Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia saiyman!

A csibeszobában található csibetársak és a mentorod is szerepel a farmodon található szomszédlistában.
    De ezek nem valódi szomszédok - ha eléred a 40. szintet, kikerülsz a mentor rendszerből, kikerülsz a csibeszobából, és ők is a menüdből.
    A szédült szántó teljes kitakarításához 12 db valós szomszédra van szükséged.

2. -mazsibazsi-

-mazsibazsi- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném, ha megnéznétek, hogy miért nem nyílik ki a tojásnál a lakat, holott végig megcsináltam a feladatokat.
    Előre is köszönöm.
    -mazsibazsi- ID: 44588447

3. saiyman

saiyman Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a válaszokat.

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ahhoz, hogy a középső lakat és a kertkapu kinyíljon, a belsőkörben az összes feladatot teljesíteni kell. Kérlek nézd át, hogy mind meg van e. Ezek közül a feladatok közül egyet event növénnyel, egyet pedig felröppenőkkel tudsz teljesíteni.

-mazsibazsi- kedveli ezt.
  5. -mazsibazsi-

-mazsibazsi- Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hú de figyelmetlen voltam.

6. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az iránt érdeklődők, hogy az előugró táblák beragadnak és nem akarnak eltünni. Nagyon zavaró az aratásban és vetésben. Mit lehet tenni?

Utoljára szerkesztett: 25.3.16
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egy próba erejéig legyél szíves egy másik böngészőn keresztül belépni a játékba és ellenőrizni az általad leírt jelenséget.

8. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Nem mindig, de gyakran előfordul- Most éppen akkor mikor a felhösorból kiléptem volna akkor toppan be a hüsvéti fogőcska felhösor tábla és nem tudtam aratni tőle.

9. Laboviti

Kérlek, lassabban végezd a farmmunkálatokat, különösen a területek közti váltást.

10. nyárfás

nyárfás Fórum-zöldfülű

Sziasztok .Nekem az a gondom nem tudom leadni a tojáskeresőhöz a tárgyakat.Nem enged.Miért??

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az event ismertetőjében szereplő útvonalt figyelmesen tanulmányozd:
    - Mindenképpen az 1-es mezővel kezdünk.
    - A középső, 9-es számú terület csak a teljes belső kör befejezése után nyílik ki!
    - A belső terület felszabadítása után nyílik ki az 5-ös mezőn látható kertkapu,
    ekkor folytatható a menetelés a kerítésen kívül:
    - Mindig a szomszédos mezőre léphetünk csak, össze-vissza nem lehet haladni.
    - A számozás elsősorban a nyereménytáblához készült, ugyanis 2 helyen másfelé is mehetünk,
    mert 2 szomszédos terület is lesz. Ezek az elágazások: 1. mező és 10. mező.
    - Az egyes veteményekre rákattintva megjelenik benne a jutalom, illetve jobb oldalon a teljesítési ablak:

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/húsvéti-tojáskörözés.13782/#post-469716

12. Eszkiforever

Eszkiforever Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Piacon nem tudok állatot eladni, csak vásárolni lehet mi az oka? Ja és van a pajtámban amit el akarok adni. Köszi előre is a választ

és a növényeknél is csak a fa és a baharama termékek jönnek fel. A terményeknél, tápoknál minden feljön, az állatnál semmi és a növénynél sem teljes a sor, amit eladni lehetne.

13. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Első körben próbálj egy ki-belépést kérlek, valamint egy böngésző előzményeinek törlését.

14. niciromann

niciromann Aktív író

niciromann vagyok ID52612973. kérdésem miért van az ,hogy 3 területről egyáltalán nincs felröppenő, így nem lehet csinálni ill.befejezni sem . a mostani aratásból talán 5 db volt . elveszi a kedvem.- már más is irta ,hogy neki is kevés van ,de ezt már tényleg nem értem . köszönöm sziasztok .

15. mama6546

mama6546 Fórum-zöldfülű

Bocsi nem kevesebb egy se!!!
    mama6546

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Pedig egyszerű a magyarázat! Mivel csak 250 db felröppenőre (Metszőolló) van szükség, ezért a felröppenők mennyiségét leszorították. Remélhetően így is meglesz a szükséges mennyiség. Ha úgy ítéled, hogy nem lesz meg, akkor javasolom a nemesített növényed ültetését "nulla perces" módban.

Utoljára szerkesztett: 25.3.16
  17. cirimiri

cirimiri Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is az a gondom hogy nem tudom a kettes mezőz átkutatni! Pedig a pajtában meg van hozzá az orchieda!

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia cirimiri!

A 800 salátás mezőt elvégezted már? Ott kell kezdeni az eventet.
    Ha igen, akkor egy játékból való ki be lépés után sem sikerül?

19. cirimiri

cirimiri Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget megpróbálom a ki be lépést! A salátást megcsináltam!

Ki léptem beléptem de nem enged tovább!

Újra megpróbáltam és most sikerült!!:D:D

Hozzászólások összevonása

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.16
  20. niciromann

niciromann Aktív író

ha igy haladok nem lesz meg ,mert még semmit nem tudtam kiváltani ,összesen van 46 db ollóm ,ez messze van ahhoz amennyi kell.

összesen 46 db ollóm van , hiába teszek be bármit ,ha egy db se jön ,akkor nem lesz annyi pedig szeretném, nem értem miért kell lecsökkenteni ,ha elkészülnék biztos mással foglalkoznék nem az ollóval. szeretném megcsinálni ,de nem rajtam múlik. akkor minek van event ha nem saját hibám miatt nem tudom megcsinálni.

Hozzászólások összevonása

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.