehet az oka,eddig jól működöt.
    Köszönöm:Lisson ID:8420923

7. -East17-

8. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

ERNŐKEE41 kedveli ezt.
  9. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

10. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Kitettem a nyereményként kapott titokólakat és fákat. Az ólakkal semmi gond nincs, de a fákra nem tudok rákattintani, nem engedi, hogy farmaranyért kinyissam. Mi lehet a baj? Köszönöm szépen a választ.
    v.edit1
    ID: 13606334

11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Kedves East!

A nagy optimalizálásban élvezhetetlenül lassú a játék! (Én pl betakarítok. A pörgő virág alatt van időm megírni ezt az üzenetet) És hidd el, hogy ennek mennie kellene teljes géptakarítás, és egyebek nélkül is. (Egyéni körülményeim emlegetése: egy 3 hónapossal csak arra van időm, hogy használjam, nem arra, hogy minden a legfrissebb legyen, vagy gépet takarítsak. ) Szóval én nem akarok tudni a technikai részletekről, csak használni szeretném.

Rituka14 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jótékonysági felhősort telefonnal nem rendelhető, csak valamely bankkártya, vagy helyettesítő fizetési móddal ( PayPal, Paysafecard, bankkártya típusok..)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/jókívánság-felhősor-vásár.13771/

13. |Tamás|

Szia!

Van megfelelő mennyiségű farmaranyad a kiváltáshoz?

14. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Igen van. Az ólaknál működik ez a funkció, csak a fáknál nem. Sem a farmon, sem a Bahán.

15. |Tamás|

Szia!

Sajnos pedig a gép rendszeres karbantartása nem elhanyagolható, nélkülözhető, hisz 1-1 internetezés alkalmával ( más oldalakon is) nagyon sok "szemetet" begyűjt a számítógép, amire nincsen szükségünk, viszont bizonyos oldalakat ez a sok szemét élvezhetetlenné teszi, ilyen a Farmerama is.
    Mint írtad, technikai dolog nem érdekel, így nem magyarázom el hogy miért is. Kell takarítani ez a lényeg.

16. |Tamás|

Kérlek lépj ki a játékból, ismételt belépés után amennyiben nem működik még, akkor Kérlek gyere vissza felhasználói neveddel, User ID számoddal.
    Ellenőrizni úgy tudjuk ezt hogy engedélyeddel kinyitjuk neked mi FA-ért a titokzatos fádat. Ez Farmarany költés a részedről, amit nem tudunk vissza adni neked, ezért egy beleegyező igent szeretnék tőled amennyiben kéred hogy nyissuk ki helyetted.

17. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Ki-belépés megvolt. Így sem működik. Nem tudom, csak nálam van-e ez a probléma. Köszönöm, hogy kinyitnád nekem, de meg szoktam várni, hogy 1 FA legyen az ára, de egyenlőre még nem ott tart az érése. Most inkább megvárom, hogy rendesen beérjen FA nélkül.
    Viszont ha éréskor sem tudok rákattintani, mindenképp jelentkezni fogok.
    Köszönöm szépen: v.edit1 ID: 13606334

18. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Renzo-nál megvettem a 48 órás Farm munkásokat, a bódéból el is tünt, a 400 zsetont le is vonta, a farmon mégsem aktívak a munkások.
    Mi a teendőm?
    Köszönöm: lucaanya ID: 4279422

19. |Tamás|

Szia!

Mert nem sima munkásokat lehet kiváltani a Renzonál hanem munkás kupont. Kupon nem indul azonnal.

Munkásokat megnyitod, jobb oldalt kis zöld nyilacskával tudod előhívni azt hogy milyen kuponjaid vannak, és rákattintva el is tudod indítani. Miután elindítod, akkor már tudod használni a munkásokat, viszont megállítani azt az időt már nem tudod.

20. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.