Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Kitettem en is az ajandek fakat, olakat es nekem sem sikerult leszedni FA-ert a fakat.
    FA-m van boven, tehat ez nem lehet problema. Ki-be leptem mar a jatekba es semmi valtozas nem tortent.
    Legyszives szedjetek le helyettem. Hozzajarulok ahhoz, hogy FA-bol valo felhasznalassal nyissatok ki szamomra.
    Elore is koszonom!

georga06 ID: 19134685

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Valóban nem lehet leszedni a csemetéket, továbbítjuk a központ irányába a hibát, addig sajnos nem tudunk mást tenni míg megvárjuk hogy leérjen.

3. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonom szepen! Akkor megvarom a teljes erest.

4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

kedves Tamás!

Látom nincs kisgyereked. :D nem baj, majd alkamadtán emlékezz rám. :D Addig meg majd...... majd..... majd takarítom a gépet is. ha bokros teendőimtől ráérek. vagy éppen a férjem ráér. Ettől függetlenül a játék élvezhetetlen így. És nem kellene rám kenni az okot. Amióta nektek gondotok volt, azóta problémás a játék nálam is. Előtte - takarítástól függetlenül - kiválóan működött.. Csak azt az állapotot szeretném vissza. Amúgy nem nagyon netezek, csak a farmra szoktam benézni - nincs túl sok időm. Viszont ha nem működik, akkor az sem lesz.

Rituka14 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Az egy dolog hogy van-e gyermekem vagy sincs... Beszed a géped egy hibás információt, utána hogy gyorsítsa a gép a játék élményt, elmentett, megtörtént információkból próbál meg dolgozni, és nem a friss, valós adatokat tölti le, csak félig meddig. Utána a gép ebbe a régi információ - új információ kavalkádban eltéved, nagyon gondolkozik hogy akkor mit is mutasson, ez az oka a lassúságnak, esetenként hibás információ mutatásnak. Hétköznapi nyelvre lefordítva ezért fontos a gép karbantartása.

6. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Nahát de KOMOLY..... akkor meg minek van ott????? Pfff

Igaz most olvasom.. BOCSÁNATOT kérek :( :( :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.16
  7. suci70

suci70 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

8. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok!

kevesebbet olvastam vissza, így ha régi lemez, bocs érte...Tegnap óta a paszulyon egy oldal learatás előtt,
    kézinél, befagy a játék, az elemeit be sem tölti. Egyetlen 3 ágú oldal volt ilyen, tegnap valamelyik mikulásos. Ma egy másik oldal, az egyetlen változás, hogy ezúttal ki-belépés után mindig ezzel jön vissza, tehát ezúttal már a többi paszulyágat sem tudom begyűjteni. Sajnos tematikusnál ragadtam be....HELP
    zali1111

Kis kiegészítés. Chrome csinálja csak, firefox OK. DE: más oldalak kényessége miatt eddig a Chrome volt a közös nevező. És a héten ez már a második chrome probléma...

9. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Szeretném jelezni, hogy érés után a titokfákat le lehet aratni. Addig ugyan nem reagál semmire, de aratható.

10. |Tamás|

Szia!

Javasolnék egy gép takarítást, illetve azt hogy csak a Firefox böngészőt használd, hisz a játékot a Mozzila Firefox böngészőre tervezték, és optimalizálják mindig. Google Chrome Flash működése eléggé labilis, nem kiszámítható.

11. |Tamás|

Köszönjük, teszteltük, és valóban nem aratható le farmaranyért a titokzatos csemete, természetesen továbbítva van már a központ irányába a hiba.

12. kellabimbó

kellabimbó Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem Renzo boltja üres, nem tudok semmit venni..???
    Köszönöm ha lesz válasz kellabimbó

13. |Tamás|

Szia az alábbiakat lehet kiváltani, amennyiben mindent kiváltottál már, akkor semmit nem tudsz jelenleg kiváltani.

genka53 kedveli ezt.
  14. kellabimbó

kellabimbó Fórum-zöldfülű

Nem vettem meg semmit a játék elejétől csak játszani tudok gyűjteni pontot, de a bolt teljesen üres

Most bejött minden...? de köszönöm a segítéget..szép napot!

15. Kismajom93

Kismajom93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Végre összegyűlt a zsetonom és kiváltottam az építés helyet. A 3 felsorolt mesterségből csak egy van meg, elvileg ekkor bármelyikre rákkattintva az ismert felületnek kéne megjelennie, de nekem mindig azt adja ki, hogy meg tudom vásárolni. ez miért lehet?
    köszi a segítséget

16. |Tamás|

Szia!

Felhasználó nevedet és User ID számodat kérlek add meg az ellenőrzéshez, illetve Kérlek áruld el hogy melyiket szeretnéd kiváltani, és melyik van meg.

genka53 kedveli ezt.
  17. FehérAngyal

FehérAngyal Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Elromlott a postás!:)Nem érkeznek meg az ajándék szívószálak.

Köszi,jönnek már.

18. |Tamás|

Szia!

Az ajándékok jelenleg nem azonnal érkeznek meg, van amikor több órát is kell rájuk várni. Ajándékok megérkezését elősegíted azzal hogy ha legalább 10-15 percet aktív maradsz, bejelentkezve vagy, és területeket váltogatsz.

19. Evigazda90

Evigazda90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Teljesítettem a 19. sort az Éltető frissítő event-ben, beadtam az 50 rebarbarát, de nem kaptam meg az érte járó "Yukon" talányos fát. Miért nem látom sehol?
    Nevem: Evigazda90 ID: 10120393

20. |Tamás|

Szia!

Pontosan hol kerested a Yukon titokzatos csemetét?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.